Showroomkeukens
Meubelen

Ervaringen

Wij zijn trots en blij dat al zoveel van onze klanten hun ervaringen deelden.
Hartelijk dank dat u die moeite wilde nemen!
Hieronder enkele van deze recensies, achtergelaten op deze site of op een bekende beoordelingswebsite.

De foto’s zijn van onze huisfotograaf Franz Frieling of van onze klanten zelf.

Arie den Boon

Schöne Contur Biella Küche in Kristallweiß mit Holzdetails in Amsterdam

Contur Biella keuken in kristalwit met houten details

Zekere aanbeveling” We hebben met veel plezier samengewerkt met de keukenarchitect van Ekelhoff. Hij kon ons steeds weer nieuwe mogelijkheden laten zien en ons adviseren om een bepaalde keuze te maken. Ook als het nodig was om te bezuinigen bijvoorbeeld. En, heel prettig, zonder de commerciële druk die je nogal eens tegenkomt bij Nederlandse keukenleveranciers. We hebben veel service gehad en genieten van onze keuken. We kunnen Ekelhoff zeker aanbevelen.

Wilt u net als Arie den Boon een nieuwe keuken?Maak een afspraak

Van Dijk

Außergewöhnliche Zampieri XP Küche bei Kunden in den Niederlanden

Bijzondere designkeuken Zampieri XP

“Strakke planning” De eerste indruk is de toonzaal. Heel veel te zien en heel veel ideeen op te doen. En dat in alle rust. Op verzoek geeft men meer informatie en kan er een vervolg afspraak gemaakt worden. Goed advies bij definitieve koop. Strakke planning en bij installatie deskundig personeel. Willen het perfect afgewerkt hebben. Een mooi eindresultaat en betrouwbaar zaken doen.

Wilt u net als de Familie van Dijk een nieuwe keuken?Maak een afspraak

M.Kuipers

Contur Fio Küche in Balkeneiche und Indigo Blau mit gebürstete Edelstahl Arbeitsplatte.

Contur Fio keuken in indigoblauw en knoestig eiken met geborsteld RVS werkblad.

“Perfectie” Supergoede service en nazorg. Perfectie in afwerking.

Wilt u net als M. Kuipers een nieuwe keuken?Maak een afspraak

JVDG

Luxuriöse next125 Küche mit Glasfronten und Edelstahl Arbeitsplatte.

Luxe next125 keuken met Glasfronten en geborsteld RVS werkblad.

“Alles klopt” Van ontwerp, design, showroom, veelvoud aan keuze, begeleiding, besprekingen in Nordhorn op een top showroom, inmeten ter plekke, levering, installatie, nazorg, … het klopte bij onze keuken uiteindelijk allemaal. Met name de eigen installatie mensen van Ekelhoff zijn netjes en zorgvuldig, werken hard door en zijn betrokken. Compliment. Dit was een behoorlijk project in omvang en geld, waarbij Ekelhoff zeker heeft laten zien in het topsegment te kunnen meedraaien.

Wilt u net als JVDG een nieuwe keuken?Maak een afspraak

W. Groos

Manufaktur Maatwerk keuken Pure Wood Sherwood Eiken

Ekelhoff Manufaktur Maatwerk keuken Pure Wood Sherwood Eiken

“Grote keuken” Hele goede ervaring met Ekelhoff. Zeer nette en snelle service aan telefoon, email of in persoon. Januari/februari 2016 een echt grote keuken besteld, na de zomer 2016 geleverd.  Een keuken bestellen is natuurlijk een heel proces, vooral onze keuken. Groot en met veel apparatuur. We zijn meerdere malen geweest in Duitsland en ook bij concurrenten in Nederland. Het fijne aan Ekelhoff was wel het gemak en snelheid waarmee ze een keuken tekenen, bedenken en advies geven. En kwamen er uiteindelijk ook iets goedkoper uit. In Nederland waren er een aantal dingen die niet konden en in Duitsland was dat geen probleem. Ondanks de drukte in de zomervakantie werd de keuken (op 1 week na) op tijd geleverd. De plaatsing ging goed. Er misten wat kleine dingen maar die kwamen snel. Was ook een speciaal op maat gemaakt item. Helaas moesten we wat langer wachten op de geleiders van een treklade kast, maar we kregen in de tussentijd wel planken. Over het algemeen is het plaatsen van de keuken altijd heel netjes (beter dan de Nederlandse monteurs zou ik bijna zeggen), dekken alles af, maken alles schoon en zijn heel beleefd. Komen met 2-3 man, dus gaat ook snel. Afwikkeling van problemen (hadden wat kleine dingen binnen het jaar) ging iets minder snel, maar was verder geen probleem. En als service kregen we uiteindelijk ook nog een kookworkshop bij ons thuis kado. Weliswaar van Gaggenau, maar geregeld door Ekelhoff. Hartstikke leuk! Een dikke duim voor jullie bedrijf!

Wilt u net als W. Groos een nieuwe keuken?Maak een afspraak

Ingmar

Alter Kuhstall transformiert zu wunderschöne Designwohnung. Diese Nieburg Küche hat Fronten in Raucheiche Echtholzfurnier und eine Edelstahl Arbeitsplatte.

Prachtige Nieburg keuken met rookeiken fronten en RVS werkblad.

 “Tevreden met KE” Wij zijn tevreden met KE. Onze verkoper Ole nam alle tijd en heeft ons goed geholpen, zonder het gevoel te geven het duurste te willen verkopen. Prijzen zijn goed, evenals service en bereikbaarheid. Vragen om dingen te verbeteren zijn alle goed opgepakt. Omdat we een speciale maatkeuken bestelden, duurde aflevering iets langer, maar het was het wachten waard!

Wilt u net als Ingmar een nieuwe keuken?Maak een afspraak

Mark Sage

Eckküche Contur Biella in Magnolia Satin mit frischgrüner Glasrückwand.

Hoekkeuken Contur Biella in Magnolia Satijn met zachtgroene Glaswand.

“Really good” We’re very happy with our kitchen and its value. From design concept to execution is all well done, reliable and nice quality. There were some (small) problems caused by them between concept and execution but they also fixed them well. Nice people, and reliable.

Wilt u net als Mark Sage een nieuwe keuken?Maak een afspraak

Familie Post

Diese next125 Küche mit Kochtisch und Glasfronten passt wunderschön in diesem älteren Landlichen Haus

next125 keuken met kooktafel en glazen fronten.

“Uitstekend geadviseerd” Op zaterdagmiddag naar Duitsland om keuken-ideeën op te doen, komen we aan het einde van de dag per toeval in Nordhorn bij Küchenland Ekelhoff. Een prachtige showroom met dito keukens! De laatste keuken tijdens ons ronde is een Next 125 met ‘kooktafel’. Als een blok vallen we voor deze complete keuken met opvallend veel lades. De showroomkeuken staat te koop. Een week later terug naar Küchenland om te constateren dat dit echt ‘onze’ keuken is. Omdat de ruimte waar de keuken geplaatst gaat worden veel ramen heeft moet er flink gepuzzeld worden. Nadja Hollman heeft ons daarbij uitstekend geadviseerd. Met een extra wasbak in de kooktafel en een Berbel afzuigkap naar voorbeeld elders uit de showroom is onze keuken compleet. Inmeting volgt en twee maanden later wordt de keuken door uiterst vriendelijke vakmannen met zorg geïnstalleerd. Elke dag genieten we nog van ons zatermiddagbezoek aan Küchenland!

Wilt u net als de Familie Post een nieuwe keuken?Maak een afspraak

D.R.

Schlicht und ausgewogen, diese Contur Gala Küche mit Keramik Arbeitsplatte und Sitzgelegenheit

Contur Gala keuken met keramiek werkblad en houten bar

“Heel goed geadviseerd” Wij hebben een prachtige keuken gekocht bij Ekelhoff. Bij het maken van alle keuzes, die bij het kopen van een nieuwe keuken gemaakt moeten worden, zijn wij zeer professioneel geholpen. Er is vooral heel goed geadviseerd in de praktische bruikbaarheid van de keuken. Dit maakt dat wij elke dag met heel veel plezier weer in de keuken staan. En geheel niet onbelangrijk: De keuken is heel mooi, makkelijk schoon te houden en kwalitatief heel goed! De plaatsing en nazorg hebben wij ook als zeer goed ervaren. Wij kunnen bij vragen altijd bij Ekelhoff terecht en worden dan snel goed geholpen.

