Showroomkeukens
Meubelen

Möbelhaus Ekelhoff in 1929

Hauptstraße 1929 Detail hochIn het archief van het Stadtmuseum Nordhorn dook deze foto op uit 1929, met daarop het Möbelhaus Ekelhoff, dat toen nog maar net op die plek geopend was. Het lijkt of de heren op de foto bij Ekelhoff naar binnen turen, maar als je goed kijkt zie je dat ernaast de “Nordhorner Anzeiger” gevestigd is, dus het is waarschijnlijker dat hier in de etalage getoonde advertenties bekeken worden. Later zou dit pand en ook dat daarnaast bij Ekelhoff worden getrokken. De voorgevel van de drie, dan samengevoegde panden zal in de toekomst enkele malen veranderd en gemoderniseerd worden, maar hier zijn nog de originele trapgeveltjes te zien.

.

.

Hauptstraße 1929 web

Hauptstraße Nordhorn 1929
Fotograaf: Richard Zahn, Sammlung Stadtmuseum Nordhorn

Bekijk hier ons Ekelhoff huismagazine

Kunt u nog meer inspiratie gebruiken bij het zoeken naar uw droomkeuken? Het Ekelhoff huismagazine biedt u talrijke mogelijkheden indrukken en ideeën te verzamelen. Bekijk hier ons magazine online of bestel het kosteloos bezorgd bij u thuis.

Bekijk

Waarom kiest u voor Ekelhoff?

Ontdek topdesign, hoogwaardige kwaliteit, doordachte vormgeving en de beste inbouwapparatuur. Wij bieden u gegarandeerd het hoogste comfort en de meest perfecte service.

Privacy Policy | Contact/Impressum© 2019 Ekelhoff