Showroomkeukens
Meubelen

Zampieri. Innovatief en eigenzinnig

De projecten van het Italiaanse High-End merk Zampieri zijn een balans tussen innovatie en eigenzinnigheid en een rigoreuze expressie van de “Made in Italy” filosofie. De simpele maar eigentijdse stijl, het vermogen om tegemoet te komen aan de behoeftes van binnenhuisarchitecten en wederverkopers en de hoge mate van creativiteit en exclusiviteit onderscheiden de producten van Zampieri.

Verfijnde smaak, ambachtelijk vakmanschap

Door de jaren heen heeft Zampieri het productieproces zo geoptimaliseerd, dat zelfs het kleinste detail kan worden aangepast aan de wensen van iedere klant, wederverkoper of binnenhuisarchitect. Ieder idee kan werkelijkheid worden. Het geheim is een perfect samenspel tussen research, technologie en vakmanschap.
De grote keuze in materialen, de verrassende modulariteit van de componenten en de tijd die kan worden geïnvesteerd in handwerk, maken dat dit bedrijf tegemoet kan komen aan iedere wens op het gebied van esthetiek, kwaliteit en functionaliteit. Keukens en woonmobilair met een  rigoreuze belijning om het dagelijks leven te verrijken met een eigentijdse en verfijnde elegantie.

LineK / design Stefano Cavazza

LineK, een cooking&living meubelproject in constante evolutie, is het antwoord  op de nieuwe dynamiek van het dagelijks leven. De keuken wordt een geïntegreerd en harmonieus onderdeel van de compositie van de leefruimte. Nieuwe layouts en “under-unit” modules laten u spelen met volumes, variatie in dieptes en asymmetrie. Zampieri presenteert met LineK ook een nieuw materiaal: cementhars, een high tech product in verschillende finishes. De speciale productie van het materiaal maakt het compact en elastisch en extreem waterproof. De structuur en de kleuren gaan perfect samen met andere materialen zoals warm eiken of de nieuwe nuances in werkbladen en lak. Zeer veel aandacht is besteed aan het luxueuze  interieur van de kasten.

LineK bij Küchenland Ekelhoff

Onze eigen Zampieri LineK keuken vindt u in de Showroom van Küchenland Ekelhoff. De wandkasten zijn deels van eiken en deels afgewerkt met betonhars, de fronten van het eiland met een matte, fluweelzachte lak in dezelfde tint. Het werkblad, eveneens in zandbeige, heeft een stuctuur van golfjes in het zand. Maakt u vooral ook alle kasten open om u te overtuigen van de exclusiviteit van het interieur.

Fifty / design Stefano Cavazza

De nieuwste collectie Fifty, zo genoemd wegens de vijftigste verjaardag van Zampieri Kitchens ltd, is een innovatief en exclusief keuken- en woonproject. Welgeproportioneerd, functioneel en charmant, is deze lijn het resultaat van een combinatie van unieke nieuwe materialen: geoxideerd eiken in vijf nuances (natural, sand beige, ash grey, burnt brown en Brown) voor een egale front of voor een front met balken in verschillende breedtes en diktes voor een driedimensionaal effect. De andere spectaculaire innovatie is de Metal Finishing voor fronten, corpus en lijsten. De buitengewone vormgeving van de deuren en de industriele glazen wandkasten zorgen voor een onderscheidend design.

Zampieri Fifty bij Ekelhoff

Deze Zampieri / Fifty keuken is te bekijken in de showroom van Küchenland Ekelhoff. De fronten zijn afgewerkt met een matzwarte finish. De bovenkasten bestaan uit  een deel met één paneel van geoxideerd eiken dat in zijn geheel naar boven opent en open kasten met draadglas.

XP / design Stefano Cavazzana

De collectie XP wordt gekarakteriseerd door het lineaire design, innovatieve materialen en een geraffineerde en high tech look.  Functioneel en met sterke visuele impact zijn de XPlain aluminium open elementen, die zowel op een eiland als aan de wand bevestigd kunnen worden. Een technisch hoogstandje is de deur met het zwarte geoxideerde aluminium frame met een 4 mm dik paneel, waardoor een zeer lichte en sterke deur ontstaat. Vele materialen zijn mogelijk, van glas tot fineer, van lak tot melamine en met tin gefinished staal.

