Showroomkeukens
Meubelen

Greeploze keukens

Strak en modern

Greeploze keukens zijn de laatste jaren in opmars. De klare lijnen en het functionele design vormen samen met een uitgekiend materiaalgebruik een chique en rustig beeld. De eerste greeploze keuken werd in 1960 op de markt gebracht door SieMatic, en inmiddels hebben vrijwel alle grote merken een of meerdere greeploze series in hun assortiment. De grote en brede lades hebben geen handgrepen meer, wat het strakke, moderne karakter van de keuken versterkt. Dankzij de nieuwste technieken is een zachte druk tegen de lade al voldoende om hem te openen, dit kan zelfs met uw knie of heup worden gedaan. Als u last heeft van uw rug dan is dit zeker iets om over na te denken. Het openen en sluiten van de lades gebeurt door speciale geleidingssystemen even moeiteloos als geruisloos. In greeploze keukens worden materialen gebruikt als glas, edelstaal, keramiek, hoogwaardig kunststof en lak. Bekijk hier alvast een impressie van onze ruime collectie strakke greeploze keukens, of bezoek onze showrooms om ze in levende lijve uit te proberen.

 

Maak een afspraak

Een greeploze witte keuken

Een strakke greeploze witte keuken is stijlvol, creëert een ruimtelijk gevoel en is te combineren met vele materialen en (contrast)kleuren. Zo kan men kiezen voor een glazen achterwand of een donker granieten blad, een wit kookeiland kan worden gecombineerd met een edele houten kastenwand of men kan een element toevoegen in zwart of juist in een uitgesproken kleur. En wit kan natuurlijk ook met wit gecombineerd worden. Wit is er in vele nuances en in meerdere mat- of glansvariaties. Als u kiest voor een witte keuken, heeft u later nog alle mogelijkheid om door eenvoudige ingrepen, zoals de kleur van een wand of accessoires, uw keuken een heel andere uitstraling te geven. In onze showrooms vindt u vele voorbeelden van de oneindige mogelijkheden van een witte keuken.

 

 

Apparatuur in de greeploze keuken

Bij de puristische belijning van een greeploze keuken hoort passende apparatuur. Ekelhoff levert de nieuwste modellen van grote merken als Miele, Siemens en Gaggenau. Ook wat apparatuur betreft heeft de ontwikkeling niet stil gestaan en valt er nogal wat te kiezen. Zo heeft u de keuze uit een koelvriescombinatie boven elkaar of naast elkaar, inductiekoken of toch liever gas, en hoe denkt u over een inbouw-espressomachine of wijnkoelsysteem? Wat ovens betreft kunnen we kort zijn. De technische ontwikkelingen zijn zo groot, dat we dat hier niet allemaal bespreken kunnen. Van combimagnetron en stoomoven tot ‘gewone’ oven. Gebruikersvriendelijke menu’s en de nieuwste computergestuurde techniek maken van ieder gerecht een succes. Aan u nog de schone taak voor de meest passende vormgeving te kiezen. Uiteraard staat onze adviseur u graag terzijde!

Maak een afspraak

Bekijk hier ons Ekelhoff huismagazine

Kunt u nog meer inspiratie gebruiken bij het zoeken naar uw droomkeuken? Het Ekelhoff huismagazine biedt u talrijke mogelijkheden indrukken en ideeën te verzamelen. Bekijk hier ons magazine online of bestel het kosteloos bezorgd bij u thuis.

Bekijk

Waarom kiest u voor Ekelhoff?

Ontdek topdesign, hoogwaardige kwaliteit, doordachte vormgeving en de beste inbouwapparatuur. Wij bieden u gegarandeerd het hoogste comfort en de meest perfecte service.

Privacy Policy | Contact/Impressum© 2020 Ekelhoff