Showroomkeukens
Meubelen

Keukenmerken

Bij Ekelhoff Küchen vindt u een groot assortiment aan kwalitatief hoogwaardige keukens; ruim 200 modelkeukens op meer dan 10.000 m² showroomoppervlak. Alle keukenmerken waarmee Ekelhoff samenwerkt, staan bekend om uitstekende kwaliteit en vooruitstrevend design. Door de jaren heen hebben deze keukenfabrikanten zich bewezen als betrouwbare partners. Ekelhoff is dan ook trots u onderstaande topmerken voor te kunnen stellen.

De keuken die hiernaast is afgebeeld is een next125 NX510 met 2 eilanden in moccabruin en larixhout met een Dekton werkblad in de kleur Keranium. U vindt deze stijlvolle keuken in ons filiaal Küchenland aan de Bentheimerstraße in Nordhorn.

Laat u inspireren op onze merkpagina’s of maak direct een afspraak:

Maak een afspraak

© Franz Frieling_CF027814_1980px_KL Koje 116_2016-04-19

 

Keukenstijlen

Bovenstaande topmerken staan garant voor hoogste comfort en kwaliteit. Zoekt u liever aan de hand van keukenstijlen? Bekijk dan hier welke stijlrichtingen van onder andere deze merken in de showrooms van Ekelhoff Keukens vertegenwoordigd zijn.

Bekijk alle keukenstijlen

Bekijk hier ons Ekelhoff huismagazine

Kunt u nog meer inspiratie gebruiken bij het zoeken naar uw droomkeuken? Het Ekelhoff huismagazine biedt u talrijke mogelijkheden indrukken en ideeën te verzamelen. Bekijk hier ons magazine online of bestel het kosteloos bezorgd bij u thuis.

Bekijk

Waarom kiest u voor Ekelhoff?

Ontdek topdesign, hoogwaardige kwaliteit, doordachte vormgeving en de beste inbouwapparatuur. Wij bieden u gegarandeerd het hoogste comfort en de meest perfecte service.

Privacy Policy | Contact/Impressum© 2020 Ekelhoff