Showroomkeukens
Meubelen

Over Ekelhoff

ekelhoff-kuchenland

 

Ekelhoff Keukens is een gevestigd familiebedrijf, dat al sinds 1901 door de familie Ekelhoff geleid wordt.

Klein begonnen als meubelmakerswerkplaats in de Hauptstraße in het Duitse stadje Nordhorn, telt ons bedrijf nu meer dan 150 medewerkers, waaronder 70 eigen monteurs. Ekelhoff Küchen heeft twee Filialen in Nordhorn, het Küchenhaus Ekelhoff in de Hauptstraße, en het grotere filiaal Küchenland Ekelhoff, aan de Bentheimer Straße.

In totaal vindt u hier meer dan 10.000 m² showroomoppervlak met ruim 200 modelkeukens van grote merken als SieMatic, next125, Valcucine, Contur en Ballerina. Met grote regelmaat vernieuwen wij onze Showroomkeukens, zodat wij u altijd de nieuwste trends op het gebied van design en techniek kunnen laten zien. Hierdoor hebben wij ook altijd showroomkeukens voor zeer interessante prijzen in de aanbieding.

Alle maatwerk is mogelijk. In onze eigen werkplaats kunnen wij al uw wensen uitvoeren, in vrijwel elk materiaal en  iedere houtsoort. Onze goed opgeleide adviseurs ontwerpen samen met u uw droomkeuken.

Wij zijn trots op ons bedrijf en niets is voor ons belangrijker dan een tevreden klant. Hoogstaand advies, een perfecte montage en een voorbeeldige service zijn voor ons vanzelfsprekend. Iedere dag zijn er rond 40 busjes van Ekelhoff onderweg in Nederland, wij zijn dus regelmatig bij u in de buurt!

  • Internationale topmerken en hoogstaand advies
  • Meer dan 10.000 m² showroomoppervlak
  • Sinds 1901 plaatsen wij keukens in NL, inmiddels duizenden per jaar 
  • Ruim 70 eigen monteurs, alle maatwerk is mogelijk

Nieuwsgierig geworden?

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden of heeft u vragen? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij horen graag van u!

Maak een afspraak

Bekijk hier ons Ekelhoff huismagazine

Kunt u nog meer inspiratie gebruiken bij het zoeken naar uw droomkeuken? Het Ekelhoff huismagazine biedt u talrijke mogelijkheden indrukken en ideeën te verzamelen. Bekijk hier ons magazine online of bestel het kosteloos bezorgd bij u thuis.

Bekijk

Waarom kiest u voor Ekelhoff?

Ontdek topdesign, hoogwaardige kwaliteit, doordachte vormgeving en de beste inbouwapparatuur. Wij bieden u gegarandeerd het hoogste comfort en de meest perfecte service.

Privacy Policy | Contact/Impressum© 2020 Ekelhoff