Wilt u net als D.R. een nieuwe keuken?Maak een afspraak

Martin

Eine richtig schöne und gemütliche Studentenwohnung mit dem next125 Kochtisch und Glasfronten.

next125 keuken met kooktafel, Glasfronten en keramiek werkblad.

“Erg goed advies in het Nederlands” Voor de tweede keer een keuken gekocht bij Kuechenland Ekelhoff en weer net zo’n goede ervaring als bij de eerste keer. Erg goed advies in het Nederlands en ook de plaatsing van onze Next 125 keuken verliep soepel. Dit ondanks de lastige omstandigheden ter plaatse. De geadviseerde apparatuur past goed bij het ontwerp en ik beveel Kuechenland Ekelhoff dan ook met plezier aan.

Wilt u net als Martin een nieuwe keuken?Maak een afspraak

Ron Visser

Bei unsere Kunden Zuhause, Schueller EMV Küche in Kristallweiß mit Granit Nero Pretoria Arbeitsplatte

Schüller EMV keuken in kristalwit met graniet Nero Pretoria werkblad en houten bar.

“Uitstekende service en prijs/kwaliteit verhouding” Onze keuken van Ekelhoff is nu ruim een jaar geleden geplaatst. We zijn erg blij met de keuken en krijgen ook veel positieve reacties. Over het personeel van Ekelhoff niets dan lof. In ons zoektraject zijn we bij een drietal keukenleveranciers geweest. Ekelhoff was verreweg de prettigste. Niet moeilijk doen over het maken van een 3-D tekening en volledige duidelijkheid en openheid over de prijs. Beide kregen we netjes mee of toegestuurd. Dit in tegenstelling tot leveranciers in NL. Het kostte twee ritjes naar Norhorn, maar dat was het meer dan waard.Het plaatsen van de keuken verliep ook uitstekend. Zeer vriendelijk en beleefd personeel dat goed nederlands spreekt en zeer zorgvuldig en te werk gaat. Zorg dat bij het plaatsen van de keuken wel een installateur aanwezig is voor de aansluiting van apparatuur op water en gas. Dit doet de Ekelhoff installateur niet. Tot slot is de nazorg is ook uitstekend. Een klein paneeltje was in een verkeerde maat geleverd en werd vrij snel vervangen. Een deurtje dat na een paar maanden niet perfect hing werd door een onderhoudsmonteur weer keurig afgesteld. We zijn nu een jaar verder en nog steeds geheel tevreden met onze keuken. Vrienden heb ik al aangeraden bij Ekelhoff te gaan kijken voor een keuken. Een daarvan heeft ondertussen ook al een keuken bij Ekelhoff gekocht.


Wilt u net als Ron Visser een nieuwe keuken?Maak een afspraak

Marielle Beumer

foto marielle beumer qasa
“Zeer goede ervaringen”
Wij hebben zeer goede ervaringen met Kuechenhaus Ekelhoff. Begin 2016 hebben wij hier namelijk voor een 2e keer een keuken besteld. Dit proces is wederom zeer goed en deskundig verlopen. Ik heb het als prettig ervaren dat de moeite werd genomen om elk detail te kunnen zien. Niets was te veel gevraagd en als we iets nogmaals wilden bekijken had ik niet het gevoel te veel te zijn. Toen wij de keuken hadden besteld is er meteen een leveringsdatum met ons overeengekomen. Je wordt hierover goed op de hoogte gehouden en de gemaakte afspraken worden nagekomen. De plaatsing van de keuken is ook zeer goed en netjes verlopen. Alles werd keurig met ons besproken en alles is tot in het laatste detail goed uitgevoerd. Alle apparatuur werkt uitstekend. Kortom: Wij zijn zeer tevreden over Ekelhoff en bevelen hen dan ook zeker aan bij derden.

 

Wilt u net als Marielle Beumer een nieuwe keuken?Maak een afspraak

Familie de Goede

Sehr schöne next125 NX502 Inselküche in Steingrau Mattlack mit abgerundete Ecken und eine Glas-Arbeitsplatte.

next125 NX502 eilandkeuken in steengrijze matlak met afgeronde hoeken en glazen werkblad.

“Next 125 keuken” Wij hebben een Next 125 keuken gekocht in een U-opstelling met een spoeleiland en een glazen aanrechtblad bij Kuechenland Ekelhoff. De showrooms in Duitsland maakten veel indruk op ons, omdat alle materiaal en apparatuur voorhanden is. Zowel het verkooppersoneel als het technische personeel is vakbekwaam, erg vriendelijk en denken met je mee, service staat bij hen hoog in het vaandel en men is trots op hun bedrijf. Vanaf het offertetraject tot aan de nazorg bij levering en installatie zijn wij uitstekend geholpen. Onze ideeën zijn perfect vertaald naar het uiteindelijke resultaat, waar zowel wij als de medewerkers van Kuechenland Ekelhoff trots op zijn!

Wilt u net als Familie de Goede een nieuwe keuken?Maak een afspraak

Wietse

Diese großzügige Küche ist das Mittelpunt eine zu ein traumhaftes Wohnhaus umgebaute Kirche. Die Küche ist eine Contur Nova, Mattweiß mit Keramik Beton Arbeitsplatte.

Matwitte Contur Nova keuken met keramiek-beton werkblad.

“Hoge kwaliteit” We hebben afgelopen voorjaar een keuken laten plaatsen door Ekelhoff en ze leveren een hoge kwaliteit keuken voor een goede prijs en een uitstekende service. De verkoop afdeling heeft veel kennis en ervaring en geven goed advies. We hebben een oude gereformeerde kerk op Terschelling omgebouwd tot woonhuis waardoor er een enorme ruime keuken geplaatst kon worden. Na diverse keukenzaken in Nederland offertes te hebben gedaan kwamen we bij Ekelhoff uit die voor een lagere prijs kwalitatief beter apparatuur leverde (Siemens). Bij plaatsen zat er een kleine beschadiging (kras) op afzuigkap en die werd gelijk omgeruild voor een nieuwe (werd een week later geleverd). Naderhand nog een fotograaf op visite gehad die namens Ekelhoff wat foto’s wilde nemen omdat het zo’n uniek project was op een unieke locatie. Kortom: Zeer tevreden en ik raad iedereen aan om even naar de oosterburen op visite te gaan en u te laten voorlichten over de verschillende opties.

Wilt u net als Wietse een nieuwe keuken?Maak een afspraak

A. Melse

 

Mut zur Farbe! Ekelhoff Manufaktur Pure Wood Küche mit Geölte Teak Fronten und Komposit Arbeitsplatte und Wange.

Ekelhoff Manufaktur Pure Wood maatwerkkeuken met teak fronten und composiet werkblad

“Hoogst mogelijke waardering” Küchenland Ekelhoff krijgt van ons de hoogst mogelijke waardering. Op alle vlakken zijn wij volledig tevreden. Recentelijk zijn we verhuisd en we hebben met geen enkele twijfel voor een tweede keer gekozen voor een keuken van Kuechenland. De belangrijkste redenen dat wij zo positief zijn:

Vakmanschap: Küchenland levert op alle fronten zeer hoogwaardig vakmanschap af, vanaf het ontwerp tot aan de plaatsing. Er wordt veel tijd gestoken in het ontwerpen van de keuken en hoe deze in de ruimte staat. Wij hebben meermalen overleg gehad over de afmetingen en over onze wensen, en alles is tot op de centimeter geoptimaliseerd voor het beste resultaat. Het inmeten wordt zeer zorgvuldig gedaan en de keuken werd PERFECT geplaatst. In alle stadia straalt het vakmanschap er vanaf en er bestaat een duidelijke trots in het professioneel plaatsen van de keuken. Men neemt de tijd hiervoor en men gaat voor een perfect resultaat.

