Showroomkeukens
Meubelen

De moderne landhuiskeuken

De landelijke keuken nieuw uitgevonden

Een landelijke moderne keuken combineert een strakke vormgeving met robuuste, natuurlijke materialen zoals eiken en graniet. Deze stijl past zowel in een modern huis als in oudere architectuur en zorgt voor een warme, huiselijke sfeer zonder het nostalgische tintje. Een stoere moderne keuken waar de hele familie zich thuis zal voelen. In onze showrooms vindt u vele voorbeelden van landelijke moderne keukens, met of zonder kookeiland en compleet ingericht met passende kraan, gootsteen en apparatuur. Ook vindt u bij ons vele op elkaar afgestemde wand- en vloeroplossingen. Bekijk hieronder alvast online onze collectie moderne landelijke keukens.

 

 

Klik hier om gelijk een afspraak te maken

Een moderne landelijke keuken staat voor duurzaamheid

De moderne landhuiskeuken straalt ondanks de vaak puristische en strakke belijning warmte en gezelligheid uit. Dit heeft vooral te maken met het gebruik van natuurlijke materialen. Alle grote Duitse en Italiaanse merken waarmee Ekelhoff samenwerkt voeren duurzaamheid hoog in het vaandel. Er wordt uitsluitend gebruik gemaakt van FSC-hout en van produktiemethoden die het milieu zo min mogelijk belasten.

De hiernaast afgebeelde keuken is uitgevoerd in balkeneiken echthout fineer. De hoge kasten zijn in witte hoogglanslak en het werkblad is van keramiek, kleur beton. De keuken hierboven heeft fronten in rookeiken echthoutfineer en een geborsteld RVS werkblad. Beide keukens zijn gefotografeerd bij onze klanten thuis.

Apparatuur in de moderne landhuiskeuken

Bij de puristische belijning van een moderne landelijke keuken hoort passende apparatuur. Ekelhoff levert de nieuwste modellen van grote merken als Miele, Siemens en Gaggenau. Ook wat apparatuur betreft heeft de ontwikkeling niet stil gestaan en zijn de keuzemogelijkheden groot. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen uit inductiekoken of een stoer gasfornuis, een koelvriescombinatie boven elkaar of naast elkaar, en is er de mogelijkheid van een inbouw-espressomachine of een geklimatiseerde wijnkast. Wat ovens betreft is er eveneens veel te kiezen, de technische ontwikkelingen zijn echter zo groot, dat we die hier niet allemaal bespreken kunnen. Van combimagnetron en stoomoven tot ‘gewone’ oven. Gebruikersvriendelijke menu’s en de nieuwste computergestuurde techniek maken van ieder gerecht een succes. Door de strakke vormgeving is vrijwel alle apparatuur moeiteloos in te passen in een moderne landelijke keuken. Uiteraard kan onze adviseur u alles vertellen over de verschillende mogelijkheden!

 

Maak een afspraak

Bekijk hier ons Ekelhoff huismagazine

Kunt u nog meer inspiratie gebruiken bij het zoeken naar uw droomkeuken? Het Ekelhoff huismagazine biedt u talrijke mogelijkheden indrukken en ideeën te verzamelen. Bekijk hier ons magazine online of bestel het kosteloos bezorgd bij u thuis.

Bekijk

Waarom kiest u voor Ekelhoff?

Ontdek topdesign, hoogwaardige kwaliteit, doordachte vormgeving en de beste inbouwapparatuur. Wij bieden u gegarandeerd het hoogste comfort en de meest perfecte service.

Privacy Policy | Contact/Impressum© 2019 Ekelhoff