Showroomkeukens
Meubelen

Duitse designkeukens

Een lange traditie in vooruitstrevend design

Duitsland heeft een lange traditie als het gaat om grensverleggend design. De filosofie en vormgeving van de Bauhaus academie van Walter Gropius vindt nog steeds weerklank in het huidige keukendesign. Functionaliteit en zuivere lijnvoering staan voorop, samen met een uitgekiend materiaalgebruik en veel oog voor detail. Hoogwaardige materialen en een perfecte afwerking zijn vanzelfsprekend. In onze showrooms vind u vele voorbeelden van vernieuwend Duits topdesign van wereldwijd gerespecteerde merken als Next125, SieMatic, Poggenpohl, Contur, Ballerina, KH Küchen en BAX (hiernaast te zien).
Zoveel spannend design maakt de keuze er niet makkelijker op, maar het is zeker een genot om u erin onder te dompelen. Bijkomend voordeel: u mag bij ons overal aankomen!

Maak hier een afspraak

Ergonomie en comfort naast stijl en luxe

Duitse design keukens zijn uniek, innovatief en stijlvol, maar bovenal zeer functioneel. Dat betekent dat er goed is nagedacht over ergonomie en gebruiksvriendelijkheid. Naast een praktische indeling van de belangrijkste werkstations als kookplaat, koelkast en spoelbak, is een handige en ordelijke indeling van kasten en lades minstens zo belangrijk voor een plezierige en opgeruimde kookomgeving. Wellicht niet het eerste waaraan u denkt maar zeker zo belangrijk is een goed verlichtingsconcept. Idealiter beschikt uw keuken over zowel een sfeerverlichting als een werkverlichting. De plaatsing van de lichtpunten in de ruimte kan veel uitmaken in de ruimtelijke beleving. Onze ervaren verkopers adviseren u graag.

 

Showroomkeukens voor hele zachte prijsjes

Ook onze showroom blijven wij vernieuwen. Om u steeds de nieuwste trends op keukengebied te kunnen laten zien, maken onze showroomkeukens regelmatig plaats voor nieuwe. Daarom kunt u profiteren van enorme kortingen. Bekijk hier ons assortiment showroomkeukens, of kom langs bij Küchenhaus of Küchenland Ekelhoff in Nordhorn om de keukens van dichtbij te bekijken. Met een beetje geluk zijn professionele koks bezig heerlijke hapjes te bereiden met de nieuwste keukenapparatuur in een van onze 6 volledig functionerende keukens.  Zo kunt u niet alleen zien wat een designkeuken u kan bieden, maar het ook ervaren.

 

In onze showrooms kunt u alle variaties in alle rust vergelijken

Maak een afspraak

Bekijk hier ons Ekelhoff huismagazine

Kunt u nog meer inspiratie gebruiken bij het zoeken naar uw droomkeuken? Het Ekelhoff huismagazine biedt u talrijke mogelijkheden indrukken en ideeën te verzamelen. Bekijk hier ons magazine online of bestel het kosteloos bezorgd bij u thuis.

Bekijk

Waarom kiest u voor Ekelhoff?

Ontdek topdesign, hoogwaardige kwaliteit, doordachte vormgeving en de beste inbouwapparatuur. Wij bieden u gegarandeerd het hoogste comfort en de meest perfecte service.

Privacy Policy | Contact/Impressum© 2020 Ekelhoff