Showroomkeukens
Meubelen

Keuken kopen in Tilburg

Een keuken kopen is voor de meeste mensen een spannende aangelegenheid. Wij horen vaak van klanten hoe ontzettend belangrijk zij een mooie keuken vinden. Het is natuurlijk ook een grote beslissing. Niet alleen koopt u een keuken voor vele jaren, maar het is ook een investering. Bij Ekelhoff keukens in Nordhorn vindt u, vlak over de grens op ongeveer twee uur rijden van Tilburg, een enorm aanbod aan keukens voor ieder budget. In onze twee Showrooms met een oppervlak van ruim 10.000 m2 vindt u meer dan 200 keukenopstellingen van topmerken als Siematic, next125, Valcucine, Nieburg en Schüller. Wij raden u aan van te voren een afspraak te maken, zodat onze ervaren adviseurs ruim de tijd voor u kunnen nemen. U kunt van uw dag een gezellig uitje maken door een bezoek aan ons te combineren met bijvoorbeeld een bezoekje aan het kasteelstadje Bad Bentheim of de leuke dierentuin in Nordhorn.

Welkom bij Ekelhoff

Ekelhoff keukens is gevestigd in het Duitse Nordhorn, vlak over de grens bij Oldenzaal. Verdeeld over twee vestigingen vindt u bij ons maar liefst 10.000m2 keukens. Als u uit Tilburg of omgeving komt, dan komt u dus nooit voor niets. Dat blijkt ook wel uit de velen die u voorgingen bij het kopen van een keuken. In Tilburg en omgeving hebben wij al enkele honderden keukens geplaatst. Een keuken kopen in Nederland is relatief duur en dat weten steeds meer mensen. Wij rollen voor u de rode loper uit.

Profiteer van service bij een keuken

Het zal weinig verbazing wekken dat zeker voor onze Nederlandse klanten onze goede prijs-/kwaliteitverhouding een van de belangrijkste redenen is om een keuken te kopen bij Ekelhoff. Maar dat is zeker niet het enige waarmee wij ons onderscheiden. Hierboven heeft u al kunnen lezen over onze grote showroom en uitgebreide aanbod. Dat koppelen wij aan service en klantvriendelijkheid. Op zaterdagen vindt u bij ons volop bedrijvigheid in de keuken. Er wordt dan gekookt zodat u direct uw keuken in actie ziet. Zo krijgt u een indruk van de nieuwste kooktechnieken en -apparatuur. U mag natuurlijk altijd langskomen. Maar wanneer u van tevoren een afspraak maakt dan kunnen onze medewerkers u nog beter van dienst zijn. U wordt geholpen in het Nederlands door een adviseur die de wensen van de Nederlandse markt kent. Ook uw persoonlijke wensen, ideeën en budget kunt u van tevoren aangeven. Wij maken dan alvast een aantrekkelijke selectie en u wordt rondgeleid. Een keuken kopen was nog nooit zo plezierig. Zeker als u dat combineert met een bezoek aan Nordhorn en de aantrekkelijke omgeving. Naderhand hoeft u voor uw keuken Tilburg niet meer uit te komen. Onze installateurs komen bij u inmeten en plaatsen de keuken met vakkennis en precisie. Ook later hoeft u zich geen zorgen te maken, er zijn dagelijks ruim 40 busjes van Ekelhoff onderweg in Nederland, dus mocht het nodig ziijn, zijn wij snel in de buurt.

Keuken kopen Tilburg

Tilburg-Nordhorn

Ervaringen van onze klanten uit Tilburg:

Janneke en Erik de Graaf

“Next 125 keuken” We hebben voor de 2e keer een keuken gekocht bij Ekelhoff Keukens, een next125 met een roestvrijstalen blad. We werden deze keer geholpen door Thomas Szellas en dat is ons erg goed bevallen. Thomas heeft voorheen zelf keukens geplaatst voor Ekelhoff en dat merk je meteen in het gesprek. Ook de nazorg […]

Lees testimonial ›

Simone Ruijs

“Zo prettig verlopen” Nadat we eerst door de prachtige showroom hebben gelopen, zijn we heel uitgebreid geadviseerd door Jeanin Oude Wolbers. We hadden al heel duidelijk voor ogen wat we wilden. Jeanin gaf ons hierbij praktische overwegingen en samen zijn we op onze prachtige keuken uitgekomen. Leuk was, dat er gelijk presentatietekeningen gemaakt kunnen worden […]

Lees testimonial ›

Michael Spaargaren

“Erg goed” Onze ervaring met Ekelhoff is superpositief. Na wat teleurstellende ervaringen bij de Nederlandse concurrentie kwamen we bij Ekelhoff uit, daar zij het merk aanboden waar wij als een blok voor gevallen zijn. We zijn vanaf het eerste moment in de showroom zeer correct ontvangen. Men heeft er alles aan gedaan om onze wensen […]

Lees testimonial ›

Rob en Marian Versteeg

"We zijn eerst in Nederland bij verschillende winkels geweest, maar het was het allemaal net niet. Bij Ekelhoff kregen we het plaatje wel compleet. De prijs was ongeveer hetzelfde als in Nederland, maar hiervoor kreeg je meer!"

Lees testimonial ›

Bekijk hier ons Ekelhoff huismagazine

Kunt u nog meer inspiratie gebruiken bij het zoeken naar uw droomkeuken? Het Ekelhoff huismagazine biedt u talrijke mogelijkheden indrukken en ideeën te verzamelen. Bekijk hier ons magazine online of bestel het kosteloos bezorgd bij u thuis.

Bekijk

Waarom kiest u voor Ekelhoff?

Ontdek topdesign, hoogwaardige kwaliteit, doordachte vormgeving en de beste inbouwapparatuur. Wij bieden u gegarandeerd het hoogste comfort en de meest perfecte service.

Privacy Policy | Contact/Impressum© 2019 Ekelhoff