Showroomkeukens
Meubelen

High-End keukens

Het topsegment van de keukenwereld

Bijzondere materialen, een luxe uitstraling, hoogwaardig design en de nieuwste apparatuur komen samen in een high-end keuken. In de beide showrooms van Ekelhoff vindt u een royale keuze aan topklasse keukens van merken als Siematic, Poggenpohl, Valcucine en Zampieri. Ook het eigenwijze designmerk next125, bekend van de reclames met boerderijdieren, wordt gerekend tot de high-end keukens, de gemiddelde prijs ligt hier echter net wat lager.  U bent van harte uitgenodigd om al deze keukens van binnen en van buiten te bekijken. Om te ervaren hoe soepel de lades en deuren openen en sluiten, hoe ook de binnenkant van de kasten pure luxe ademt en hoe fluweelachtig een werkblad aanvoelt.
Ons filiaal Küchenhaus Ekelhoff, in het centrum van Nordhorn, heeft als specialiteit het Italiaanse designmerk Valcucine en Küchenland Ekelhoff heeft zich gespecialiseerd in het Duitse luxemerk Poggenpohl. Beide filialen hebben een ruime keuze in keukens van next125, Siematic en Zampieri.

Wilt u al onze High-End keukens in het echt komen bekijken?

Maak een afspraak

Valcucine Genius Loci Ekelhoff Nordhorn KH Pavillon Koje 2Valcucine Genius Loci

Onze nieuwste Valcucine-aanwinst is deze Genius Loci keuken. Te bewonderen in het paviljoen van het Küchenhaus in Nordhorn. De hoge kastenwand is voorzien van een kras- en slagvaste hoogglanzende metallic-lak. Doordat het paneel slechts 6 mm dik is en gevat is in een dragend aluminium frame zijn de gelakte fronten superlicht. Dit zorgt voor minder druk op de scharnieren. Achter de koperen rand verbergen zich ondiepe lades die herinneren aan geheime laatjes in antieke secretaires. De apparatuur van Gaggenau past perfect in het buitengewone ontwerp.

BAX KeukensBAX Mattlack weiß und Balkeneiche, Koje 1 KL

In Küchenland vindt u sinds kort enkele keukens van het Duitse manufaktuurbedrijf BAX. Hier worden maatwerkkeukens op liefdevolle wijze met de hand gemaakt. Iedere keuken is een unikaat. Hoewel het merk in Nederland niet erg bekend is, bestaat dit familiebedrijf al sinds 1890.

Bax biedt keukens in moderne of traditionele stijl en in vele materialen en afwerkingen. Hier ziet u een keuken in witte matlak en geolied balkeneiken. De apparatuur wordt op ingenieuze wijze verborgen, waardoor een harmonisch geheel van gesloten volumes ontstaat. Omdat iedere keuken op maat gemaakt wordt, zijn afwijkende maten geen enkel probleem, ook bijpassend meubilair kan naar uw wensen gemaakt worden. Op de website van BAX vindt u meer informatie.

High-End apparatuur van Gaggenau

Ook op het gebied van apparatuur kunt u kiezen voor de luxe-klasse. Het Duitse merk Gaggenau vertegenwoordigt de absolute top op het gebied van keukenapparatuur. Prachtig design en vooroplopende techniek maken dat al menig kook-afficionado het hart verloor aan de apparatuur van Gaggenau. Het vlaggenschip van dit bedrijf is de 90 cm brede bakoven, bijna volledig met de hand gemaakt en uiteraard met het kenmerkende blauwe emaille, maar Gaggenau biedt ook stoomovens, kookplaten, koffievolautomaten, afzuigsystemen, koeltechniek en afwasmachines. Meer informatie over het assortiment van Gaggenau vindt u hier.
Kijkt u ook eens bij onze Sale-keukens, menig showroomkeuken is uitgerust met de fraaie apparaten van Gaggenau, met kortingen van soms meer dan 50%.

De nieuwe SieMatic Pure, Classic en Urban

Het Duitse luxe-merk SieMatic heeft haar assortiment onderverdeeld in 3 verschillende stijlwerelden: Pure, Classic en Urban. Op onze SieMatic-pagina stellen wij deze stijlen aan u voor, en in onze beide showrooms vindt u vele voorbeelden. Afgelopen september presenteerde Siematic op de vakbeurs Forum 2018 “De nieuwe greeploze SieMatic”. Deze fronten beschikken over een nieuw ontwikkelde greeplijst met een perfecte haptiek en een individueel instelbare LED-verlichting geïntegreerd in de schaduwvoegen. Hierdoor ontstaat een gevoel van transparantie, lichtheid en 3-dimensionaliteit. De hier afgebeelde keuken uit de Pure-lijn is voorzien van een sterlinggrijze matlak met SieMatic Anti-Print coating, grofgetextureerde keramiek als werkblad en achterwand, vitrinekasten van getint glas en zwart geborsteld aluminium met een achterwand van echthoutfineer in visgraatmotief, geinspireerd op de klassieke parketvloer. Het massieve eiland bevat eveneens een verlichte vitrinekast en een zacht afgeronde barplaat. In 2019 komt deze nieuwe collectie op de markt en uiteraard  bij Ekelhoff in de showroom. Wij houden u op de hoogte!

U bent van harte uitgenodigd in onze showrooms! De koffie staat klaar:)

Maak een afspraak

Bekijk hier ons Ekelhoff huismagazine

Kunt u nog meer inspiratie gebruiken bij het zoeken naar uw droomkeuken? Het Ekelhoff huismagazine biedt u talrijke mogelijkheden indrukken en ideeën te verzamelen. Bekijk hier ons magazine online of bestel het kosteloos bezorgd bij u thuis.

Bekijk

Waarom kiest u voor Ekelhoff?

Ontdek topdesign, hoogwaardige kwaliteit, doordachte vormgeving en de beste inbouwapparatuur. Wij bieden u gegarandeerd het hoogste comfort en de meest perfecte service.

Privacy Policy | Contact/Impressum© 2020 Ekelhoff