Showroomkeukens
Meubelen

Waarom kiest u voor een keuken van Ekelhoff?

Met meer dan een eeuw ervaring en tienduizend vierkante meter showroom, bieden wij onze klanten een schat aan inspiratie en keukenkennis. Alle topmerken keukens zijn bij ons, precies naar uw wens, samen te stellen. Laat u inspireren door de vele verschillende keukenstijlen, de nieuwste trends en de laatste technische snufjes. Onze hoogopgeleide adviseurs zullen u met veel vakkennis, ervaring en creativiteit ondersteunen bij het vinden en ontwerpen van precies die droomkeuken die helemaal bij u, uw levensstijl en uw woonomstandigheden past.

Onze Nederlands sprekende medewerkers staan altijd voor u klaar en bieden gegarandeerd een perfecte service.

Maak een afspraak

Vakmanschap sinds 1901

Johannes Albertus Ekelhoff startte in 1901 als zelfstandig meubelmaker met een kleine werkplaats in het centrum van Nordhorn. Inmiddels is Ekelhoff Keukens flink gegroeid en vertegenwoordigt Hans Ekelhoff de 4e generatie.

 

 

De geschiedenis van Ekelhoff

Keukens in iedere stijl

Een goede keuken wordt bepaald door een aantal factoren. U kunt danken aan een praktische indeling, een mooie lijnvoering, een uitgekiend materiaalgebruik, de lichtval in de ruimte en de optimale techniek voor uw kookwensen. In ons ruime aanbod vindt u ongetwijfeld een keuken in de stijl die precies bij u en uw levenssituatie past. Wij assisteren u graag!

 

Bekijk alle keukenstijlen

Eigen, goed opgeleide monteurs

We werken met een team van meer dan zeventig eigen monteurs. Mensen met vakkennis en jarenlange ervaring die altijd voor u klaar staan. We garanderen u dan ook perfect maatwerk en een professionele montage. Onze monteurs gaan niet weg voordat uw nieuwe keuken naar volle tevredenheid wordt opgeleverd. Iedere dag zijn er ruim 40 van onze wagens onderweg in Nederland. Mocht het nodig zijn, dan zijn wij snel ter plaatse!
Bekijk het team

Nederlandstalig team

Een groot deel van onze klanten komt uit Nederland. Onze medewerkers spreken niet alleen Duits, maar beheersen ook de Nederlandse taal. Niets weerhoudt u er dus van om ons te bellen of online contact met ons op te nemen.

 

Maak direct een afspraak

 • Internationale topmerken, vakkundig advies
 • 2 showrooms met meer dan 200 keukens op 10.000m²
 • Sinds 1901 plaatsen wij keukens in Nederland, inmiddels duizenden per jaar
 • Ruim 70 eigen monteurs, alle maatwerk is mogelijk
 • Eerlijke prijzen en betrouwbare afspraken
 • Hoogstaande kwaliteit en service

Waar vindt u de showrooms van Ekelhoff?

Ekelhoff Keukens heeft twee showrooms. Een showroom is te vinden in het centrum van Nordhorn aan de Hauptstrasse 14-16 en de andere bevindt zich aan de rand van Nordhorn aan de Bentheimer Strasse 259, net over de Nederlandse grens.
Hier vindt u de mogelijkheid uw route te plannen.

 • Amsterdam 110 min.
 • Assen 70 min.
 • Den Haag 130 min.
 • Eindhoven 125 min.
 • Nijmegen 80 min.
Plan uw route naar onze showrooms >

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden of heeft u vragen? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij horen graag van u!

Maak een afspraak

“Keurig gegaan” Ik heb bij Ekelhoff een prachtige keuken van Siematic gekocht. Ik ben daarbij prima geholpen en was verrast door het ontwerp. Het is toch heel anders geworden dan dat ik zelf eerst in gedachten had. Het is fijn dat ze meedenken en die ideeen ook geven en niet ‘blind’ ingaan op de wens […]

Monique van Staveren

Bekijk hier ons Ekelhoff huismagazine

Kunt u nog meer inspiratie gebruiken bij het zoeken naar uw droomkeuken? Het Ekelhoff huismagazine biedt u talrijke mogelijkheden indrukken en ideeën te verzamelen. Bekijk hier ons magazine online of bestel het kosteloos bezorgd bij u thuis.

Bekijk

Waarom kiest u voor Ekelhoff?

Ontdek topdesign, hoogwaardige kwaliteit, doordachte vormgeving en de beste inbouwapparatuur. Wij bieden u gegarandeerd het hoogste comfort en de meest perfecte service.

Privacy Policy | Contact/Impressum© 2020 Ekelhoff