Showroomkeukens
Meubelen

Scandinavische keukens

Keukens met ‘Hygge’

Eenvoud, licht, fris, wit, hout, planten, pastelkleuren en ‘Hygge’, Zomaar wat begrippen die bij ons opkomen als we denken aan de Scandivische woonstijl. Ook voor de keuken is dit een tijdloze en zeer geliefde stijl.
Omdat in de noordelijk gelegen Scandinavische landen het licht, vooral in de wintermaanden, schaars is, probeert men het licht dat er is maximaal te benutten. Dit resulteert in een frisse, rustige woning waarin wit overheerst. Hout zorgt voor warmte en gezelligheid, maar ook andere natuurlijke materialen passen prima in de Scandinavische keuken, zoals natuursteen, beton en keramiek.
Meubels zijn vaak van een strak en eenvoudig ontwerp, maar ook vintage meubels en ‘Shabby Chic’ accessoires komen prima tot hun recht in de verder rustig gehouden inrichting.

 

Klik hier om een afspraak te maken

Licht, fris en gezellig

Deze stoere en ruime keuken bevindt zich in een voormalig kerkje op een van de Waddeneilanden. De hoge ruimte is geheel wit geschilderd, de eikenhouten plankenvloer zorgt voor warmte en gezelligheid.
Ook de keuken is wit: Contur NOV met matwitte kunststof fronten. Het opvallende 8,5 cm dikke werkblad is van keramiek beton, dus het heeft de voordelen van keramiek en het stoere uiterlijk van beton. Door de gebruikte materialen is deze keuken robuust en zeer makkelijk schoon te houden. Door het grote eiland en het extra aanrecht met onderkasten tegen de muur ontstaat veel bergruimte waardoor bovenkasten niet meer nodig zijn.
Op het eiland bevindt zich een 90 cm brede induktieplaat van Siemens met daarachter een afzuiging die uit het werkblad omhoogschuift. De spoel-unit is voorzien van een Quooker Fusion.
Wij van Ekelhoff zijn trots dat wij op deze bijzondere locatie deze mooie, scandinavisch aandoende keuken mochten leveren.

 

 

Bekijk hier ons Ekelhoff huismagazine

Kunt u nog meer inspiratie gebruiken bij het zoeken naar uw droomkeuken? Het Ekelhoff huismagazine biedt u talrijke mogelijkheden indrukken en ideeën te verzamelen. Bekijk hier ons magazine online of bestel het kosteloos bezorgd bij u thuis.

Bekijk

Waarom kiest u voor Ekelhoff?

Ontdek topdesign, hoogwaardige kwaliteit, doordachte vormgeving en de beste inbouwapparatuur. Wij bieden u gegarandeerd het hoogste comfort en de meest perfecte service.

Privacy Policy | Contact/Impressum© 2019 Ekelhoff