Showroomkeukens
Meubelen

Cierre meubelen

Het Italiaanse designermerk Cierre Imbottiti staat vooral bekend om hoogwaardige leren banken en fauteuils. Vakmanschap en handwerk is het uitgangspunt voor dit bedrijf dat in de zeventiger jaren is opgericht door twee personen en hun familieleden. De geschiedenis van Cierre is gevormd door mannen en vrouwen die behoren tot een trotse Italiaanse handwerktraditie, maar altijd georiënteerd op de toekomst. Vernieuwend design waarbij elegantie wordt gecombineerd met hoge kwaliteit en techniek. Cierre koopt zelf ruwe huiden in Zuid-Amerika. Hierdoor heeft Cierre de volledige controle over alle bewerkingen en over de eindkwaliteit van hun leder. En dat is te zien en te voelen. Ook op het gebied van duurzaamheid en onderhoudsvriendelijkheid scoren de leersoorten van Cierre zeer hoog. Luxueus leder gemaakt voor een lang leven.

Met dank aan de firma Cierre voor informatie en beeldmateriaal.
http://www.cierreimbottiti.it/?lang=de

Bekijk hier ons Ekelhoff huismagazine

Kunt u nog meer inspiratie gebruiken bij het zoeken naar uw droomkeuken? Het Ekelhoff huismagazine biedt u talrijke mogelijkheden indrukken en ideeën te verzamelen. Bekijk hier ons magazine online of bestel het kosteloos bezorgd bij u thuis.

Bekijk

Waarom kiest u voor Ekelhoff?

Ontdek topdesign, hoogwaardige kwaliteit, doordachte vormgeving en de beste inbouwapparatuur. Wij bieden u gegarandeerd het hoogste comfort en de meest perfecte service.

Privacy Policy | Contact/Impressum© 2020 Ekelhoff