Showroomkeukens
Meubelen

Een kast op maat

Als u op zoek bent naar een kast op maat, die precies in uw huis en bij uw smaak past, dan bent u bij Ekelhoff aan het goede adres. Zo op de millimeter passend als wij uw inbouwkeuken installeren, zo bouwen wij ook handgemaakte keukens in onze eigen werkplaats. Onze lijnen Pure en Pure Wood zijn hiervan een voorbeeld.
Het familiebedrijf Ekelhoff is begonnen als een meubelwerkplaats. In de loop der jaren zijn wij ons steeds meer op keukens gaan richten, maar het meubelmaken is nooit weggeweest. In onze moderne werkplaats bouwen onze vakmensen met grote zorgvuldigheid iedere gewenste boekenkast, tafel, inloopkast of bijvoorbeeld een kastenwand die dient als ruimtescheiding voor u op maat. Alle denkbare materialen en kleuren zijn mogelijk en uiteraard staan wij voor de hoogste kwaliteit. In onze showrooms vindt u vele voorbeelden van ons ambachtelijk kunnen, met een mooi Duits woord: Manufaktur.

Vraag uw adviseur naar de mogelijkheden.

Bekijk hier ons Ekelhoff huismagazine

Kunt u nog meer inspiratie gebruiken bij het zoeken naar uw droomkeuken? Het Ekelhoff huismagazine biedt u talrijke mogelijkheden indrukken en ideeën te verzamelen. Bekijk hier ons magazine online of bestel het kosteloos bezorgd bij u thuis.

Bekijk

Waarom kiest u voor Ekelhoff?

Ontdek topdesign, hoogwaardige kwaliteit, doordachte vormgeving en de beste inbouwapparatuur. Wij bieden u gegarandeerd het hoogste comfort en de meest perfecte service.

Privacy Policy | Contact/Impressum© 2020 Ekelhoff