Showroomkeukens
Meubelen

Ons nieuwe magazijn: de bouw vordert!

Ekelhoff Küchen groeit!

Steeds meer mensen weten de weg naar Ekelhoff Keukens te vinden, door aanbevelingen van vrienden of familie, na het lezen van de goede beoordelingen op internet, of na het zien van een van de de busjes van Ekelhoff op de Nederlandse snelwegen of in de nieuwbouwwijk.

Hierdoor heeft Ekelhoff in de loop der jaren een gestage groei doorgemaakt. Wij monteren inmiddels ruim 60 keukens per week. Er zijn nieuwe verkopers en monteurs aangenomen en opgeleid, ons wagenpark is gegroeid, en omdat onze medewerkers in het magazijn de afgelopen jaren bijna letterlijk uit hun jasje zijn geknapt, is het nu de hoogste tijd voor een gloednieuw service- en logistiekcentrum!

Vlak bij ons grootste filiaal Küchenland, aan de Bentheimer Straße, is op 25 juli de eerste schop de grond ingegaan.

In het nieuwe gebouw, dat een oppervlak van 5700 m² zal hebben en er prachtig uit gaat zien, zullen 90 mensen gaan werken. Naast de klassieke magazijnfunctie en kantoren komt er een steenwerkplaats waar keukenbladen bewerkt kunnen worden, een meubelmakerswerkplaats voor de keukenmanufaktuur en krijgen ook electriciens hun eigen plek.

Het gebouw is energieneutraal ontworpen, het zal worden uitgerust met zonnepanelen en worden verwarmd met een warmtepomp. De verwachting is dat het in het late voorjaar van 2020 klaar zal zijn.

Met onderstaande presentatietekening van architect Wilhelm Werning, krijgt u een indruk van ons nieuwe service- en logistiekcentrum. Direct daaronder een foto van ons huidige magazijn, dat in de toekomst verhuurd gaat worden. Het doet nu al nostalgisch aan….

 

 

Bekijk hier ons Ekelhoff huismagazine

Kunt u nog meer inspiratie gebruiken bij het zoeken naar uw droomkeuken? Het Ekelhoff huismagazine biedt u talrijke mogelijkheden indrukken en ideeën te verzamelen. Bekijk hier ons magazine online of bestel het kosteloos bezorgd bij u thuis.

Bekijk

Waarom kiest u voor Ekelhoff?

Ontdek topdesign, hoogwaardige kwaliteit, doordachte vormgeving en de beste inbouwapparatuur. Wij bieden u gegarandeerd het hoogste comfort en de meest perfecte service.

Privacy Policy | Contact/Impressum© 2020 Ekelhoff