Showroomkeukens
Meubelen

Bekijk de keukens van Ekelhoff Keukens

Al meer dan een eeuw lang kunnen wij u de allerbeste service bieden. Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel en in onze twee indrukwekkende showrooms vindt u meer dan tienduizend vierkante meter met keukens van gerenommeerde merken en de beste inbouwapparatuur. Een tevreden klant is goud waard en wij hebben voor u alle topkeukens, verschillende combinatie- en variatiemogelijkheden en uiteraard deskundig advies. Dat allemaal met maar één doel: Het realiseren van uw droomkeuken. Een keuken met eindeloze mogelijkheden!

Plan een afspraak ófWaarom Ekelhoff

Showroomkeukens

ShowroomkeukensBent u benieuwd naar wat wij momenteel in ons assortiment hebben? Ekelhoff Keukens heeft twee grote vestigingen in Nordhorn. Meer weten over onze showroomkeukens? Bekijk dan gauw een voorproefje van onze showroomkeukens voor voordelige prijzen!

Bekijk onze showroomkeukens

Bekijk hier ons Ekelhoff huismagazine

Kunt u nog meer inspiratie gebruiken bij het zoeken naar uw droomkeuken? Het Ekelhoff huismagazine biedt u talrijke mogelijkheden indrukken en ideeën te verzamelen. Bekijk hier ons magazine online of bestel het kosteloos bezorgd bij u thuis.

Bekijk

Waarom kiest u voor Ekelhoff?

Ontdek topdesign, hoogwaardige kwaliteit, doordachte vormgeving en de beste inbouwapparatuur. Wij bieden u gegarandeerd het hoogste comfort en de meest perfecte service.

Privacy Policy | Contact/Impressum© 2019 Ekelhoff