Showroomkeukens
Meubelen

De landhuiskeuken

Klassiek, nostalgisch of modern

Als uw gedachten uitgaan naar een landelijke keuken, zult u wellicht gemerkt hebben dat er zich tegenwoordig vele soorten keukens onder deze noemer scharen: nostalgisch, landelijk modern, klassiek en combinaties hiervan. Uw uiteindelijke keuze hangt natuurlijk af van uw persoonlijke smaak en van het huis waar de keuken deel van uit gaat maken. De showrooms van Ekelhoff beschikken over een zeer ruime collectie keukens in landelijke stijl of, zoals wij in Duitsland zeggen, Landhausstil.

Hiernaast ziet u een klassieke landelijke keuken met matwitte paneelfronten en zwart granieten werkblad, die wij mochten inbouwen bij de familie Brouwer in Posterenk.

 

Maak nu een afspraak

 

Kenmerken van een landelijke keuken

Landelijke keukens stralen warmte en gezelligheid uit. Het gebruik van natuurlijke materialen, een grote houten eettafel, open kasten, paneeldeuren, een gasfornuis en potten en pannen kunnen de sfeer in een landelijke keuken bepalen, maar u kunt ook kiezen voor een moderne landhuiskeuken, met een strakke belijning en robuuste, eerlijke materialen als graniet, geolied eiken of beton. In alle gevallen gecombineerd met de gemakken van de moderne keuken: soepel lopende lades en binnenlades, soft-close systemen, een apothekerskast, moderne inbouwapparatuur en makkelijk schoon te maken materialen. Bekijk hieronder alvast impressies van de vele verschillende landelijke keukens die wij aanbieden, of laat u inspireren in onze showrooms. Onze medewerkers staan u graag terzijde.

Ekelhoff Keukens biedt u ook de mogelijkheid om online uw droomkeuken alvast te visualiseren. Op deze website kunt u met de keukeninspirator elementen samenvoegen die u graag terugziet in uw nieuwe keuken.

Alles precies op maat, alle wensen zijn mogelijk

Uw keuken in landelijke stijl kan uiteraard voor iedere ruimte op maat worden gemaakt. Alle opstellingen zijn mogelijk. Zo kunt u kiezen voor een rechte keuken, een hoekopstelling of een landelijke keuken met kookeiland. Het ligt er maar net aan hoeveel ruimte u beschikbaar heeft. Alles zal nauwkeurig  door de medewerkers van Ekelhoff worden opgemeten om er zeker van te zijn dat die mooie keuken uit Duitsland perfect gaat passen! Ook speciale wensen kunnen in onze eigen werkplaats voor u op maat worden gemaakt. Wij kunnen zo goed als elke houtsoort leveren. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor fronten van Amerikaans notenhout of Zebrano, een bijzonder vormgegeven barplaat van grof balkeneiken of een eettafel passend bij uw keuken. Bekijk hier onze Manufaktur-pagina of maak direct een afspraak.

De voordelen van het kopen bij Ekelhoff Keukens

Als u besloten heeft een keuken in landhuisstijl te kopen, geniet u bij Ekelhoff van de volgende voordelen:

  • Ekelhoff Keukens werkt hoofdzakelijk met eigen, goed opgeleide montageteams. Dit voorkomt miscommunicatie en misverstanden over verantwoordelijkheden en service. Wij zijn met recht trots op de kwaliteit en de professionaliteit van onze monteurs en servicemedewerkers.
  • U heeft vijf jaar garantie op de inbouwkeuken. Onze monteurs zijn dagelijks met 40 busjes in Nederland onderweg, dus altijd snel ter plaatse.
  • Wij hanteren eerlijke prijzen. Hier geen torenhoge aanvangsprijzen, en megakortingen als u vandaag nog beslist. U krijgt van ons gelijk een zo scherp mogelijke prijs.
  • Het blijft bij de prijs die van te voren wordt opgesteld. Bij ons staan u geen onaangename verrassingen achteraf te wachten.
  • Onze medewerkers spreken Nederlands, u hoeft niet bang te zijn voor misverstanden door taalverschillen.

Mocht u nog vragen hebben over landelijke keukens of hoe het ontwerp-, productie- en installatieproces in zijn werk gaat, dan kunt u altijd vrijblijvend contact opnemen met de medewerkers van Ekelhoff Küchen.

Bekijk hier ons Ekelhoff huismagazine

Kunt u nog meer inspiratie gebruiken bij het zoeken naar uw droomkeuken? Het Ekelhoff huismagazine biedt u talrijke mogelijkheden indrukken en ideeën te verzamelen. Bekijk hier ons magazine online of bestel het kosteloos bezorgd bij u thuis.

Bekijk

Waarom kiest u voor Ekelhoff?

Ontdek topdesign, hoogwaardige kwaliteit, doordachte vormgeving en de beste inbouwapparatuur. Wij bieden u gegarandeerd het hoogste comfort en de meest perfecte service.

Privacy Policy | Contact/Impressum© 2020 Ekelhoff