Showroomkeukens
Meubelen

Keukenstijlen

Bij het nadenken over een nieuwe keuken is een van de eerste vragen die u uzelf stelt, welke stijl de keuken moet hebben. Een strakke greeploze hoogglanskeuken, een gezellige nostalgische landhuiskeuken, of een juist een moderne landhuiskeuken uit robuust eiken? Een speelse Italiaanse designkeuken of verfijnde Duitse vormgeving met veel oog voor detail? Wat past bij uw huis en interieur? Aan welke materialen en kleuren geeft u de voorkeur? De antwoorden op deze vragen brengen u steeds een stapje dichter bij uw persoonlijke droomkeuken.

Bekijk hier alvast een overzicht van de keukenstijlen die wij u aan kunnen bieden of breng een bezoek aan onze showrooms in Nordhorn.

Bekijk hier ons Ekelhoff huismagazine

Kunt u nog meer inspiratie gebruiken bij het zoeken naar uw droomkeuken? Het Ekelhoff huismagazine biedt u talrijke mogelijkheden indrukken en ideeën te verzamelen. Bekijk hier ons magazine online of bestel het kosteloos bezorgd bij u thuis.

Bekijk

Waarom kiest u voor Ekelhoff?

Ontdek topdesign, hoogwaardige kwaliteit, doordachte vormgeving en de beste inbouwapparatuur. Wij bieden u gegarandeerd het hoogste comfort en de meest perfecte service.

Privacy Policy | Contact/Impressum© 2020 Ekelhoff