(Prijs)kwaliteit van de keuken: de kwaliteit van de apparatuur (Siemens) en de kasten, panelen, werkblad, laklagen zijn allemaal zeer hoog. Qua prijs kwamen wij bij meerdere NL aanbieders veel hoger uit en vonden we de keukens er kwalitatief  veel minder goed uitzien.

Service: de service is misschien wel een van de meest onderscheidende kwaliteiten. Zelfs na de plaatsing van de keuken komen monteurs terug om na te meten en als nodig bij te stellen. Bij problemen heb je in no-time een afspraak en wordt alles verholpen, wat vaak binnen de service valt van de keuken.

De showroom: groot, mooi, veel aanbod en ook voorzien van een bar/terras binnen waar je even kan bijkomen van de reis en lekker wat kan drinken en eten. Op sommige dagen is een kok aan het koken in de showkeuken dan is het helemaal genieten.

Concluderend heeft Kuechenland onze verwachtingen vanaf het begin tot het eind overtroffen. Ook bij onze tweede keuken, waarbij wij een wat exotischere keuze aan materialen voor ogen hadden, heeft Kuechenland alles voor ons kunnen realiseren. Alle medewerkers van Kuechenland waar wij mee in contact hebben gestaan waren zeer vriendelijk en vakkundig waardoor we zorgeloos en met alle vertrouwen een keuken hebben gekocht, waar we nu elke dag weer van genieten.

Wilt u net als A. Melse een hoogwaardige nieuwe keuken?Maak een afspraak

Familie Lawant

next125 NX500 keuken in idigoblauw en knoestig eiken met RVS werkblad.

next125 NX500 keuken in idigoblauw en knoestig eiken met RVS werkblad.


“Een Verademing”
Ja dat was het zeker, per toeval kwamen wij bij Küchenland Ekelhoff terecht in Nordhorn. Na eerst rustig rond gekeken te hebben en te observeren bleek dat er wel erg veel Nederlanders in de mooie schone showroom rondliepen, toen hebben wij voor de volgende dag een afspraak kunnen maken met een adviseur/verkoper Jürgen Piesche en dat was een schot in de roos want het klikte meteen en na een aantal uren hadden wij een tekening en een prijs van een Next 125 keuken compleet met Miele apparatuur. Met name de nieuwe manier van koken, stoomoven (zonder zout), sprak ons erg aan. Kookt, bakt en braad enzovoort. En niet te vergeten het mooie aanrechtblad van geborsteld roestvrijstaal, erg gemakkelijk in het onderhoud. Wij hadden gelijk een goed gevoel bij dit bedrijf en dat is helemaal uitgekomen van het begin tot het eind. Zoals al eerder beschreven is daar sluiten wij ons volledig bij aan want het is een betrouwbaar solide bedrijf en komt afspraken na die gemaakt zijn en heeft een luisterend oor naar de klant toe. Ook een vermelding waard is het vriendelijke technische personeel. Daarom een grote pluim voor Küchenland Ekelhoff in Nordhorn.

Wilt u net als de familie Lawant een nieuwe keuken?Maak een afspraak

Mulder

next125 NX500 mit Marmor Arbeitsplatte.

next125 NX500 keuken met marmer werkblad.

“Prettig” Küchenland Ekelhof heeft ons op een prettige manier geadviseerd en geholpen. Op dezelfde dag van ons bezoek waren we geinfomeerd ten aanzien van het ontwerp en de kosten. De keuken was scherper geprijsd dan dezelfde keuken in Nederland. Als gevolg van de materiaalkeuze – marmer en designkranen – bestond er in het begin wat onduidelijkheid over het ontwerp. Uiteindelijk is deze onduidelijkheid tijdens een extra bezoek weggenomen. De keuken is in drie dagen geplaatst door vriendelijke en vakkundige werklieden.

Wilt u net als de heer Mulder een nieuwe keuken?Maak een afspraak

 

Brouwer

Landhuiskeuken Contur Finca met eiland en zitgelegenheid

Landhuiskeuken Contur Finca met eiland en zitgelegenheid.

“Geen minpunten” Wij zijn zeer tevreden met onze keuken van Kuechenland Ekelhoff. Wij hebben hier een afspraak gemaakt, na goede aanbevelingen van vrienden die hier ook de keuken gekocht hebben. Onze adviseur was Nadja Hollman. Zij heeft zeer veel kennis van zaken.Ze kwam met goede ideeen. We wilden graag een grote hoekkeuken met een groot eiland. De indeling waar zij mee kwam, blijkt zeer praktisch. Aan ons eiland van 1200 x 3000 kunnen we zitten met 6 barkrukken wat ideaal is. De apparatuur van Siemens is van prima kwaliteit, voor een nette prijs. De montage is in 2 dagen met 2 man gedaan. Zeer nette en vriendelijke monteurs. We zijn net na 1 jaar na montage gebeld, hoe de keuken bevalt en tevens hoe de verkoop en montage bevallen is. Alles samengevat: een super bedrijf om een keuken te kopen! We kunnen geen minpunten verzinnen.

Wilt u net als de Familie Brouwer een nieuwe keuken?Maak een afspraak

R. Koster

© Franz Frieling_CF026889_1980px_Koster Weesp_2016-02-18„Aanbeveling“ Na drie keer een afspraak te hebben gehad bij de keukenkampioen wat uiteindelijk niets opleverde toch maar naar Duitsland gereden. Eerste afspraak een indeling gemaakt, spullen uitgezocht. Zeer goed geholpen. Daarna kregen we alles 3D thuisgestuurd. Tweede afspraak het financiele gedeelte en de puntjes op de i gezet. De keuken is zeer professioneel en goed gemonteerd. De Monteurs hebben ook heel netjes gewerkt. Echt perfect! Helemaal niets op aan te merken. Ik kan Ekelhoff iedereen aanbevelen!

Wilt u net als R. Koster een nieuwe keuken?Maak een afspraak

Kees van Haastrecht

© FF CF022946_1980px_2014-10-27_ Fam-Hasstrecht-“Strakke keuken”
Algemeen: Zeer gastvrije benadering, Nederlands sprekend, net over de grens bij Enschede.
Ontwerp: Goede vaktechnische uitleg over de vele (on)mogelijkheden, in uitvoering en kleurstelling. Men neemt rustig de tijd, ook al kom je er later (bij ons meerdere keren) op terug. Of je nu een dure merkkeuken kiest, of voor het eigen merk of iets aparts wilt, er blijken vele mogelijkheden voorhanden. Door de grote showroom zijn details goed aan te duiden.

Prijzen: Goede prijs/prestatie verhouding. Duidelijke offerte, vergezeld van een 3D kleurenprint van het ontwerp.
Montage: Montage geschiedt door goede vaklui, die met de klant meedenken. Zorgvuldige montage over 1,5 dag, geheel volgens afspraak. Bij ons stond de keuken in één keer goed, zonder beschadigingen en/of naleveringen. Let wel: de keuken wordt niet gas-/sanitairzijdig aangesloten. Dit wordt overgelaten aan je eigen installateur/loodgieter. Goede uitleg over de apparatuur en onderhoud.

Voor ons is Ekelhoff een aanrader voor degene die een nieuwe keuken zoekt.

Wilt u net als Kees van Haastrecht een nieuwe keuken?Maak een afspraak

Mieke Nijssen

© Franz Frieling_CF023689_1980px_2014-11-18“Elke dag opnieuw blij met de nieuwe keuken”  In onze bestaande woning hebben wij de begane grond grondig verbouwd waarbij we ook de keuken hebben meegenomen.
Hoewel we nog geen definitieve tekeningen hadden van de exacte maten wist Sven ons bij ons eerste bezoek toch een bijzonder goed visueel advies te geven waarmee we onze plannen verder konden uitkristalliseren. Het tweede bezoek mondde uit in goede 3D tekeningen van de keuken zoals die moest worden. En de werkelijk geplaatste keuken is eigenlijk exact zoals op deze tekeningen! De adviezen over prijs en kwaliteit zijn altijd eerlijk geweest, eigenlijk zelfs advies om de wat goedkopere variant te nemen, waar we beslist geen spijt van hebben. De keuken is op afspraak geleverd en zeer professioneel geplaatst. Een enkele kleine beschadiging van een deur van de koelkast is opgelost door het leveren en plaatsen van een nieuwe deur. De enige opmerking die we hebben is dat de plaats van het afzuigkanaal niet goed was gecommuniceerd met de aannemer, zodat er wat problemen waren met het plaatsen van de afzuigkap.De ventilatie kleppen konden daardoor niet worden geplaatst. Tot dusverre blijkt dat echter geen probleem. We zullen Kuechenland zeker aanbevelen aan vrienden en bekenden, ook al is het wat verder weg. De ontvangst van de klanten is bijzonder vriendelijk.

