Showroomkeukens
Meubelen

Eetkamertafels

Ook wat eetkamertafels betreft kunt u bij Ekelhoff Keukens uw hart ophalen. In onze showrooms vindt u tafels in vele soorten, maten en stijlen, van bekende merken als Rolf Benz, Bonaldo of KFF Maar ook van kleine designlabels als Van en Veld. Alles uiteraard in hoogwaardige kwaliteit en voor interessante prijzen. In onze werkplaats kunnen wij ook precies die tafel van uw dromen op maat voor u maken. Iedere denkbare houtsoort, fineer of lakkleur is mogelijk, net als alle soorten poten. Omdat wij onze showrooms graag op de nieuwste stand houden, hebben wij ook altijd showroommodellen met hoge kortingen in de aanbieding. Hou onze website in de gaten!

Bekijk hier ons Ekelhoff huismagazine

Kunt u nog meer inspiratie gebruiken bij het zoeken naar uw droomkeuken? Het Ekelhoff huismagazine biedt u talrijke mogelijkheden indrukken en ideeën te verzamelen. Bekijk hier ons magazine online of bestel het kosteloos bezorgd bij u thuis.

Bekijk

Waarom kiest u voor Ekelhoff?

Ontdek topdesign, hoogwaardige kwaliteit, doordachte vormgeving en de beste inbouwapparatuur. Wij bieden u gegarandeerd het hoogste comfort en de meest perfecte service.

Privacy Policy | Contact/Impressum© 2020 Ekelhoff