XP Goldedition 01 in de Showroom van Küchenland

Met trots presenteren wij onze eigen Zampieri XP keuken. Wij nodigen u van harte uit het uitzonderlijke design met eigen ogen te bekijken en u door het openen van deuren en lades te overtuigen van de hoogwaardige kwaliteit en afwerking, zowel aan de buitenkant als aan de binnenkant. Let op het buitengewone materiaalgebruik, de kastverlichting en de bijzondere spoelbak van graniet. In Küchenland vindt u een keuken uit de lijn XP Goldedition, in het paviljoen van Küchenhaus een uitvoering met zilverkleurige kasten.

Axis / design Stafano Cavazzana

De mooiste dingen zijn tijdloos. De collectie Axis wordt gekarakteriseerd door eenvoud en lijnenspel. Opvallende signatuur: de asymmetrische open elementen, de 8 mm dunne wandplanken en de met 25 mm blokachtig werkende deuren. De afwerking kan bestaan uit fineer (vintage eiken in verschillende kleuren, 16 houtsoorten van wengé tot ebbenhout) of glad gelakt in mat, hoogglans of laminam. De 22 mm deur kan worden afgewerkt met melamine, matte of hoogglans lak of Fenix, een nieuw supermat nanotech materiaal. Axis biedt een breed gamma aan oplossingen voor het woon- en kookbereik voor mensen die houden van verfijnde elegantie, functionaliteit en karakter in hun dagelijks leven.

Zampieri Axis in het paviljoen van Küchenhaus

Onze nieuwste Zampieri-aanwinst vindt u in het paviljoen van Küchenhaus. Deze Axis-keuken valt op door terughoudende elegantie. De matte en zijdeachtige fronten zijn in talcpoederwit en poedergrijs, het corpus is donkergrijs en de dunne barplaat met sterk afgeronde hoeken is van notenhout. Het extreem dunne werkblad (6 mm) is van het supermatte hightech-materiaal Fenix en eveneens in de kleur talcpoederwit. De spoelbak van hetzelfde materiaal is vrijwel naadloos verwerkt. Een bijzondere en zeer aaibare keuken, u zou eigenlijk eens langs moeten komen om zelf te voelen. 🙂

Y / design Pierluigi Sciuto

De collectie Y ontstond door de wens te breken met klassieke patronen. De asymmetrische openingen tussen open en gesloten wandelementen creëren een steeds wisselend ritme. De afgeschuinde kant van het puristisch vormgegeven front ontmoet het werkblad op elegante wijze en het ontbreken van een greep verleent de keuken eeuwige jeugd. Ook hier hebben de gebruikte materialen en hun finishes een leidende rol en scheppen met hun grote diversiteit aan tactiele en visuele uitstraling uiteenlopende atmospheren. Ingrediënten voor een verfijnde smaak.

Blok / design Stefano Cavazzana

De focus van Zampieri Cucine lag altijd bij innovatieve functionaliteit in overeenstemming met een hedendaagse lifestyle. Met Blok grijpt Zampieri terug op iconen uit onze traditie: een grote schouw verkrijgbaar in vele kleuren en een solide houten tafel als hart van de keuken. Functionele units voor spoelen, koken, eten en het opbergen van voedsel en utensiliën kenmerken de keuken. De dikke fronten zijn voorzien van een nieuwe links-/rechtsgreep.

Met dank aan de firma Zampieri voor informatie en beeldmateriaal.
http://zampiericucine.it/en/home/

Bekijk hier ons Ekelhoff huismagazine

Kunt u nog meer inspiratie gebruiken bij het zoeken naar uw droomkeuken? Het Ekelhoff huismagazine biedt u talrijke mogelijkheden indrukken en ideeën te verzamelen. Bekijk hier ons magazine online of bestel het kosteloos bezorgd bij u thuis.

Bekijk

Waarom kiest u voor Ekelhoff?

Ontdek topdesign, hoogwaardige kwaliteit, doordachte vormgeving en de beste inbouwapparatuur. Wij bieden u gegarandeerd het hoogste comfort en de meest perfecte service.

Privacy Policy | Contact/Impressum© 2020 Ekelhoff