Wilt u net als Mieke Nijssen een nieuwe keuken?Maak een afspraak

Sebastian

Sebastian
“Super tevreden”
Wij zijn super tevreden met onze keuken die wij in 2016 bij Kuechenland hebben gekocht. Een ontzettend mooie showroom zoals die je in Nederland niet vindt met deskundig advies en een goede prijs kwaliteit verhouding. De keuken werd netjes ingemeten en vakkundig geïnstalleerd. Ook de after sales is top! Kortom, een echte aanrader.

Wilt u net als Sebastian een nieuwe keuken?Maak een afspraak


WR

© Franz Frieling_van Oosten-id5081-KH“Prachtige keuken” Een zeer mooie moderne keuken gekocht bij Kuechenhaus Ekelhoff. Goed advies gekregen en het resultaat was helemaal zoals we verwacht en gehoopt hadden. Goede Service.

Wilt u net als WR een nieuwe keuken?Maak een afspraak

Rob en Marian Versteeg

© Franz Frieling_ CF021492-495_1980px_2015-03-20_Fam Versteeg_218421 UBR“Meer keuken voor ons Geld”  Wij hebben in mei 2014 een complete keuken met kookeiland gekocht bij Kuchenland, na eerst overal in Nederland showrooms te hebben bezocht van de bekende merken. Begin augustus is de keuken geplaatst. Wat een uitstekende montage en aflevering! Ze waren met twee man twee dagen bezig, en ze lieten niets aan het toeval over. Een ladefrontje bleek beschadigd (was ons nog niet opgevallen) maar dit werd binnen 14 dagen vervangen! Het is voor ons zeker de juiste keuze geweest hier een keuken te kopen. Wij hebben het idee hier meer keuken voor ons geld te hebben gekregen.

Wilt u net als Rob en Marian Versteeg een nieuwe keuken?Maak een afspraak

Loorbach

foto loorbach qasa““Meer dan tevreden” Goede ervaring, super service en nazorg. Installeren van de keuken ging met veel zorg en nauwkeurigheid. Zowel de keuken als apparatuur. Het is iedere dag weer een feestje om in de keuken te staan. Iedere eigenschap van de keuken en apparatuur vertaald zich iedere keer weer in vele voordelen. We zijn erg blij met onze keuken en kunnen het een ieder aanraden in een keuken Kuechenland Ekelhoff te investeren. Meer dan tevreden dus.

Wilt u net als Loorbach een nieuwe keuken?Maak een afspraak

Leon en Christine

Foto Leon en Christine Qasa“Fantastische Service” Na diverse keuken winkels in Nederland bezocht te hebben uiteindelijk toch naar Duitsland gegaan, waar we blijkbaar niet alleen een veel mooiere keuken voor ons geld konden krijgen, maar vooral ook veel betere service. De keuken die door de heer Reineke van Kuechenhaus Ekelhoff voor ons uitgedacht werd, sloot veel beter aan dan wat we in Nederland aangeboden kregen. De levering en plaatsing was ook super, de keuken past fantastisch in onze woning, binnen het stucwerk, en strak boven ons bovenlicht in ons plafond! We wonen inmiddels al 1,5 jaar in onze woning en laatst werden we door de firma gebeld of alles nog altijd naar wens was. Door dat telefoontje zijn we zelf alles nog eens gaan nalopen, want alles beviel eigenlijk goed. Er waren wat kleine lak beschadigingen, een rubberstoot dopje ontbrak, en een deurtje voelde wat minder stevig. Dit doorgegeven en er werd een afspraak gemaakt om een monteur alles te repareren en zelf ook nog eens na te lopen! Wat een fantastische service. Deze recensie hadden we dan ook al veel eerder willen en moeten doen!

Wilt u net als Leon en Christine een nieuwe keuken?Maak een afspraak

Inge en Bert

foto inge en bert“Uitermate tevreden” Mooie keuken, uitstekende nazorg, en prima contacten! na de aankoop in goed overleg nog diverse zaken probleemloos kunnen aanpassen. Installatie planning en daadwerkelijke installatie goed en vakkundig uitgevoerd. Jaar na levering werden enkele kleine problemen snel en vakkundig opgelost. Wij zijn uitermate tevreden.

Wilt u net als Inge en Bert een nieuwe keuken?Maak een afspraak

Familie Van Gijssel

© Franz Frieling_CF021084_1980px_2015-02-18_Fam van Zoer_218414 JOW“Uitstekend” Volledig nieuwe keuken gekocht met kookeiland. Goed advies gehad en handige tips (keukenblad ook in keukenraam bijvoorbeeld, wasbak groot genoeg voor rooster oven schoonmaken, roestvrijstalen plint ivm dweilen, hoogte wasbak en kookeiland klein verschil ivm kunnen kijken in pannen etc.). Was eerste keuken voor ons en dan weet je heel veel dingen niet bleek wel en zou zonde zijn geweest er later achter te zijn gekomen dat iets niet bevalt. Geen opdringende verkooppraatjes. 2 keer geweest bij Janine. Mooie 3d tekening meegekregen. Wezen inmeten. Nette monteurs. Afspraken keurig nagekomen qua monteren. Zeer tevreden.

Wilt u net als de Familie van Gijssel een nieuwe keuken?Maak een afspraak

Jan Amsterdam

foto Jan Amsterdam“Van harte aangeraden” Deze keuken is ontworpen en geplaatst door Ekelhoff en zij hebben dit fantastisch gedaan. Er is alles aan gedaan om het beste eindresultaat te bereiken, en dat is gelukt. Men is meerdere keren teruggeweest om kleine problemen te verhelpen, geen moeite was teveel. Keuken nu al enige tijd in gebruik, en bevalt heel goed. Ik kan Ekelhoff van harte aanraden.

Wilt u net als Jan een nieuwe keuken?Maak een afspraak


Marc Kalsbeek

VzyLWAuh59pvvemA2glw
“Supervriendelijk”
Gisteren bij Küchenland Ekelhoff langs geweest. Wij werden supervriendelijk geholpen door Rene Palstring. Rene kon ons alles vertellen over keukens en heeft ons goed geholpen. Rene dacht met ons mee wat betreft de keuken en de indeling daarvan. Rene kwam rustig en zeer vriendelijk op ons over. Ik beveel iedereen hier langs te gaan. Wij gaan sowieso onze keuken hier kopen. Ook hebben we hier heerlijk gegeten. Dikke 10!!

Wilt u net als Marc Kalsbeek een nieuwe keuken?Maak een afspraak

Fam. Bakker

bakker1, 223178

Na vele teleurstellende ervaringen met met Nederlandse keukenzaken, zijn wij door een tip bij Küchenhaus terechtgekomen. Onze wensen waren een keuken met een kookgedeelte waar de onder- en bovenkasten dezelfde diepte hebben. Na een afspraak met Riny Vergoessen van Küchenland gemaakt te hebben, kwamen er al snel verschillende mogelijkheden op tafel. Met voor- en nadelen betreffende onze keus. Na een gesprek van ongeveer twee uur kwam er een redelijke offerte op tafel. Iets om mee naar huis te gaan, om over na te denken. De volgende afspraak met Riny gemaakt om onze wensen te verduidelijken. Tijdens dit gesprek noemde Riny het nadeel van de bovenkasten op 60 cm diep, dat de kasten boven de afzuigkap maar 40 diep konden worden. Dat vonden we geen probleem, en we hebben de tekening en de offerte goedgekeurd. Na een aantal weken kwamen er twee Nederlands sprekende monteurs opmeten. Volgens de afgesproken levertijd kwamen er twee Nederlands sprekende monteurs met de complete keuken zonder enige manco binnen. Binnen twee dagen is door de vakkundige monteurs de keuken geplaatst, op twee kasten boven de afzuigkap na. De monteurs vonden het beter dat ze op de zaak maatkasten konden maken op 60 diep, beter en mooier. Zes weken later kwamen de maatwerk kasten, prachtig gemaakt en volgens de afgesproken prijs dus geen kosten voor meerwerk. Vier weken later werden we gebeld of er een monteur langs mocht komen, voor een servicebeurt, met de boodschap dat we altijd kunnen bellen voor zo’n servicebeurt. Kortom een zeer goede ervaring met Küchenland.

