Showroomkeukens
Meubelen

Moderne keukens

Strak en minimalistisch

Een moderne keuken is een minimalistische keuken met een strakke belijning, maar ook hier zijn de keuzemogelijkheden legio. Kiest u voor wit, zwart, een aardetint of een uitgesproken accentkleur? Hoogglans of mat? Een verfijnd dun keramisch aanrecht of stoer graniet? Een combinatie van materialen als hout, glas of roestvrij staal? Een keuken met kookeiland of schiereiland? Een inductiekookplaat of gaspitten verwerkt in het werkblad? Al wandelend door onze imposante showrooms ontdekt u de mooiste opstellingen en combinaties van vele Duitse en Italiaanse topmerken. Ook voor de nieuwste innovaties op het gebied van keukenapparatuur bent u bij ons aan het goede adres. Wij vertegenwoordigen topmerken als Miele, Siemens en Gaggenau, en in onze zes volledig functionerende keukens kunt u de laatste trends en ontwikkelingen in keukenapparatuur ook in werking zien.

Maak een afspraak

De greeploze keuken

De eerste greeploze keuken werd in 1960 gepresenteerd door Siematic en was een revolutie in de keukenwereld. Sindsdien voert elk respectabel keukenmerk een of meerdere greeploze series. Een greeploze keuken levert een strak, puristisch beeld en heeft, gecombineerd met hoogwaardige materialen, een edele en luxueuze uitstraling. Niet iedere moderne keuken is greeploos, ook grepen met een minimalistische belijning van bijvoorbeeld edelstaal, kunnen bijdragen aan het unieke karakter van een keuken. In onze showrooms vindt u onder andere moderne keukens van Siematic, Ballerina, next125, Contur, ValcucinePoggenpohl en Ekelhoff Pure.

Een keukeneiland, welke variant kiest u?

Keukeneilanden zijn populair. In veel moderne keukens speelt het keukeneiland een belangrijke rol, en niet voor niets. Als u de ruimte heeft biedt een eiland veel extra bergruimte en werkoppervlak, en in plaats van met je rug naar de rest van de keuken, de woonruimte en het gezelschap te werken, schaart iedereen zich graag gezellig om het eiland. Je kunt kiezen tussen een kook- of een spoeleiland, maar ook om geheel af te zien van een traditioneel aanrecht en Kiezen voor een hoge kastenwand met inbouwapparatuur en een groot eiland waar zowel gekookt als gespoeld kann worden. Zit- of eetgelegenheid behoort uiteraard ook tot de mogelijkheden, met barkrukken of een aangebouwde eettafel. Onze adviseurs helpen u graag bij de zoektocht naar uw ideale moderne keuken. Wij raden u aan om van tevoren een afspraak te maken, zo kunnen wij een verkoper voor u reserveren en alle tijd en aandacht bieden die voor het bespreken van uw wensen nodig zijn.

Maak een afspraak

Kast-indeling en apparatuur in de moderne keuken

Bij het kopen van een moderne keuken staat u voor allerlei keuzes. Niet alleen het design, de kleur, het materiaal en de indeling vragen om een doordachte afweging, ook op het gebied van de indeling van kasten en lades heeft de ontwikkeling niet stilgestaan. Vrijwel ieder merk biedt praktische en esthetische indelingsoplossingen waardoor opbergruimte gecreëerd wordt en u alle kookbenodigdheden snel bij de hand heeft. Ook wat betreft apparatuur zijn de mogelijkheden enorm. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een ingebouwde grillplaat, een Quooker die u van kokend water uit de kraan voorziet of een afzuiginstallatie in het aanrechtblad. De stoomoven heeft zich inmiddels zeer geliefd gemaakt, zowel bij de echte kook-afficionado die hele gezelschappen op culinaire hoogstandjes wil trakteren, als bij die mensen waarbij het koken vooral snel en makkelijk en het eten gezond en lekker moet zijn.

Maak een afspraak

Bekijk hier ons Ekelhoff huismagazine

Kunt u nog meer inspiratie gebruiken bij het zoeken naar uw droomkeuken? Het Ekelhoff huismagazine biedt u talrijke mogelijkheden indrukken en ideeën te verzamelen. Bekijk hier ons magazine online of bestel het kosteloos bezorgd bij u thuis.

Bekijk

Waarom kiest u voor Ekelhoff?

Ontdek topdesign, hoogwaardige kwaliteit, doordachte vormgeving en de beste inbouwapparatuur. Wij bieden u gegarandeerd het hoogste comfort en de meest perfecte service.

Privacy Policy | Contact/Impressum© 2020 Ekelhoff