Showroomkeukens
Meubelen

Keukens nabij Gronau

Wist u dat wanneer u zoekt naar keukens nabij Gronau, Nordhorn de perfecte plek is? Wanneer u bekend bent met Ekelhoff Keukens, dan weet u het antwoord natuurlijk al. Jaarlijks reizen vele Duitse en Nederlandse keukenzoekers af naar Nordhorn om een prachtige design keuken uit te zoeken. Dus als u van plan bent om voor uw nieuwe keuken te gaan kijken in Gronau, is het ook zeker de moeite waard om eens bij ons in Nordhorn langs te komen. Zowel vanaf Enschede als Gronau is het slechts een klein half uurtje rijden.

Na óf voor uw bezoek aan ons keukencentrum in Duitsland, kunt de charmante stad Nordhorn gaan verkennen. Ekelhoff Keukens heeft in Nordhorn twee showrooms met een gezamenlijk oppervlak van meer dan 10.000 m², vol met keukens van de allerbeste keukenfabrikanten. Van landelijke keuken met kookeiland tot Italiaanse design keuken; bij ons vindt u het allemaal. Kom gerust eens langs of maak vrijblijvend een afspraak met een van onze adviseurs.

Keuken kopen in de buurt van Gronau

U wilt een keuken kopen in de buurt van Gronau? Zoals hierboven beschreven, bieden wij u het hoogste comfort en een perfecte service. Als u van plan bent om vanuit Gronau een bezoek te brengen aan Ekelhoff Keukens kunnen wij u aanraden vooraf online of telefonisch een afspraak te maken. Als u van te voren een afspraak maakt, wordt onnodig wachten voorkomen kunnen onze medewerkers zich voorbereiden op uw komst en uw wensen. Wanneer u kiest voor een Ekelhoff keuken bieden wij ook bij het monteren van de keuken een perfecte service. De keukens worden namelijk gemonteerd door onze eigen montageteams, bestaande uit vakmensen met jarenlange ervaring en kennis. Wij hopen u snel te kunnen verwelkomen in een van onze showrooms in Nordhorn!

Keukens in de buurt van Gronau, Duitsland

Gronau-Nordhorn

Ervaringen van onze klanten uit Gronau:

Rob en Marian Versteeg

"We zijn eerst in Nederland bij verschillende winkels geweest, maar het was het allemaal net niet. Bij Ekelhoff kregen we het plaatje wel compleet. De prijs was ongeveer hetzelfde als in Nederland, maar hiervoor kreeg je meer!"

Lees testimonial ›

Bekijk hier ons Ekelhoff huismagazine

Kunt u nog meer inspiratie gebruiken bij het zoeken naar uw droomkeuken? Het Ekelhoff huismagazine biedt u talrijke mogelijkheden indrukken en ideeën te verzamelen. Bekijk hier ons magazine online of bestel het kosteloos bezorgd bij u thuis.

Bekijk

Waarom kiest u voor Ekelhoff?

Ontdek topdesign, hoogwaardige kwaliteit, doordachte vormgeving en de beste inbouwapparatuur. Wij bieden u gegarandeerd het hoogste comfort en de meest perfecte service.

Privacy Policy | Contact/Impressum© 2019 Ekelhoff