Wilt u net als de Familie Bakker een nieuwe keuken?Maak een afspraak

Tim Busschops

© Franz Frieling_CF021790-792_1980px_2015-03-25_Fam Busschops Enkhuizen_218130 PAL“Een absolute aanrader” Afgelopen zomer hebben wij een keuken laten ontwerpen voor onze nieuwbouwwoning. Vanaf het moment van binnen lopen zijn we zeer hartelijk, geduldig en vooral deskundig geholpen. Waar wij ons afvroegen wat mogelijk was, werd er bij Ekelhoff vooral in kansen en oplossingen gedacht. I.c.m. kleurentekeningen en tastbare voorbeelden in de bijzonder complete winkel, kreeg onze droomkeuken al snel gestalte. De montage en service zijn vlekkeloos, volgens afspraak en super geregeld. De monteurs merkten zelf kleine oneffenheden op die wij zelf niet eens hadden opgemerkt om ze vervolgens direct te laten herstellen. Ook voor vragen per telefoon of mail, is Ekelhoff uitstekend bereikbaar. Een absolute aanrader en, in ons geval, aanzienlijk beter geprijsd dan in NL!

Wilt u net als Tim Busschops een nieuwe keuken?Maak een afspraak

T. Schuurman

middel_Franz%20Frieling_%20Schuurmann-id___Land“Zeer blij” Wij hebben voor het eerst een nieuwe keuken aangeschaft. Eerst in Nederland gezocht maar uiteindelijk geslaagd bij Küchenland Ekelhoff. We kregen goede informatie en een uitgebreide toelichting bij de aankoop. De monteurs die de keuken plaatsten, werkten zeer netjes. Als er iets stuk is, word er snel gereageerd op de mails en wordt het probleem zeer snel opgelost, dus goede service achteraf. Al met al zijn we zeer blij dat we de keuken hier hebben gekocht.

Wilt u net als T. Schuurman een nieuwe keuken?Maak een afspraak

H. Schuurman

© Franz Frieling_CF023046-051_1980px_2014-10-27_ Fam Schuurrman Renswoude“In woord en daad gewoon goed” In 2013 een keuken gekocht bij Kuechenhaus Ekelhoff. Nadat we eerst in een ontspannen sfeer in Kuechenland inspiratie en voorbeelden hadden opgedaan zijn we zeer correct van vrijblijvend advies voorzien door de verkoopbegeleider in Kuechenhaus. Na een prettig verlopen voorbereiding, ging de plaatsing van de keuken ook zeer voorspoeding. Correcte montage, zorg voor kwaliteit en alles schoon opgeleverd gaf ons een voldaan gevoel. Eindresultaat een mooie keuken naar onze wens ingericht en uitgevoerd. Complimenten aan Kuechenhaus Ekelhoff.

Wilt u net als H. Schuurman een nieuwe keuken?Maak een afspraak

Wouters

foto wouters qasa“Zeer tevreden” Dit is de tweede keuken die we bij Kuechenland Ekelhoff gekocht hebben en we zijn hier zeer tevreden over! We zijn geweldig gastvrij ontvangen en heel kundig en professioneel geadviseerd (speciaal compliment voor mevr. Oude-Wolbers die geweldige persoonlijke aandacht, vakmanschap en service biedt!). We zijn zeer tevreden over de geleverde kwaliteit, de prachtige apparatuur en de hoogwaardige afwerking. In Nordhorn een prachtige showroom met keukenkopstellingen voor alle smaken en prijsniveaus. In het ontwerpproces gaf mevr. Oude-Wolbers veel ruimte voor eigen invulling, maar ook tips en adviezen voor optimaal gebruiksgemak en mooi design. In de fase voor levering zijn we goed op de hoogte gehouden over de verwachte levertijd en ook was er ruimte om gezamenlijk de beste dag in te plannen. De levering en plaatsing verliep heel vlotjes en de beide monteurs waren zeer nauwgezet in hun werk en servicegericht. Ook de kleine afwerkpuntjes die daarna nog moesten plaatsvinden werden binnen zeer korte tijd opgelost. Kortom: Super!

Wilt u net als de Familie Wouters een nieuwe keuken?Maak een afspraak

Paul Vriens

© Franz Frieling_CF020967_1980px_2015-02-18_Fam Vriens_216967 HOL“Duitse Kwaliteit en Service” Wij hebben een grote keuken gekocht bij Ekelhoff op aanraden van onze binnenhuisarchitect. Voorafgaand hebben we diverse Nederlandse keukenleveranciers bezocht maar daar gen goed gevoel aan overgehouden. Bij Ekelhoff kregen we dat gevoel wel omdat er zakelijk, eerlijk en adviserend werd gereageerd op al onze vragen.
Het goede gevoel dat hieruit ontstond heeft zich prima vertaald naar de uiteindelijke levering.

Wilt u net als Paul Vriens een nieuwe keuken?Maak een afspraak

J. Jansen

© Franz Frieling_CF021169_1980px_2015-02-19_Fam Jansen_216008 FL“Vriendelijk, vlot en volgens afspraak” Na een paar zaken in Nederland te hebben bezocht, was ik er bijna klaar mee. Dit kan wel, dat kan niet, leverdatum is lastig vast te leggen en de prijs is onduidelijk totdat je getekend hebt. Zo zouden we onze droomkeuken nooit vinden. Via onze aannemer en via-via kregen we de tip om te kijken bij Ekelhoff. Na een blik op de website zijn we in de auto gestapt en langs gegaan. De ontvangst is prettig en alle mogelijkheden zijn, inclusief voor- en nadelen, uitgebreid besproken. Ter plekke een aantal knopen doorgehakt en de tekening gemaakt. Na thuiskomst kregen we de offerte, met tekeningen via de mail om eens rustig te bekijken. Na wat telefonisch contact, nog een keer naar Duitsland gereden en de bestelling door genomen. Vanwege onze wensen in combinatie met ons budget nog wat aanpassingen gedaan, waarbij de welwillendheid van de verkoper Ekelhoff erg prettig was. De keuken werd op tijd geleverd en de monteurs waren erg vriendelijk, netjes en snel. Na 2,5 dag stond onze keuken en werkte alles! De laatste afwerklijst werd opgemeten en toen deze kwam, hebben ze meteen alle deurtjes gecontroleerd. Na enige tijd werden wij nog gevraagd of alles naar wens was verlopen en of we nog vragen/wensen hadden. Alles bij elkaar veel waar voor je geld en een zeer prettige service. Kunnen ze in Nederland nog wat van leren… Als mensen mij vragen om advies voor hun keuken, verwijs ik ze standaard door naar Ekelhoff.

Wilt u net als J.Jansen een nieuwe keuken?Maak een afspraak

R. de Haan

© Franz Frieling_CF018923_1980px_2014-12-08_Fam de Haan_Arnhem_213390 VEN“Goede service en een super keuken” Voor ons nieuwbouw huis zochten wij een grote, moderne keuken met alle nieuwste apparatuur en een bijkeuken. Op aanraden van mijn moeder die na 20 jaar nog altijd veel plezier heeft van haar Ekelhof keuken. We werden erg netjes en klantvriendelijk geholpen en in no-time hadden we onze droomkkeuken (+ bijkeuken) ingetekend op onze bouwtekeningen. Toen in detail de materialen en alle apparatuur uitgezocht, alles zeer vakkundig en korrekt. Uiteindelijk de keuken besteld. Ruim 1 jaar later was het huis zover klaar dat de keuken geinstalleerd kon worden, dit werd erg vakkundig gedaan door 2 hele nette, vriendelijke, hardwerkende monteurs. Al met al een super ervaring, de beste leverancier die we hadden bij de bouw van onze droomvilla. Ook nu, 1 jaar verder bevalt alles nog perfect!

