Showroomkeukens
Meubelen

Eiken keukens

Stoer en warm

Een eiken keuken heeft een warme robuuste uitstraling. De eik groeit langzaam en levert daardoor sterk en hoogwaardig hout op. In de moderne keuken wordt deze houtsoort vaak gecombineerd met materialen als staal, beton en natuursteen. Dit benadrukt de klasse en warmte van het eikenhout maar levert door een strakke belijning en functionele inrichting een zeer moderne en duurzame keuken op. In verband met de natuurlijke werking van hout en het daardoor mogelijke kromtrekken,  wordt voor keukenmeubels eigenlijk altijd fineer gebruikt. In onze eigen werkplaats vervaardigen  wij onze hoogwaardige Manufaktur-keukens met extra dik echt eiken fineer. Dit is verkrijgbaar in vele soorten en afwerkingen, van grof geborsteld balken-eiken tot glad geolied in vele tinten. In onze showrooms met een oppervlak van ruim 10.000 m²  vindt u vele voorbeelden van eiken keukens, van keukens met kookeiland tot landelijke keukens.

Maak een afspraak

Massief eiken keuken

Wanneer u uw zinnen gezet heeft op een massief uitziende eiken keuken, kunt u kiezen voor een kantenafwerking met het zgn. Hirnholz-fineer, een fineer van de kopse kant van hout, waardoor een kastdeur eruit ziet als massief. Wij nodigen u van harte uit eens advies in te winnen bij een van onze medewerkers. Zij hebben verstand van alle mogelijke houtsoorten voor keukens en kunnen u helpen bij het maken van de juiste keuze. Echt eiken-fineer is verkrijgbaar in vele verschillende soorten en kleuren, maar voor onze manufaktur-keukens heeft u de keuze uit nog veel meer soorten, zoals ebbenhout, notenhout, wengé of zebrano. Onze verkopers kunnen u uiteraard nog veel meer vertellen over de verschillende houtsoorten en mogelijkheden. Maak vrijblijvend een afspraak, zo bent u er zeker van dat we uitgebreid de tijd voor u kunnen nemen. U bent uiteraard ook meer dan welkom om eerst zelf eens rond te kijken.

Showroomkeukens voor aantrekkelijke prijzen

Om u steeds de nieuwste trends op keukengebied te kunnen laten zien, worden onze showrooms met grote regelmaat vernieuwd en moeten showroomkeukens plaats maken voor nieuwe. Daarom kunt u profiteren van enorme kortingen. Bekijk hier ons assortiment showroomkeukens in Sale, of kom langs bij Küchenland of Küchenhaus Ekelhoff in Nordhorn om de keukens van dichtbij te bekijken. Op vrijdag en zaterdag zijn professionele koks bezig heerlijke hapjes te bereiden met de nieuwste keukenapparatuur in een van onze zes volledig functionerende keukens.  Zo kunt u niet alleen zien wat een designkeuken u te bieden heeft, maar het ook ervaren.

Bekijk hier ons Ekelhoff huismagazine

Kunt u nog meer inspiratie gebruiken bij het zoeken naar uw droomkeuken? Het Ekelhoff huismagazine biedt u talrijke mogelijkheden indrukken en ideeën te verzamelen. Bekijk hier ons magazine online of bestel het kosteloos bezorgd bij u thuis.

Bekijk

Waarom kiest u voor Ekelhoff?

Ontdek topdesign, hoogwaardige kwaliteit, doordachte vormgeving en de beste inbouwapparatuur. Wij bieden u gegarandeerd het hoogste comfort en de meest perfecte service.

Privacy Policy | Contact/Impressum© 2020 Ekelhoff