Showroomkeukens
Meubelen

EuroCucina in Milaan, de nieuwste trends en innovaties op de grootste keukenbeurs ter wereld

zampieri

Tijdens de designweek Salone del Mobile in Milaan vond van 17 tot 22 April opnieuw het tweejaarlijkse keukenevenement Eurocucine 2018 plaats. Hier presenteerden alle grote – vooral high-end – keukenmerken hun nieuwste hoogstandjes. Een delegatie van Ekelhoff was uiteraard weer aanwezig om ervoor te zorgen dat vele van deze noviteiten en innovaties binnenkort in onze showrooms te bewonderen zullen zijn.  Zampieri presenteerde onder andere bovenstaande keuken met een spannend materiaalgebruik. Meer foto’s vind u hier: http://zampiericucine.it/en/News/Milano-Design-Week/

Hieronder een impressie van nog enkele highlights:

next125next125

Het premiummerk next125 presenteerde de nieuwe collectie met onder andere keukenblokken waarbij werkblad, fronten en wangen uit hetzelfde dunne keramiek bestaan, het single line-frontuiterlijk voor een nog strakkere vormentaal, multifunctionele sideboards die een brug slaan tussen keuken en woonkamer, het gebruik van het supermatte nanotech-materiaal Fenix en een paneeltuin voor de achterwand met geïntegreerde verlichting. Via onderstaande link krijgt u een uitgebreidere indruk van next125 in Milaan:

https://www.next125.de/nl/eurocucina-2018/

Miele

miele Dialog Oven

Miele was een publieksmagneet met de wereldpremiere van de revolutionaire Dialog Oven met M Chef technology, waardoor koken op sterrenniveau thuis mogelijk en zelfs eenvoudig wordt. Spannende gerechten als een vis gegaard in een blok ijs of een steak in bijenwas zonder dat dit smelt, verschillende gerechten en bereidingswijzes tegelijkertijd zodat alles op hetzelfde moment klaar is en een gereduceerde kooktijd tot 70 %. Miele gegarandeert excellente resultaten. Meer informatie vindt u hier:

https://revolutionaryexcellence.miele.com/en/dialog-oven

Valcucine

valcucine-3

Valcucine had een prachtige stand met veel groen, waarin het concept Logica Celata gepresenteerd wird: een systeem waarbij een vingerwijzing genoeg is om een met contragewichten gebalanceerde deur zachtjes naar boven te laten glijden om de werkruimte erachter te openbaren. Een royale, volledig aanpasbare werkruimte met een grote keuze aan accessoires en functies om al naar wens een keuken, een bar of een provisieruimte te creëeren. Hier vindt u meer informatie:

http://www.valcucine.com/magazine/en/2018/04/logica-celata-2/

Franke

franke-interactief

De firma Franke komt met de keuken van de toekomst: een combinatie uit home office, Chef Center en bar. Het interactieve werkblad houdt overdag de koffie warm en laadt uw smartphone op terwijl de Cloud Hood het nieuws en de emails projecteert, die daar ook kunnen worden beantwoord. Als Chef Center beschikt de keuken over een steamer, sous-vide, inductie en automatische kookprogramma’s en zijn de recepten te lezen op het werkblad. Na het eten worden de drankjes koel gehouden, muziekvideo’s geprojecteerd en kunt u de sfeerverlichting instellen. Onder de volgende link vindt u meer info:

https://www.franke.com/blog/nl/ks/franke-blog/blog-start/blog-structure/interactive-worktop.html

Poggenpohl

poggenpohl +venovo-2

Poggenpohl komt met de nieuwe lijn +VENOVO. Zwevende keukenblokken met een overspanning tot drie meter, verschillende niveaus en spannende materiaalcombinaties. Bijpassende sideboards en kasten zorgen voor een moeiteloze integratie in vrijwel iedere ruimte en veel flexibiliteit, denk bijvoorbeeld aan een verhuizing. Binnenkort ook bij ons in Küchenland Ekelhoff te bewonderen. Op de website van Poggenpohl vindt u Meer informatie:

https://www.poggenpohl.com/en/products/venovo

 

Gaggenau

gaggenau

Gaggenau zet onder andere in op de wijnklimaatkast. Uitgerust met meerdere klimaatzones, uiterst preciese temperatuur- en vochtigheidsregeling, uittrekbare eiken- of beukenhouten flessenrekken en minimale trillingen, de optimale manier om uw wijn te bewaren en op drinktemperatuur te brengen. De omlijsting kan worden gemaakt uit het materiaal van de keukenfronten. De wijnklimaatkast is te combineren met andere modulaire elementen uit de Vario koelen 400 Serie om zo tot een indrukwekkende combinatie te komen.

https://www.gaggenau.com/nl/

Bekijk hier ons Ekelhoff huismagazine

Kunt u nog meer inspiratie gebruiken bij het zoeken naar uw droomkeuken? Het Ekelhoff huismagazine biedt u talrijke mogelijkheden indrukken en ideeën te verzamelen. Bekijk hier ons magazine online of bestel het kosteloos bezorgd bij u thuis.

Bekijk

Waarom kiest u voor Ekelhoff?

Ontdek topdesign, hoogwaardige kwaliteit, doordachte vormgeving en de beste inbouwapparatuur. Wij bieden u gegarandeerd het hoogste comfort en de meest perfecte service.

Privacy Policy | Contact/Impressum© 2020 Ekelhoff