Wilt u net als R. de Haan een nieuwe keuken?Maak een afspraak

Viola den Hartog

© Franz Frieling_CF019180_1980px_2014-12-11_217648 GHZ“Mooie keuken, prima service!” Wij hebben de afgelopen 5 jaar 3 huizen gekocht en verbouwd. In elke woning plaatsen wij een nieuwe keuken. Ondertussen zijn we dus experts te noemen bij de aanschaf van een keuken. Elke keer gaan we naar diverse keukenzaken. We eindigen altijd bij Kuechenland Ekelhoff. Het is daar telkens mogelijk om precies die keuken te ontwerpen die we graag willen! De prijs/kwaliteitsverhouding is uitstekend en de service is goed. De keuken wordt op tijd geleverd, de vakmannen zijn erg netjes en zorgvuldig. Ook in de periode na plaatsing worden wij gebeld of alles nog naar wens is. Een jaar later komen ze langs om de kastjes nogmaals te verstellen, waardoor ze altijd netjes blijven. We hadden bij de 2e keuken een klacht over de apparatuur. Deze werd niet alleen direct vervangen, we ontvingen ook nog een cadeau voor de overlast. We zijn dus erg tevreden!

Wilt u net als Viola den Hartog een nieuwe keuken?Maak een afspraak

E. Blaauw

© Franz Frieling_FFX0581_1980px_2014-08-21“Perfectionisme” In 2011 een complete keuken, met alle wensen die wij hadden, gekocht en geplaatst gekregen precies op de data die wij in de planning hadden.
1. verkoop uitstekend: je bent klant en wordt als zodanig behandeld met een perfecte voorlichting over al je wensen, de verkoper(s) spreekt Nederlands en weet zich goed in te leven in de wensen van de klant.
2. inmeten, de uitvoerend monteur spreekt Nederlands en ook deze weet zich goed in te leven in de wensen van de klant.
3. Plaatsing in een dag door 3 personen waarvan er 2 Nederlands spreken, tijdens de plaatsing werden door ons zaken opgemerkt, loze ruimten die niet benut zouden worden, in samen spraak met monteurs een oplossing ervoor gevonden, benutte ruimte +/- 10cm breed geschikt gemaakt om een huishoudtrapje in op te bergen, omdat mijn vrouw opmerkte dat de kastjes zo hoog waren dat zij er normaal niet goed bij zou kunnen.
4. na een half jaar ongevraagde controle van hang en sluitwerk door monteur.
5. twee jaar later een probleem opgemerkt met de kraan, alsnog verwisseld zonder extra kosten. Deze Firma is een voorbeeld van klantvriendelijkheid en Service.

Wilt u net als E. Blaauw een nieuwe keuken?Maak een afspraak

Ans und Jan

© Franz Frieling_CF027072_1980px_Kuipers Enschede_2016-02-19

“Super tevreden” Zeer tevreden, super. Er is deze maand een nieuwe keuken bij ons geplaatst van Keuchenland Ekelhoff. Wij zijn zeer tevreden over het personeel, de keurige afhandeling en de vakkundigheid. Ook het meedenken van de werknemers, zeer professioneel. Daarbij het kantoorpersoneel niet te vergeten, ook hartelijk bedankt.

Wilt u net als Ans en Jan een nieuwe keuken?Maak een afspraak

Jaap Geluk

jaap-gelukWij gebruiken onze keuken met veel plezier, het is een eye catcher in onze nieuwe woning.
De keuken is gemakkelijk hanteerbaar, overzichtelijk en heeft veel bergruimte. De dubbele spoelbakken zorgen voor veel gemak.
De aankoop van de keuken was bij uw bedrijf een plezierige onderneming. We werken gastvrij ontvangen, men luisteren goed naar onze wensen en daar waar nodig en mogelijk gaf men suggesties en ideeën met betrekking tot onze keukenwens. Kortom, twee bezoeken welke wij plezierig vonden m.n. vanwege de geboden deskundigheid en meedenken. Wij hadden al ervaringen met andere bedrijven maar zijn konden niet tippen aan de ervaringen bij u. De verhouding prijs en kwaliteit deed ons besluiten over te gaan tot aanschaf.
Wat wij werkelijk als fantastisch hebben ervaren was de zorgvuldigheid, zorg en deskundigheid alsmede het vakmanschap waarmee de keuken bij ons werd geplaatst. Als gebruikers werden wij betrokken bij de handelingen m.b.t. het plaatsen van de keuken. Aanpassingen aan muren, elektra en afvoer werden ter plekke besproken. Na inmeting van de keuken, voorafgaande aan het plaatsen, bleek na plaatsing alles op de millimeter nauwkeurig te passen.
De service en benadering achteraf was en is ronduit formidabel. Vrienden en kennissen welke ook voornemens waren een keuken te kopen, hebben wij gewezen op uw bedrijf. Twee daarvan zijn, het resultaat bij ons ziende, inderdaad overgegaan tot aankoop bij u.

Wilt u net als Jaap Geluk een nieuwe keuken?Maak een afspraak

Hans

© Franz Frieling_CF026717_1980_van-Rossum Bleiswijk_2016-02-17“Afstand geen enkel beletsel” Via qasa.nl zijn wij bij Ekelhoff terecht gekomen. Tot op de dag van vandaag hebben wij daar geen spijt van. Jurgen Piesche heeft voor ons een prachtig ontwerp gemaakt. Dat is dan op papier. Een jaar geleden is de keuken geplaatst en nog steeds kunnen wij uit volle overtuiging zeggen dat de keuken in alle opzichten aan onze wensen voldoet. Het plaatsen van de keuken is op professionele wijze uitgevoerd door de monteurs van Ekelhoff. Ook de nazorg was uitstekend. De afstand voor dit Duitse bedrijf was geen enkel beletsel om in het afgelopen jaar de punten op de i te zetten. Wij zijn zeer tevreden en kunnen dit bedrijf aan een ieder aanbevelen.

Wilt u net als Hans een nieuwe keuken?Maak een afspraak

Jacqueline Lambrechtse

© Franz Frieling_CF027014_1980px_Lambrechtse Ugchelen_2016-02-19“Bijzonder goede ervaring” Onze ervaring met de adviseur en medewerkers van Küchenland Ekelhoff zijn bijzonder goed. Zowel de ontvangst als het adequate advies voor de inrichting van onze nieuwe keuken als de plaatsing en service achteraf zijn top. Alles werd goed geregeld en er was voldoende mogelijkheid voor eigen inbreng. Bijzondere ervaring zoals wij die niet eerder hebben gehad bij het kopen van een keuken.

Wilt u net als Jacqueline Lambrechtse een nieuwe keuken?Maak een afspraak

Leonie van Haastert

© Franz Frieling_CF020960_1980px_2014-08-19“Vakmanschap op zijn best” Op een zaterdag naar Nordhorn gereden alwaar we allervriendelijkst werden ontvangen. Mijn partner had reeds goede ervaring met de aankoop van een eerdere keuken dus de keuze om hiervoor een dagje uit te trekken en naar Duitsland te rijden was snel gemaakt. Tijdens het wachten in de toonzaal werd ons een kleine maaltijd voorgeschoteld. Erg gastvrij allemaal. Onze verkoper was de heer Ekelhoff senior, een ware vakman. We hadden zelf al een aantal ideeen maar die werden aangevuld met de deskundige voorlichting van de verkoper. De keuken is redelijk klein dus creativiteit maar ook functionaliteit was belangrijk. De uiteindelijke oplevering van het appartement was wat later dan in eerste instantie gepland. Dit was geen enkel probleem. Naast het feit dat we prima zijn geholpen bij de aankoop was ook de levering en de montage van de keuken naar volledige tevredenheid. Alles werd op de afgesproken tijden geleverd en er werd zeer netjes gewerkt. De prijs/kwaliteit verhouding is goed. Vakmanschap op zijn best. Aanrader!

