Showroomkeukens
Meubelen

Een landelijke keuken met kookeiland

Gezellig koken en de dag doorspreken

Het relatief moderne principe van het kookeiland past perfect bij het huiselijke gevoel van een landhuiskeuken. Als u de ruimte heeft, is een kookeiland een praktische oplossing die veel extra werkruimte schept en en een visueel interessante onderbreking is van de ruimte. Voor alles is een kookeiland echter de plek waar familieleden en vrienden zich omheen scharen tijdens het koken, een handje helpen of gezellig kletsen.

 

 

Maak een afspraak

Voordelen van een kookeiland in een landhuiskeuken

De keuken is de laatste jaren steeds belangrijker geworden, was het vroeger slechts de plek om te koken, tegenwoordig is het echt een leefruimte geworden. Indien u de ruimte heeft voor een kookeiland, kunt u de volgende voordelen meenemen in uw afweging:

– Een kookeiland biedt veel extra werkoppervlak, u heeft voldoende ruimte om lekker te kunnen kokkerellen

– Een kookeiland is multifunctioneel; veel plek om samen te kunnen koken, eten, werken of kletsen. Met een paar hoge krukken is makkelijk een bar of een extra plek om te eten gecreëerd

– Veel extra opbergruimte; onder een kookeiland kunt u grote lades of kasten verwerken.

Op deze website en in onze showrooms vindt u vele voorbeelden van landelijke keukens met een kookeiland. Kom langs en overtuig uzelf of maak een afspraak met een van onze adviseurs.

Showroomkeukens met hoge kortingen

Ook onze showroom blijven wij vernieuwen. Om u steeds van de nieuwste trends op keukengebied te kunnen voorzien, maken onze showroomkeukens regelmatig plaats voor nieuwe. Daarom kunt u profiteren van enorme kortingen. Bekijk hier ons assortiment showroomkeukens, of kom langs bij Küchenhaus of Küchenland Ekelhoff in Nordhorn om de keukens van dichtbij te bekijken. Met een beetje geluk zijn onze professionele koks bezig met de nieuwste keukenapparatuur heerlijke hapjes te bereiden in een van onze 6 volledig functionerende keukens.  Zo kunt u niet alleen zien wat een designkeuken u kan bieden, maar het ook proeven.

Bekijk hier ons Ekelhoff huismagazine

Kunt u nog meer inspiratie gebruiken bij het zoeken naar uw droomkeuken? Het Ekelhoff huismagazine biedt u talrijke mogelijkheden indrukken en ideeën te verzamelen. Bekijk hier ons magazine online of bestel het kosteloos bezorgd bij u thuis.

Bekijk

Waarom kiest u voor Ekelhoff?

Ontdek topdesign, hoogwaardige kwaliteit, doordachte vormgeving en de beste inbouwapparatuur. Wij bieden u gegarandeerd het hoogste comfort en de meest perfecte service.

Privacy Policy | Contact/Impressum© 2020 Ekelhoff