Showroomkeukens
Meubelen

Zwarte keukens

Zwarte keukens zijn hot!

De zwarte keuken is in opkomst. Steeds meer mensen ontdekken dat een donkere keuken een ruimte niet per se kleiner maakt, een bijzondere uitstraling heeft en zeer goed te combineren is met veel verschillende stijlen. Zwart is er, net als wit, in veel nuances en veel verschillende uitvoeringen als hoogglans, zijdeglans, mat, gebeitst of geolied hout of, zoals bij de next125 keuken die hiernaast is afgebeeld, met fronten van frosted glas.
Zeker als u beschikt over een ruimte met veel licht is een zwarte of donkere keuken een overweging waard!

Maak een afspraak

Niet zwart, wel donker

Naast zwart worden ook andere donkere tinten als anthraciet, leigrijs, en heel donker blauw of bruin de laatste jaren graag in moderne keukens ingezet. Hiernaast ziet u een next125 keuken in indigoblauw met een wit keramieken werkblad. Deze vrolijke keuken mochten wij plaatsen bij klanten in IJmuiden in een oud schoolgebouw. De combinatie met het witte werkblad zorgt voor een frisse uitstraling, de goed gekozen inrichting doet de rest!

Stoer en stijlvol

Geolied of gelakt echthoutfineer zorgt voor een stoere natuurlijke uitstraling met hele prettige tactiele eigenschappen, het voelt heerlijk aan. Ekelhoff Manufaktur biedt een zeer uitgebreide keuze in extra dik echthoutfineer. Veel verschillende houtsoorten als ebbenhout, notenhout, Zebrano of teak en eiken in vele uitvoeringen en bewerkingen. Zo bieden wij bijvoorbeeld balkeneiken, glad of knoestig eiken, 3D fronten, gerookt, geloogd of geolied in vele tinten.

Deze prachtige keuken in een oude koestal in Ouderkerk heeft fronten van gerookt en anthraciet geolied eiken. Het eiland is cremekleurig met aluminium randen en het werkblad, de plinten en de grote afzuigkap zijn van roestvrij staal. De bestaande balken zijn verwerkt in en naast het eiland.

Zwart in combinatie met …

wit, hout, roestvrijstaal of een kleurtje. Vaak wordt ervoor gekozen om zwart te combineren met een contrasterende kleur. Bijvoorbeeld een hoge kastenwand in zwart met een wit eiland, of een kastenwand in balkeneiken met een donker gekleurd eiland. De combinatie van zwarte fronten met een wit of roestvrijstaal werkblad of met een keramieken werkblad in betonlook doet het ook prima. In onze showroom vindt u vele voorbeelden. Kom langs en laat u inspireren of maak vrijblijvend een afspraak om u te laten adviseren door een van onze ervaren verkopers.

Deze bijzondere next125 keuken in een grachtenpand bij een van onze klanten in Amsterdam, heeft een zeer hoge kastenwand in matzwart en een marmeren werkblad dat doorloopt in de kopse kant van het eiland. Het sideboard hoort ook bij de keuken en is eveneens voorzien van een marmeren blad. De eigenaar is binnenhuisarchitect en dat is te zien!

Zwart-wit

Zwart met wit is een tijdloze combinatie, die net zo goed klassiek – een witte keuken met zwart granieten blad –  als trendy en modern kan worden uitgevoerd. Hiernaast afgebeeld is een greeploze keuken van next125, die wij bij de Familie Braakman in Amsterdam mochten installeren. Hier vindt u meer foto’s en informatie over deze keuken. De greeploze fronten van het eiland en de 2,18 m hoge wandkast zijn uitgevoerd in matzwart Fenix, een supermat nanotech materiaal dat zelfherstellende eigenschappen heeft. Het werkblad, de zijwangen en de achterwand zijn van Silestone Composiet in de kleur Calacatta gold, een witnuance met een subtiele goudkleurige adering.

Bekijk hier ons Ekelhoff huismagazine

Kunt u nog meer inspiratie gebruiken bij het zoeken naar uw droomkeuken? Het Ekelhoff huismagazine biedt u talrijke mogelijkheden indrukken en ideeën te verzamelen. Bekijk hier ons magazine online of bestel het kosteloos bezorgd bij u thuis.

Bekijk

Waarom kiest u voor Ekelhoff?

Ontdek topdesign, hoogwaardige kwaliteit, doordachte vormgeving en de beste inbouwapparatuur. Wij bieden u gegarandeerd het hoogste comfort en de meest perfecte service.

Privacy Policy | Contact/Impressum© 2020 Ekelhoff