Wilt u net als Leonie van Haastert een nieuwe keuken?Maak een afspraak

Hans de Cocq van Delwijnen

© Franz Frieling_CF036278_1980px_2017-03-10_van Delwijner Bloemendaal

“Prima ervaring met Kuechenland Ekelhoff” Wij hebben een volledige keuken gekocht bij Kuechenland Ekelhoff. Ter plekke van de showroom hebben wij met een verkoper van Ekelhoff de keuken ontworpen, aan de hand van de bouwtekening van ons nieuwe, nog te bouwen huis. We kwamen uit op een Siemens-keuken, met als grootste onderdelen een kook- en werk eiland en een achterwand met kasten en keukenapparatuur. Het staat er nu precies zoals we het hebben ontworpen! Een ronduit fantastische keuken. Wat ik over Ekelhoff te melden heb is louter positief. Zeer professioneel in benadering en afhandeling van de koopvraag. Om een voorbeeld te geven: toen ons huis in aanbouw was, is eer een installateur van Ekelhoff gekomen om alles na te meten, zodat te leveren keuken nauwkeurig zou passen in het nieuwbouwhuis. Op de dag van de levering heeft het installatieteam hier overnacht om de keuken in twee dagen te plaatsten. Ik heb maanden later nog eens iemand uit Duitsland van Ekelhoff hier gehad om een bepaald onderdeel beter te bevestigen. We genieten elke dag van deze investering, en ik kan zonder aarzelen u Ekelhoff aanbevelen! (Ekelhoff heeft foto’s van onze keuken, die mogen wat ons betreft geplaatst worden op de Ekelhoff site en op de Qasa site).

Wilt u net als Hans de Cocq van Delwijnen een nieuwe keuken?Maak een afspraak

John

© Franz Frieling_FFX0563_1980px_2014-08-21“Oerdegelijk Duits vakwerk” Geheel volgens afspraak geleverd. Vanaf de showroom is het bedrijf een goedlopende geoliede machine, die zonder enige hapering het hele traject aflegt. No-nonsens, oerdegelijk, meedenkend, adviserend. Niet tegen problemen opgelopen.
Nergens een showroom tegengekomen, waar zo veel (en in alle verkrijgbare variaties ) te zien is. Dus niet kopen vanaf een plaatje, maar alles echt zien.

Wilt u net als John een nieuwe keuken?Maak een afspraak

Hilly van Santvoort Khouw

© Franz Frieling_FFX0404_1980px_2014-08-19“Droomkeuken: praktisch en mooi” Na anderhalf jaar bezoeken van diverse Nederlandse keukenleveranciers zijn wij echte experts geworden op keukengebied. We kennen de belangrijke aspecten,de foefjes, de instinkers zowel qua prijs als qua uitvoering. We hebben ervaren dat keukenontwerpers zelf nauwelijks kook ervaringen inbrengen in de ontwerpen. Zelfs Tefal denkt niet aan alles. Kijk maar eens kritisch naar de diverse kookplaten. Onze twijfel en aarzelingen om tot aanschaf over te gaan verdwenen direct toen wij na een tip van familie bij Ekelhoff terecht kwamen. Nog dezelfde dag verlieten wij de showroom een ontwerp keuken rijker. Nu na 2 jaar wikken en wegen is onze droom gerealiseerd. Alle aanbiedingen van eerder in Nederland bezochte leveranciers konden niet tippen aan prijs/kwaliteit die Ekelhoff ons aanbood. En reken maar dat wij weten waarover wij praten. Eigenlijk zou iedereen op zijn minst een aanbod van Ekelhoff moeten vragen om de vergelijking te kunnen maken. En natuurlijk appels met appels vergelijken.

Maak een afspraak

Ine en Kees

 © Franz Frieling_CF021623-624_1980px_2015-03-23_Fam Meijer-Galle_218959 HOL“Zeer tevreden met het eindresultaat” Na in de showroom veel voorbeelden te hebben bekeken, zijn we met aandacht en tijd geholpen om tot een voorlopig ontwerp en productkeuze te komen. Hierbij werd er uitgebreid met ons meegedacht in materiaalkeuze, budget en zelfs in zelf uit te voeren werkzaamheden. De voorkeuren en smaak van de verkoopadviseur werden ons niet opgedrongen, maar tegelijkertijd werd ons wel op een prettige manier een spiegel voorgehouden waar het onze keuzes betrof. Zo kwamen we tot een weloverwogen besluit.

In de uitvoering vielen ons de grote nauwkeurigheid op in het opmeten en de montage zelf, in de afwerking en het opruimen (verpakkingsmateriaal ging weer mee de bus in), in de communicatie over data, tijden en werkzaamheden, ook met de betrokken aannemer. De monteurs waren zeer beleefd en correct.

Ook is er sprake van heel zorgvuldige nazorg. Wij zijn zeer tevreden met het werk en het eindresultaat.

Wilt u net als Ine en Kees een nieuwe keuken?Maak een afspraak

Fam. S. Roelofs

© Franz Frieling_CF019041_1980px_2014-12-10_Fam Roelofs Dalfsen_216695 VEN 

“Verrassend geslaagd” In onze zoektocht naar een mooie keuken, viel ons oog op de advertentie van Ekelhoff in ons dagblad. Op een vrije zaterdag de showroom bezocht en verrast over de grootte en de uitstraling van het geheel. De ontvangst was professioneel en er volgde een prettig gesprek. Daarin zijn verschillende opties besproken en er werd door de verkoopmedewerker goed meegedacht en de moeite genomen om verschillende materialen te tonen. Daaropvolgend een offerte ontvangen en een vervolgafspraak gemaakt. Bij ons tweede bezoek wederom een rondgang gemaakt door de toonzaal en toen viel ons oog op een showroomkeuken. De voor- en nadelen passeerden de revue, afmetingen werden doorgenomen en wij raakten enthousiast over deze Poggenpohlkeuken. De keuze was daarna snel gemaakt als we er financieel uit konden komen. Na enig heen en weer onderhandelen en om de tafel te zijn geweest met de vestigingsleider was de verkoop rond. Het gevoel was goed. Voor de levering is er regelmatig contact geweest betr. de noodzakelijke technische voorzieningen en daar ver zijn wij duidelijk en volledig geïnformeerd waardoor het vervolg, de plaatsing van de keuken, vlot gegaan is. De monteurs van Ekelhoff, die deze klus klaarden waren professioneel, netjes en correct. De nalevering van lades en de planken voor de tv kast waren niet direct goed, maar dit is keurig en naar volle tevredenheid afgehandeld, evenals de laatste financiële afwikkeling, waar even onduidelijkheid over was. We hebben een prachtkeuken en hebben alle lof voor alle medewerkers van de fa Ekelhoff.

Wilt u net als de Familie Roelofs een nieuwe keuken?Maak een afspraak

Anneke van Vliet

Keuken in ons vakantiehuis (www.schouwseduin34.nl)

“Twee keukens gekocht!!” In 2007 kochten we een nieuwbouwhuis. De keuken gingen we bij Küchenland Ekelhoff uitzoeken en kopen. Dat was een positieve ervaring! We werden prettig ontvangen en de verkoper dacht ook echt met ons mee. Het resultaat was een prachtige keuken in ons nieuwe huis, waar we tot op de dag van vandaag veel plezier van hebben. We hebben ook een vakantiehuis aan zee en vorig jaar bedachten we, dat we daar ook wat zaken wilden vervangen en vernieuwen. De keuken was al bijna 20 jaar oud, dus een nieuwe keuken was zeker geen overbodige luxe …. We besloten al snel om weer naar Duitsland te gaan, omdat we zulke goed ervaringen hadden. Ook deze keuken kochten we bij jullie en de vele huurders, die ins ons vakantiehuis aan zee komen, zijn net zo enthousiast als wij zelf. De keuken heeft een luxe en prachtige uitstraling en wordt door iedereen met plezier gebruikt, in ons gastenboek staan regelmatig complimenten te lezen! We maken dus graag een beetje reclame voor Ekelhoff ….

