Showroomkeukens
Meubelen

Wereldprimeur: De nieuwe SieMatic SLX Pure als eerste bij Ekelhoff in de showroom!

SieMatic SLX Pure in Steingrau samtmatt

Haptiek, lichtheid en transparantie

In onze showroom Küchenland is de allereerste SieMatic SLX Pure opgebouwd. SieMatic, de uitvinder van de greeploze keuken, presenteert met de SLX een elegante verfijning van dit concept.

In deze nieuwe greeploze keuken is de greeplijst bepalend. Grijpen wordt een esthetische ervaring. De rondom lopende greeplijst is afgeschuind met fijne ribbeltjes aan de gripkant, en onder het filigrane keramische werkblad is een led-lichtlijst subtiel weggewerkt, waardoor het werkblad lijkt te zweven. Ook de greeplijsten van de wandkast zijn voorzien van indirecte verlichting, waarbij de lichtkleur en -sterkte naar wens te regelen is. Alle hoeken en kanten grijpen door middel van verstekverbindingen perfect in elkaar, wat voor gesloten volumes en minimale voegen leidt.

Hier leest u meer over het High-End merk SieMatic of maak direct een afspraak met een van onze speciaal door SieMatic opgeleide adviseurs.

Maak een afspraak

 

Doordachte eenvoud en puristische lijnvoering

is waar het om gaat in deze keuken. Evenwichtige verhoudingen van lijnen en vlakken en bijna onzichtbare functionele elementen. Natuurlijk met de perfecte afwerking en de hoogwaardige materialen die u van SieMatic gewend bent.

‘Onze’ SLX is uitgevoerd in steengrijze fluweelmatte Similaque, maar de keuze in fronten is enorm groot, van prachtige houtfineren tot kleuren van het SieMatic ColorSystem tot NSC-lak in alle kleuren van de kleurenwaaier.
Het werkblad is van keramiek in de kleur Ceramic Storm Negro en slechts 6,5 mm dik, net als de zijwangen van de hoge kast. De zwarte Silgranit spoelbak is van Blanco, de zwarte kraan is een Quooker.

 

Luxueuze vitrines laten keuken en woonbereik versmelten

Binnenkort wordt bij ons ook zo’n prachtige vitrinekast geplaatst, zoals te zien op onderstaande foto’s die gemaakt zijn op een beurspresentatie van SieMatic.
Wij houden u op de hoogte!

 

Bekijk hier ons Ekelhoff huismagazine

Kunt u nog meer inspiratie gebruiken bij het zoeken naar uw droomkeuken? Het Ekelhoff huismagazine biedt u talrijke mogelijkheden indrukken en ideeën te verzamelen. Bekijk hier ons magazine online of bestel het kosteloos bezorgd bij u thuis.

Bekijk

Waarom kiest u voor Ekelhoff?

Ontdek topdesign, hoogwaardige kwaliteit, doordachte vormgeving en de beste inbouwapparatuur. Wij bieden u gegarandeerd het hoogste comfort en de meest perfecte service.

Privacy Policy | Contact/Impressum© 2020 Ekelhoff