Showroomkeukens
Meubelen

Een keuken van next125

Design moet intrigeren. Zowel wat betreft vormgeving als techniek. Het moet enthousiasmeren en het gebruiken van de keuken tot een emotionele beleving maken. De nieuwste technische ontwikkelingen, de veelheid aan moderne mogelijkheden en niet direct zichtbare waarden als duurzaamheid, zorgen in de next125 keuken ervoor, dat uw keuken zijn tijd ruim vooruit is.

Design in overeenstemming met natuur en prijs. Dat de filosofie van next125. Internationaal design dat ontroert en fascineert. Subliem, tot in detail uitgedacht en duurzaam geproduceerd. En dat voor een verrassend vriendelijke prijs.

next125 bij Ekelhoff

In ons filiaal Küchenhaus in het centrum van Nordhorn vindt u de eerste next125-Store in Duitsland, een shop-in-shop concept. Deze virtuele tour geeft u alvast een indruk. Ook in ons grotere filiaal Küchenland zijn altijd minimaal 12 next125 modelkeukens te vinden. Uiteraard wisselen wij regelmatig onze showroomkeukens, zodat u alle productlijnen en de nieuwste trends kunt bekijken. Hierdoor bieden wij ook met grote regelmaat next125 showroom-keukens aan voor zeer interessante prijzen. Zie onze SALE-pagina. Wij nodigen wij u van harte uit in onze showrooms, zodat u zelf de kwaliteit en de klasse van dit design-merk kunt ervaren.

 

Lees verder of

Maak direct een afspraak

next125 – filosofie en producten

Het vervaardigen van verantwoorde en duurzame producten is essentieel in het denken en handelen bij next125. Bewust gereduceerd esthetisch design als duidelijk statement tegen snelle trends, gepaard aan de hoogste kwaliteitseisen, maken next125 tot wat het moet zijn. Dat is de basis voor keukenconcepten, die waardevast in design en kwaliteit zijn en het milieu ontzien.

De productlijnen van next125 bieden alle mogelijkheden tot een zeer individueel ontwerp. Naast de verschillende kastsystemen die in vele materialen en kleuren verkrijgbaar zijn, is er next125 equipment, next125 cube en next125 bar&table.

NX 950
Keramiek-front

Keramiek – harder dan natuursteen en lichter dan Aluminium. Uiterst geschikt voor toepassing in de keuken. Levensmiddelen kunnen direct en hygiënisch op het werkblad worden verwerkt. Het oppervlak is ongevoelig voor hitte en krasvast. Hierdoor wordt keramiek al jarenlang gebruikt als werkbladmateriaal. Nu zijn ook keramische fronten verkrijgbaar. Dit zeer aantrekkelijke materiaal wordt door en door met speciale pigmenten gekleurd en is verkrijgbaar in diverse interessante oppervlaktestructuren. De bijzondere eigenschappen, samen met het mat glanzende uiterlijk, maken van keramiek een echte aanwinst in de keukenwereld. Bovendien is keramiek een volledig natuurlijk materiaal, milieuvriendelijk en volledig recyclebaar.

NX 902
Glasfront mat

Van oudsher is de mens gefascineerd door glas. Met glas kwam er licht in de huizen. Next 125 pakte dit idee op en ontwikkelde een serie met matglazen fronten. Deze fronten hebben een chique, matte glans, waar contrasterende lichtreflecties in schitteren. Alles oogt stiller, ingetogener. Onze lichte tinten wit en kristalgrijs stralen een pure, nonchalante Scandinavische charme uit, terwijl de middentinten steengrijs, indigoblauw, platina metallic en brons metallic zeer hoogwaardig ogen. Bij next 125 zijn de glazen fronten bovendien gevat in een aluminium rand en ongeëvenaard wat betreft kwalitatieve afwerking. Bij voorkeur greeploos, met Tip-On of met een geïntegreerde greepschaal. Bijkomend voordeel in de keuken: glas is hygiënisch en makkelijk te reinigen.

NX 502
Matlakfront

Matlak, dat is iets voor Puristen. De elegante belijning van de keuken wordt door matlak zichtbaar versterkt. Vormen worden geaccentueerd omdat er geen weerspiegelingen zijn. Bovendien nodigen deze zachte, fluweelachtige oppervlakken uit tot aanraken. In tegenstelling tot hoogglansfronten is matte lak veel beter beschermd tegen vingerafdrukken.
Hier wordt het matte zandgrijs van de onderkasten gecombineerd met knoestig natuureiken. Weldadig helder en rustgevend. Wie van iets bijzonders houdt en individualiteit kan waarderen weet: mat is beautiful.

NX 500
Satijnlak-front

Satijnlak roept associaties op met zachte pasteltinten, aardse kleuren uit de Provence, aan de geur van lavendel en ruige landschappen. Voor diegene die kleur als sfeerbrenger ziet en intuïtief waarneemt. Als het sensitieve midden tussen de extremen hoogglans en mat, bieden satijnlak-fronten veel speelruimte om de eigen creativiteit, uitstraling en voorliefde mee uit te drukken. Er is keuze uit vele, perfect op elkaar afgestemde tinten. Ontwerp uw complete keuken in een bepaalde kleur of breng accenten aan. Een zinnelijk genot – met milieuvriendelijke next125 satijnlak op waterbasis.

NX 800
Laminaat-front

Misschien moeilijk te geloven maar papier is de grondstof voor de uiterst sterke en belastbare laminaat-fronten van de NX 800 serie. Vele lagen papier worden in hars gedrenkt en onder hoge druk samengeperst. Het materiaal dat hierbij ontstaat is hygiënisch, levensmiddelbestendig, stootvast en makkelijk te reinigen. Laminaat-fronten zijn extreem duurzaam en onkwetsbaar. Voor de sterke next125 laminaat-fronten worden uitsluitend door-en-door gekleurde lagen gebruikt, waardoor de kopse kanten bij ingebouwde grepen of spoelbakken precies dezelfde kleur hebben als het oppervlak.

