Showroomkeukens
Meubelen

Keukenapparatuur

Keukenapparatuur Gaggenau Poggenpohl

Wat zijn uw favoriete keukenapparaten?

 

 

Bij het denken over een nieuwe keuken gaan misschien de eerste gedachten naar de stijl en de sfeer, maar welke keukenapparatuur het beste bij u en uw leefstijl past, is eveneens een relevante vraag. Is koken voor u iets wat vooral makkelijk en snel moet gaan, of doet u niets liever dan gezellig  kokkerellen voor vrienden en familie. Als het bereiden van culinaire hoogstandjes uw passie is, stelt u waarschijnlijk andere eisen aan uw keukenapparatuur dan als u iedere dag een snelle en gezonde maaltijd voor uw gezin op tafel wilt zetten. Ekelhoff heeft een uitgebreid assortiment hoogwaardige en innovatieve keukenapparatuur van bekende en betrouwbare merken.
De ontwikkelingen op dit gebied staan bepaald niet stil, en het is niet zo makkelijk om wegwijs te worden in het woud van mogelijkheden en technische innovaties. Onze ervaren en goed opgeleide adviseurs kennen de mogelijkheden en de voor- en nadelen van al deze nieuwe ontwikkelingen, en kunnen u helpen te bepalen welke keukenapparatuur voor u en uw situatie een goede keuze zou zijn. Denk hierbij aan een Quooker, of u wilt koken met inductie of toch liever met gas, welke afzuigsystemen voor uw keuken in aanmerking komen en dan hebben we het nog niet over de vele mogelijkheden op het gebied van ovens gehad. Naast de klassieke heteluchtovens, zijn er combimagnetrons, stoomovens, ovens met stoomfunctie extra brede ovens enzovoorts. Kiest u voor de luxe van een inbouwkoffieapparaat of een wijnklimaatkast? En dan is er nog de optie om via een app uw huishouds- en keukenapparatuur op afstand te beheren. Wij stellen hier alvast aan de hand van onze belangrijkste merken Miele, Siemens en Gaggenau wat mogelijkheden aan u voor. Ook vindt u hier meer informatie over de mogelijkheden en het gemak van een kokend waterkraan in de keuken. Naast deze merken vindt u bij ons ook keukenapparatuur van onder andere Bosch, O+F, Atag en Boretti.

De voordelen van het kopen bij Ekelhoff Keukens

Als u besloten heeft een nieuwe keuken of nieuwe keukenapparatuur te kopen, geniet u bij Ekelhoff van de volgende voordelen:

  • Ekelhoff Keukens heeft inmiddels meer dan 70 goed opgeleide monteurs in dienst. Onze monteurs werken nauwkeurig en netjes, wij zijn met recht trots op de kwaliteit en de professionaliteit van onze monteurs en servicemedewerkers.
  • U heeft vijf jaar garantie op de inbouwkeuken. Onze monteurs zijn dagelijks met meer dan 40 busjes in Nederland onderweg, dus altijd snel ter plaatse.
  • Wij hanteren eerlijke prijzen. Hier geen torenhoge aanvangsprijzen, en megakortingen als u vandaag nog beslist. U krijgt van ons gelijk een zo scherp mogelijke prijs.
  • Het blijft bij de prijs die van te voren wordt opgesteld. Bij ons staan u geen onaangename verrassingen achteraf te wachten.
  • Onze medewerkers spreken Nederlands, u hoeft niet bang te zijn voor misverstanden door taalverschillen.

Mocht u nog vragen hebben over keukenapparatuur of hoe het ontwerp-, productie- en installatieproces in zijn werk gaat, dan kunt u altijd vrijblijvend contact opnemen met de medewerkers van Ekelhoff Küchen.

Bekijk hier ons Ekelhoff huismagazine

Kunt u nog meer inspiratie gebruiken bij het zoeken naar uw droomkeuken? Het Ekelhoff huismagazine biedt u talrijke mogelijkheden indrukken en ideeën te verzamelen. Bekijk hier ons magazine online of bestel het kosteloos bezorgd bij u thuis.

Bekijk

Waarom kiest u voor Ekelhoff?

Ontdek topdesign, hoogwaardige kwaliteit, doordachte vormgeving en de beste inbouwapparatuur. Wij bieden u gegarandeerd het hoogste comfort en de meest perfecte service.

Privacy Policy | Contact/Impressum© 2020 Ekelhoff