Showroomkeukens
Meubelen

De Italiaanse designkeuken

Italiaans design: Valcucine

U heeft uw hart verloren aan Italiaans design of u wilt simpelweg inspiratie opdoen voor uw nieuwe keuken? Ekelhoff Keukens werkt al sinds jaar en dag samen met het Italiaanse topmerk Valcucine. Keukens van Valcucine vallen al tientallen jaren op door hun fantastische design, uitmuntende kwaliteit en innovatieve techniek. In de visie van Valcucine vloeien keuken en leefruimte op een natuurlijke manier in elkaar over. Strakke keukens, speelse details en een opvallend en innovatief materiaalgebruik. Het is het merk van de verfijnde verborgen techniek, inventieve werkbladen en een eindeloze keuze uit kleuren en materialen.

Maak een afspraak

Respect voor de natuur

Valcucine omarmt de cradle to cradle filosofie; haar keukens zijn voor 100% recyclebaar en er worden geen giftige materialen gebruikt. Het bedrijf is aangesloten bij Bioforest, het vervangt tweemaal het aantal bomen dat nodig is om de CO2-emissie te compenseren. Dematerialisatie: tot 86% minder materiaal in de kastdeuren dan andere merken. Koopt u een keuken van Valcucine, dan kunt u gerust zijn over uw bijdrage aan duurzaamheid en milieu. Meer informatie over Valcucine designkeukens vindt u hier.

Bekijk hier alvast een impressie van onze Italiaanse designkeukens of bezoek onze showrooms om ze in levende lijve te bekijken. (Aanraken mag ook!)

Regelmatig nieuwe Showroomkeukens in de uitverkoop voor hele vriendelijke prijzen

Ook onze showroom blijven wij vernieuwen. Om u steeds de nieuwste trends op keukengebied te kunnen laten zien, maken onze showroomkeukens regelmatig plaats voor nieuwe. Daarom kunt u profiteren van enorme kortingen. Bekijk hier ons assortiment showroomkeukens, of kom langs bij Küchenhaus of Küchenland Ekelhoff in Nordhorn om de keukens van dichtbij te bekijken. Met een beetje geluk zijn professionele koks bezig heerlijke hapjes te bereiden met de nieuwste keukenapparatuur in een van onze 6 volledig functionerende keukens.  Zo kunt u niet alleen zien wat een designkeuken u kan bieden, maar het ook ervaren.

Bekijk hier ons Ekelhoff huismagazine

Kunt u nog meer inspiratie gebruiken bij het zoeken naar uw droomkeuken? Het Ekelhoff huismagazine biedt u talrijke mogelijkheden indrukken en ideeën te verzamelen. Bekijk hier ons magazine online of bestel het kosteloos bezorgd bij u thuis.

Bekijk

Waarom kiest u voor Ekelhoff?

Ontdek topdesign, hoogwaardige kwaliteit, doordachte vormgeving en de beste inbouwapparatuur. Wij bieden u gegarandeerd het hoogste comfort en de meest perfecte service.

Privacy Policy | Contact/Impressum© 2020 Ekelhoff