NX 620
Houten front

Echt hout, natuurlijk en duurzaam als fineer verwerkt, zorgt voor een gevoel van geborgenheid en thuiskomen. Rustikaal met bijvoorbeeld een betonnen werkblad of Scandinavisch geïnterpreteerd – gecombineerd met wit of pasteltinten. Helemaal in is de Cool Country en Vintage stijl, gecombineerd met metaal en verzamel-items. Wat de NX620 keukens gemeen hebben, is de unieke uitstraling van hout. Echthouten fronten gecombineerd met hoogglans fronten vormt een fraai contrast tussen ruwe natuurlijkheid en gepolijste perfectie, net als een combinatie van houten en glazen fronten. Echt hout in samenspel met mat- of satijnlak oogt ingetogener en harmonieert uitstekend met elkaar.

NX 501
Hoogglanslak-front

Het is moeilijk om een ander oppervlak te vinden dat zo voor exclusiviteit en luxe staat. Een perfect gelakt oppervlak is een zintuigelijke ervaring, net als een ambachtelijk gemaakt en perfect afgewerkt muziekinstrument. Door de reflectie van het licht communiceert de ruimte met het oppervlak, wordt weerspiegeld en vergroot. Bij aanraking voelt men de absolute volmaaktheid.

De NX 501 fronten in hoogglanslak van next125 staan bekend om hun superieure kwaliteit. Zelfs de randen en de achterkant zijn hoogglanzend gelakt. Om een dergelijk homogeen en onberispelijk oppervlak te verkrijgen, zijn meerdere complexe procedures benodigd.

Bijzonder spannend en tactiel is de combinatie van hoogglanslak met de natuurlijke uitstraling van gefineerd oud eiken.

NEXT125 KITCHEN STORIES

Blader hier door de actuele next125 catalogus.

catalogus next125

Catalogus bekijken

Klik hier om direct een afspraak te maken

 

Met dank aan de firma next125 voor informatie en beeldmateriaal.
https://www.next125.de/de/index.htm

Duurzaamheid

Next 125 geeft terug aan de natuur, wat haar ontnomen wordt, want verantwoordelijkheid begint al bij het idee van een keuken. Sinds jaren is next125 PEFC-gecertificeerd, omdat het bedrijf bewijsbaar verantwoordelijk en duurzaam met hout om wil gaan. De natuur is de oorsprong van alles, en vraagt om verantwoord gedrag in design, productie en logistiek.

Design-onderscheidingen

Next125 kooktafel

Het vrijstaande ‘statement’ midden in de keuken. Awardwinner van 3 belangrijke designprijzen: de kooktafel van next125. Zijn iets schuin gestelde poten maken hem tot een puristische blikvanger en een elegante werktafel. Door de vlak ingebouwde kookplaat komt het lijnenspel optimaal tot zijn recht.

Winnaar van de Reddot Design Award 2012, de Interior Innovation Award 2013 en de German Design Award 2014

Next125 wandhangend

Een keuken de ruimte geven, het idee haar te laten zweven. Dat heeft diverse jury’s overtuigd. Next125 wandhangend zorgt voor nieuwe ontwerpmogelijkheden en biedt individualisten volstrekt nieuwe perspectieven bij de keukenplanning.

Winnaar van de Reddot Design Award 2012, Best of Best van de Interior Innovation Award 2013 en Nominee voor de German Design Award 2014

Next125 cube

Het principe van orde gevat in een toonbeeld van volmaakte esthetiek. Geordend, gesloten, opgeruimd is de boodschap van deze modulair opgebouwde cubes. Een fascinerend systeem, dat sinds 2009 meerdere onderscheidingen mocht ontvangen.

Winnaar van de Focus Open Silber 2009 en Nominee voor de German Design Award 2011.

NX 800 frontgelijke greep

Duidelijke vormgeving, kubistisch design en de nadruk op functionaliteit, geheel in de lijn van de Bauhaus architectuur, is het kenmerk van vele innovatieve oplossingen. Dat is next125 met de frontgelijke greep gelukt. Dit maakt het probleemloze gebruik van laden en korven mogelijk, zonder de kubistische keukenarchitectuur te verstoren.

Winnaar van de Reddot Design Award 2010, de Interior Innovation Award 2011 en Nominee voor de German Design Award 2012.

Ekelhoff keukens en next125

In onze Showrooms vindt u een grote collectie aan next125 keukens, next125 bar, next125 cube en next125 table&chairs. U kunt alles met eigen ogen zien, alles aanraken en uitproberen hoe bijvoorbeeld de lades en kasten sluiten.

Bent u benieuwd naar de vele voordelen die Ekelhoff u kan bieden? Kom dan eens langs of maak een afspraak met een van onze adviseurs.

Bekijk hier ons Ekelhoff huismagazine

Kunt u nog meer inspiratie gebruiken bij het zoeken naar uw droomkeuken? Het Ekelhoff huismagazine biedt u talrijke mogelijkheden indrukken en ideeën te verzamelen. Bekijk hier ons magazine online of bestel het kosteloos bezorgd bij u thuis.

Bekijk

Waarom kiest u voor Ekelhoff?

Ontdek topdesign, hoogwaardige kwaliteit, doordachte vormgeving en de beste inbouwapparatuur. Wij bieden u gegarandeerd het hoogste comfort en de meest perfecte service.

Privacy Policy | Contact/Impressum© 2020 Ekelhoff