Showroomkeukens
Meubelen

Ekelhoff Manufaktur

Kwaliteit op maat, met liefde gemaakt in onze eigen werkplaats.

Ekelhoff Manufaktur: Pure en Pure Wood

In lijn met de lange traditie van ons familiebedrijf produceren wij, als aanvulling op ons assortiment, in onze eigen meubelwerkplaats ook zelf nog maatwerk keukens. Met een mooi Duits woord: Manufaktur, oftewel handwerk.
Hierbij maken wij uiteraard gebruik van de beste materialen en kwalitatief zeer hoogwaardig hang- en sluitwerk. Zorgvuldig handwerk en een perfecte afwerking zijn voor onze ervaren meubelmakers vanzelfsprekend.
Met gepaste trots presenteren wij Ekelhoff Pure en Ekelhoff Pure Wood.

 

Pure. Reductie tot het wezenlijke

Ekelhoff Pure overtuigt met esthetisch minimalisme en veel aandacht voor functionaliteit en ergonomie. Een hoogwaardige verwerking is in onze werkplaats een principekwestie, net als het gebruik van de beste materialen. Overtuig uzelf van deze kwaliteit in onze showrooms. Onze adviseurs kunnen u alles vertellen over de voordelen en de extra mogelijkheden die het vervaardigen in eigen werkplaats voor u met zich meebrengt.
Wij lopen niet achter trends aan, ons design is tijdloos. Vertrouw op zorgvuldig vakmanschap wat betreft ontwerp en constructie en op het gebruik van de beste  materialen.

Pure Wood. Ervaar het gevoel van natuurlijk hout

Natuurlijk hout is uniek, heeft een warme, comfortabele uitstraling en biedt een tactiele ervaring die in de minimalistische trends van de afgelopen decennia verloren dreigde te gaan. Hout brengt mensen dichter bij de oorsprong.
Wij bieden een ruime keuze in houtsoorten, zoals wengé, Amerikaans notenhout, satijn-notenhout, zebrano, ebbenhout, iepenhout, en uiteraard eiken in vele soorten, zoals knoestig ‘Asteiche’ of ‘Balkeneiken’, in verschillende bewerkingen zoals gerookt, geloogd, geborsteld, stone-eiken en geolied in vele kleuren.

Robuust eiken in de moderne landelijke keuken

De hierboven en links afgebeelde keukens vindt u in Küchenland. De moderne landhuiskeuken hiernaast heeft fronten in 3D balkeneiken en een 10 cm dik natuurstenen blad.

Omdat hout blijft werken en een perfect stabiele vochthuishouding in de keuken niet haalbaar is, wordt voor de vervaardiging van keukenfronten eigenlijk nooit massief hout gebruikt. Het risico van kromtrekken is gewoon te groot. Door voor onze Pure Wood fronten extra dik en kwalitatief hoogwaardig echthoutfineer op stevig plaatmateriaal te bevestigen, wordt dit ondervangen. Het relatief nieuwe ‘Hirnholzfurnier’, fineer van de kopse kant van een boomstam, zorgt ervoor dat zelfs kenners vaak niet meer kunnen zien of het om massief hout gaat of niet. De dikte van het fineer zorgt voor een perfecte haptiek en natuurlijke barsten en knoesten.

Manufaktur Pure Wood op onze geheel vernieuwde tweede etage in Küchenhaus Ekelhoff

Als u houdt van een rustikale sfeer met open haard en robuust eikenhout, moet u zeker een kijkje komen nemen in ons moederfiliaal Küchenhaus Ekelhoff, in het centrum van Nordhorn. Daar is de tweede etage geheel gewijd aan onze nieuwe lijn Ekelhoff PURE WOOD. Hier vindt u vier royale keukens die herinneringen oproepen aan de warme huiselijkheid van vervlogen tijden, terwijl ze zijn voorzien van alle moderne technische hoogstandjes die het leven van nu veraangenamen. Ervaar zelf de sfeer en uitstraling van de verschillende houtsoorten en overtuig u van de kwaliteit van de keukens. Hier kunt u alvast een virtuele rondgang maken.

© Franz Frieling_FFX5409-2_KH Etage2_Panorama_1980px_2016-10-12

Bekijk hier ons Ekelhoff huismagazine

Kunt u nog meer inspiratie gebruiken bij het zoeken naar uw droomkeuken? Het Ekelhoff huismagazine biedt u talrijke mogelijkheden indrukken en ideeën te verzamelen. Bekijk hier ons magazine online of bestel het kosteloos bezorgd bij u thuis.

Bekijk

Waarom kiest u voor Ekelhoff?

Ontdek topdesign, hoogwaardige kwaliteit, doordachte vormgeving en de beste inbouwapparatuur. Wij bieden u gegarandeerd het hoogste comfort en de meest perfecte service.

Privacy Policy | Contact/Impressum© 2020 Ekelhoff