Showroomkeukens
Meubelen

Onze busjes kregen een make-over!

2018-07-17 Ekelhoff Fahrzeuge in der Natur NOH-E 1852

Wij hebben ons gehele wagenpark in een nieuw jasje gestoken. Zo staan onze monteurs niet alleen snel maar ook chic bij u voor de deur om uw nieuwe keuken te installeren.

Wellicht zijn onze bedrijfsauto’s u al eens opgevallen, op de snelweg of bij u in de buurt. Iedere dag zijn er in heel Nederland meer dan 30 van onze wagens onderweg. Sinds kort in een frisse nieuwe look.

De foto’s zijn echte blikvangers en het waard wat beter bekeken te worden. De dieren schijnen het in ieder geval naar hun zin te hebben in de stijlvolle designkeukens van next125, en u heeft wat te kijken als u weer eens in de file staat…


2018-07-16 Ekelhoff Fahrzeuge in der Natur

Bekijk hier ons Ekelhoff huismagazine

Kunt u nog meer inspiratie gebruiken bij het zoeken naar uw droomkeuken? Het Ekelhoff huismagazine biedt u talrijke mogelijkheden indrukken en ideeën te verzamelen. Bekijk hier ons magazine online of bestel het kosteloos bezorgd bij u thuis.

Bekijk

Waarom kiest u voor Ekelhoff?

Ontdek topdesign, hoogwaardige kwaliteit, doordachte vormgeving en de beste inbouwapparatuur. Wij bieden u gegarandeerd het hoogste comfort en de meest perfecte service.

Privacy Policy | Contact/Impressum© 2019 Ekelhoff