Showroomkeukens
Meubelen

Over Ekelhoff

 

ekelhoff-kuchenland

Ekelhoff Keukens is een oud, gevestigd familiebedrijf, dat door de familie Ekelhoff geleid wordt. Wij zijn trots op ons bedrijf, want al meer dan 115 jaar kunnen wij u de allerbeste service bieden. In onze beide showrooms vindt u honderden keukens van de beste fabrikanten. Hier ontdekt u het topdesign en de hoogwaardige kwaliteit van vele bekende merken en de beste inbouwapparatuur. Bovendien bieden wij u een ruime keuze in hoogwaardige meubelen, zoals kasten, zitmeubilair en eetkamermeubels.

Niets is voor ons belangrijker als een tevreden klant, en daarom bieden wij u het hoogste comfort en een voorbeeldige service. Zodat al uw wensen en dromen in vervulling kunnen gaan, kunnen wij alle topkeukens en hoogwaardige meubels in alle variaties en combinaties op maat voor u maken, begeleid door deskundig advies. Het resultaat is een droomkeuken, vakkundig bij u thuis gemonteerd!

  • Internationale topmerken en hoogstaand advies
  • Meer dan 10.000 m² showroomoppervlak
  • Sinds 1901 plaatsen wij keukens in NL, inmiddels duizenden per jaar 
  • Ruim 70 eigen monteurs, alle maatwerk is mogelijk

Nieuwsgierig geworden?

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden of heeft u vragen? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij horen graag van u!

Maak een afspraak

Bekijk hier ons Ekelhoff huismagazine

Kunt u nog meer inspiratie gebruiken bij het zoeken naar uw droomkeuken? Het Ekelhoff huismagazine biedt u talrijke mogelijkheden indrukken en ideeën te verzamelen. Bekijk hier ons magazine online of bestel het kosteloos bezorgd bij u thuis.

Bekijk

Waarom kiest u voor Ekelhoff?

Ontdek topdesign, hoogwaardige kwaliteit, doordachte vormgeving en de beste inbouwapparatuur. Wij bieden u gegarandeerd het hoogste comfort en de meest perfecte service.

Privacy Policy | Contact/Impressum© 2019 Ekelhoff