Showroomkeukens
Meubelen

Designmeubels van Lapalma

Het verhaal van de Italiaanse Firma in designmeubilair begint in de jaren ’80, als de gebroeders Marcato besluiten een eigen bedrijf te beginnen. Van begin af aan zet Lapalma in op het gebruik van natuurlijke en recyclebare materialen. In eerste instantie ontstaat een breed assortiment voor de projectmarkt en het lukt het bedrijf om zich met grote projecten wereldwijd te positioneren – van hotels en winkels tot musea en vliegvelden.
In samenwerking met internationaal bekende ontwerpers, die sinds 2013 onder leiding staan van Francesco Rota, ontstaan producten met een sterke persoonlijkheid. Er worden hoge eisen gesteld aan het ontwerp en de esthetiek. Lapalma werd al meermaals bekroond met diverse designprijzen.
De heldere lijnen en tijdloze vormentaal van de meubels die meestal bestaan uit een combinatie van metaal met leer, hout of stof, zijn zeker niet alleen voor de projectmarkt interessant. De collectie bestaat uit barkrukken, stoelen, tafels en gestoffeerde meubels. Ook in onze showrooms zijn deze mooie meubels te bekijken en uit te proberen. U bent van harte uitgenodigd!

Bekijk hier ons Ekelhoff huismagazine

Kunt u nog meer inspiratie gebruiken bij het zoeken naar uw droomkeuken? Het Ekelhoff huismagazine biedt u talrijke mogelijkheden indrukken en ideeën te verzamelen. Bekijk hier ons magazine online of bestel het kosteloos bezorgd bij u thuis.

Bekijk

Waarom kiest u voor Ekelhoff?

Ontdek topdesign, hoogwaardige kwaliteit, doordachte vormgeving en de beste inbouwapparatuur. Wij bieden u gegarandeerd het hoogste comfort en de meest perfecte service.

Privacy Policy | Contact/Impressum© 2020 Ekelhoff