Showroomkeukens
Meubelen

Ballerina keukens, geliefd in Duitsland

Het middelgrote keukenmerk Ballerina werd in Duitsland al meermaals verkozen tot lieveling van vakhandel en publiek. In Nederland is het merk (vooralsnog) minder bekend, maar zeker het overwegen waard. Hier krijgt u alvast een indruk.

Duitse kwaliteit voor een verrassende prijs

Kwaliteit staat voor Ballerina altijd op de eerste plaats. Daarom worden Ballerina keukens zo gemaakt als ze gebruikt worden: individueel, ongecompliceerd en geschikt voor het dagelijks gebruik. Door hoogwaardige uitvoeringen voor attractieve prijzen, worden wensen en keukendromen waar.

Voor veel mensen is de keuken de centrale plek in huis. De keukens van Ballerina bieden u ideale mogelijkheden om uw ideeën om te zetten en design, functionaliteit en kwaliteit met elkaar te verbinden.

Voor de productie van uw keuken gebruikt Ballerina uitsluitend hoogwaardige materialen. Bovendien is de fabricage ingesteld op individueel maatwerk, zodat de mogelijkheden eindeloos zijn.

Verschillen beleven

is het motto voor 2017. Consequent zet Ballerina deze weg voort, met echte innovaties en unieke pluspunten. Hierbij staat zoals altijd de individualisering van de keuken op de voorgrond.

Ballerina staat voor evenwichtigheid en heldere structuren. Esthetiek en doelmatigheid zijn vanzelfsprekend en het design staat altijd in dienst van de functionaliteit. Tijdloosheid is het streven.

De enige die kan beslissen hoe het er thuis uit moet zien bent u. Wij van Ekelhoff staan u graag met raad en daad ter zijde.

 

De Y-keuken: een revolutie  – voor een nieuwe generatie!

Complexe inrichtingsvragen hebben eenvoudige, tot in detail doordachte antwoorden nodig. Dat vindt de Berlijnse ‘designuitvinder’ Michael Hilgers. Met een onmiskenbaar gevoel voor tijdgeest verstaat Hilgers de kunst om zijn vindingrijkheid te combineren met minimalistisch design. Zijn ontwerpen zijn al meermaals bekroond met de “Interior Innovation Award”. Zijn nieuwe Y-keuken is een kleine revolutie en het logische vervolg op de klassieke eilandoplossing.

Smart Glas

Smart Glas is een nieuw hoogglanzend materiaal. Het polymere glas combineert uiterst praktische eigenschappen met een hoogwaardige uitstraling. De harmonische kleurenmix wit, zandgrijs en creme passen in vele Interieurs en past in dit geval perfect bij het massieve marmeren werkblad.

Smart Glas is krasvast, hygiënisch schoon, kleur- vorm- en UV stabiel, stootvast en onderhoudsvriendelijk. Bovendien is het beschrijfbaar met Whiteboard-stiften en verkrijgbaar in vele maten.

Fenix – Futuristic Couture

Het supermatte futuristische materiaal Fenix in zwart/wit wordt gecombineerd met het klassieke zwartgelakte echte hout Bavaria eiken. Dit is een voorbeeld uit de Ballerina Highend collectie Blackline, geinspireerd op Japanse vormgeving en Zen. Blikvanger is het Ritzenhoff-Design 2017 van Virginia Romo.

Fenix is een supermat, robuust materiaal dat krasvast, stootvast en onderhoudsvriendelijk is. Onregelmatigheden of glanzende plekken kunnen d.m.v. warmte verwijderd worden.

Weelderig Industrial-Design

Industrial Design, hier niet rustiek maar in verfijnde Beaux Arts stijl. De hoogwaardige metaaleffectlak in combinatie met de klassieke cassettefronten geeft de industrie-look een weelderige uitstraling. De metaaleffectlak wordt aangeboden in de kleuren Titan Smoke, White Smoke, Copper Smoke en Bronze Smoke.

Mammut: rustikaal purisme

Het nieuwe lichte rustikale decor mammoet eiken, hier in combinatie met zwart, geeft een massief karakter en straalt vakmanschap uit. De combinatie met zwart maakt de keuken modern en elegant. Door de open planning zonder bovenkasten met het regaalsysteem Smart Cube, ontstaat een ongedwongen sfeer. De ingebouwde hoge kasten met doorgaande deuren onderstrepen het minimalistische karakter. Ook de binnenkant van de kasten heeft de massieve en robuuste uitstraling.

Comfort keuken in Bauhaus-stijl

Deze eigentijdse comfort-keuken heeft een moderne uitstraling door de combinatie van betonlook en grafietzwart met de echte eiken wandafwerking. Een van de belangrijkste kenmerken van de klassieke Bauhausstijl is functionaliteit. De vele comfort-kasten zijn ook gewild bij jonge mensen die prijs stellen op luxe en gemak. De hier ingezette comfortelementen zijn een afgeschuinde spoelkast om aan te zitten, een regaal met bakjes, een hooggemonteerde vaatwasser, goed grijpende grepen, veel licht, een werkplek om te zitten, een liftboy, LegaMove, een Tablar voor opzetkast en Turnmotion.

Ballerina XL Komfort

Om de verschillende werkzaamheden, zoals voorbereiden, koken en afwassen ergonomisch vorm te geven, biedt Ballerina XL individuele planningsvrijheid om voor grote en kleine mensen de optimale werkhoogte te realiseren.
Ballerina biedt zeven verschillende werkhoogtes, die aan alle ergonomische en functionele eisen voldoen en ook alle ruimte bieden aan individueel design.

Maar wat is de optimale werkhoogte voor u? Dit kunt u op de volgende Manier bepalen: ga rechtop staan en buig uw arm 90°. De lengte van de bodem tot uw elleboog vermindert u met 15 cm. Dit is uw ergonomische werkhoogte voor afwassen en voorbereiden. De kookplaat zou iets lager gepland moeten worden.

Hebben de eindeloze mogelijkheden van Ballerina uw interesse gewekt? Maak dan een afspraak met een van onze adviseurs om uit te vinden welke keukenopties voor u optmimaal zijn.

Met dank aan de firma Ballerina voor informatie en beeldmateriaal.
https://www.ballerina.nl/

Bekijk hier ons Ekelhoff huismagazine

Kunt u nog meer inspiratie gebruiken bij het zoeken naar uw droomkeuken? Het Ekelhoff huismagazine biedt u talrijke mogelijkheden indrukken en ideeën te verzamelen. Bekijk hier ons magazine online of bestel het kosteloos bezorgd bij u thuis.

Bekijk

Waarom kiest u voor Ekelhoff?

Ontdek topdesign, hoogwaardige kwaliteit, doordachte vormgeving en de beste inbouwapparatuur. Wij bieden u gegarandeerd het hoogste comfort en de meest perfecte service.

Privacy Policy | Contact/Impressum© 2020 Ekelhoff