Showroomkeukens
Meubelen

Ekelhoff Keukens Nordhorn

Ekelhoff Keukens heeft in Nordhorn twee imposante showrooms. Verdeeld over een oppervlakte van in totaal meer dan 10.000 m² vindt u meer dan 200 keukens van merken als SieMaticNext125, Poggenpohl en Contur. De grootste showroom, Küchenland, zit aan de Bentheimer Strasse. De wat kleinere showroom, Küchenhaus, is gevestigd in het centrum van Nordhorn aan de Hauptstrasse. Bij ons kunt u het unieke design en de hoogwaardige kwaliteit van de gerenommeerde Duitse keukenfabrikanten ontdekken, evenals de nieuwste keukenapparatuur van Siemens en Miele.

Als u van plan bent om voor uw keuken naar Nordhorn te komen, is het – ongeacht waar u vandaan komt – de reis meer dan waard. Vanaf Enschede en Gronau is bijvoorbeeld slechts een half uurtje rijden. Vanuit de randstad, het noorden of het zuiden van Nederland duurt het ritje wat langer. Maak er daarom meteen een dagje Nordhorn van! Naast prachtige keukens heeft dit charmante stadje u nog veel meer te bieden.

Een keuken uit Nordhorn bestellen

Bij ons kunt u een Duitse design keuken uit Nordhorn bestellen. Zoals hierboven genoemd bieden wij u het hoogste comfort en een perfecte service. Als u van plan bent een bezoek te brengen aan Ekelhoff Keukens Nordhorn kunnen wij u aanraden vooraf een afspraak te maken, online of telefonisch. Een afspraak voorkomt onnodig wachten en maakt het voor de adviseur mogelijk om zich voor te bereiden op uw komst en uw wensen. Als u heeft gekozen voor een Ekelhoff keuken uit Nordhorn bieden wij ook met het monteren van de keuken een perfecte service. De keukens worden namelijk gemonteerd door ons eigen montageteam bestaande uit vakmensen met jarenlange ervaring en kennis.

Ook leuk: bij Ekelhoff Keukens wordt elke zaterdag gekookt in onze showrooms. Zo kunnen onze klanten zien en proeven hoe onze keukenapparatuur werkt. Er wordt gekookt door Duitse chef-koks. Dit maakt uw bezoek aan Ekelhoff Keukens op zaterdag tot een waar culinair spektakel!

 

Keukens in Nordhorn, Duitsland

Nordhorn-Nordhorn

Ervaringen van onze klanten uit Nordhorn:

Rob en Marian Versteeg

"We zijn eerst in Nederland bij verschillende winkels geweest, maar het was het allemaal net niet. Bij Ekelhoff kregen we het plaatje wel compleet. De prijs was ongeveer hetzelfde als in Nederland, maar hiervoor kreeg je meer!"

Lees testimonial ›

Bekijk hier ons Ekelhoff huismagazine

Kunt u nog meer inspiratie gebruiken bij het zoeken naar uw droomkeuken? Het Ekelhoff huismagazine biedt u talrijke mogelijkheden indrukken en ideeën te verzamelen. Bekijk hier ons magazine online of bestel het kosteloos bezorgd bij u thuis.

Bekijk

Waarom kiest u voor Ekelhoff?

Ontdek topdesign, hoogwaardige kwaliteit, doordachte vormgeving en de beste inbouwapparatuur. Wij bieden u gegarandeerd het hoogste comfort en de meest perfecte service.

Privacy Policy | Contact/Impressum© 2019 Ekelhoff