Wilt u net als Anneke van Vliet een nieuwe keuken?Maak een afspraak

J.W. Snoek

“Alles klopt” Wij hebben een jaar geleden een keuken laten installeren door Kuechenland Ekelhoff. De schetsen van onze binnenhuisarchitecte zijn door de heer Ginten van Kuechenland perfect verwerkt en we kregen goede ondersteuning bij de keuze van de apparatuur. De plaatsing verliep probleemloos. Nu, 12 maanden later, kan ik alleen maar stellen dat aan deze keuken werkelijk alles klopt. Behalve fraai is de keuken perfect: prima apparatuur, fantastische opbergmogelijkheden, ergonomisch 100% doordacht. Alles functioneert prima.

Wilt u net als J.W. Snoek een nieuwe keuken?Maak een afspraak

Fam. van der Meulen

“Aanrader om afspraak te maken” Na diverse adviezen van vrienden en familie om de keuken in Duitsland te bestellen zijn we bij Küchenhaus Ekelhoff in Nordhorn langsgegaan. Zonder afspraak zijn we op een zaterdag de winkel in het centrum van Nordhorn ingelopen en werden we verrast door de gezellige sfeer en de luchtjes van de lekkernijen die ter plekke werden gemaak. We werden vriendelijk welkom geheten en er werd ons gevraagd of we een afspraak hadden. Dat hadden we niet maar we mochten natuurlijk wel rondkijken en als we een afspraak wilde maken dat kon dat in de winkel of later telefonisch.
We zijn ook nog even gaan kijken bij Küchenland (ook van Ekelhoff) iets verderop. Wat een keuze! We hebben een paar dagen later een afspraak gemaakt om samen met een adviseur van Ekelhoff onze wensen en ideeën uit te werken en wellicht tot een keuze te komen. In het gesprek werd ons eerst gevraagd wat voor “kokers” / “keukengebruikers” we zijn. Zeer positief was dat er uitgebreid de tijd werd genomen, om niet alleen de tekening te maken, maar ook diverse voorbeelden te bekijken in de showroom. Het meedenken en de ervaring van de adviseur voelden goed. Verschillende opties werden uitgebreid toegelicht en uitgelegd. Na een tweede afspraak hebben we ons “keukenplaatje” samen met (dezelfde) adviseur compleet gemaakt en definitief ingevuld, daarbij ook rekening houdend met het beschikbare budget. In januari 2015 is de keuken geplaatst door twee zeer vriendelijke en capabele monteurs, waarmee we na hun gedane arbeid samen hebben gegeten! Toen een paar weken later ook nog de op maat gemaakte glasplaat werd geplaatst was onze keuken af! Inmiddels genieten we er al bijna een jaar dag in, dag uit van. Wij raden een ieder die op zoek is naar een keuken aan om zeker ook een afspraak te maken bij de Firma Ekelhoff. Voor degene die denkt ojee, mijn Duits is niet zo best, wees gerust alles is bij ons in het Nederlands geregeld, zonder problemen!

Wilt u net als familie van der Meulen een nieuwe keuken?Maak een afspraak

Gerrit van Ginkel

© Franz Frieling_FFX0450_1980px_2014-08-19“Goede Service” 3 jaar geleden onze keuken gekocht en en we zijn zeer tevreden hoe alles is verlopen en ook nog steeds zeer blij met onze mooie keuken. Nu is onze vaatwasser kapot gegaan en Kuechenland zegt de reparatie te vergoeden of Siemens nu wel of geen garantie meer geeft, klasse!

Wilt u net als Gerrit van Ginkel een nieuwe keuken?Maak een afspraak

Ravensbergen

© Franz Frieling_CF036197_1980px_2017-03-10_Ravensbergen Valkenburg 219710 SD“Staken overal bovenuit” Wij hebben een grote verbouwing achter de rug, Maar dit keukenbedrijf was wel het bedrijf, die met service en afleveren en nazorg overal boven uit stak. nooit zelf hoeven te bellen voor iets, dat is toch een goed gevoel, kom je jammer genoeg nog weinig tegen. Maar Kuechenland Ekelhoff is nog zo.

Wilt u net als de Familie Ravensbergen een nieuwe keuken?Maak een afspraak

Jan Aukes

 © Franz Frieling_CF023910_1980px_2014-11-20“Duitse punctualiteit” In oktober 2011 zijn wij bij Kúchenland langs geweest omdat we over wilden stappen naar koken op gas en om nieuwe ideeën op te doen voor onze keuken. We voelden ons totaal niet opgedrongen en konden rustig naar al dat pracht en praal kijken en ideeën opdoen. Al snel zagen wij deze prachtige romantische keuken en we waren direct verkocht. Sven Wensing stond ons heel kundig en vakbekwaam te woord. Na wat wikken wegen en meten waren we gezwicht en het einde van het liedje was dat we om 17.00 met een getekend contract en een prachtig hoogwaardig pannenset de deur uitliepen. Even in spanning gezeten, maar al snel hadden we het volste vertrouwen in een goede afloop. Service was echt helemaal top tot aan het laatste schroefje. Bij twijfel of vragen hadden we direct de juiste persoon aan de telefoon met een duidelijk antwoord. We kregen professionele begeleiding om de keukenruimte voor te bereiden met tekeningen en beschrijvingen De levering was ‘On the spot’ en de montage super professioneel. Eventuele verassingen werden ook weer professioneel opgelost. In anderhalve dag zat de nieuwe keuken erin en we zijn er tot vandaag de dag ( 3 jaar later)helemaal verguld mee. Iedereen die bij ons langs komt heeft een WOW reactie. Nu moeten we het waar maken dat we een 6 pits Boretti met bakplaat hebben want de verwachtingen zijn zeer hoog bij de mee eters. Sjapo voor Kuchenland en hun team, zeer professioneel en bovendien erg vriendelijk.

Wilt u net als Jan Aukes een nieuwe keuken?Maak een afspraak

M. van der Lely

 

“Schitterende keuken!” Door veel verhuizingen hebben wij vaker een keuken gekocht bij Kuchenhaus Ekelhof, en dat is niet voor niets! Degene die de keuken tekent en ontwerpt is al heel kundig, en stelt goede vragen, niets wordt vergeten. Overigens spreken alle medewerkers Nederlands. Het uitzoeken van alle onderdelen van de nieuwe keuken doe je erna, er is enorm veel keus en mogelijk. Dan tekent de verkoper een schets waarbij je het echt voor je ziet. Je kunt nog een en ander aanpassen, ze zijn daarin heel flexibel en denken steeds heel goed mee. En dan de prijsbepaling. Ook hierover wordt gepraat, gewikt en gewogen en gediscussieerd. En we moeten zeggen dat uiteindelijke we heel tevreden waren over de prijs/kwaliteit verhouding, dit is ook echt een pluspunt! Aan het eind van de dag ga je met een heel goed gevoel naar huis, en mocht er nog iets zijn, je kunt altijd bellen, ze zijn ontzettend vriendelijk en behulpzaam aan de telefoon. De monteurs komen later inmeten, de planning van levering klopt steeds weer, en bij montage zijn de monteurs ontzettend netjes, nauwkeurig en vriendelijk. Met als gevolg, een luxe, mooie, moderne keuken met alle luxe voor een goede prijs!

Wilt u net als M. van der Lely een nieuwe keuken?Maak een afspraak

Y.W.

© Franz Frieling_CF021656-658_1980px_2015-03-23_Fam Wittendorp Klazienaveen_218499 OST“Keurig” Het bedrijf heeft een ruime keuze in keukens. We zijn zeer prettig geholpen. Het is verstandig om eerst een afspraak te maken, dan wordt er ruim tijd voor je gemaakt. De verkoper voelde goed aan wat wij wilden. En kwam zelf ook met super goede ideeën. De offerte was zeer duidelijk en alles werd goed uitgelegd. Ook de mannen die de keuken kwamen monteren werkten perfekt. Alles werd keurig opgeleverd. Wij zijn zelf heel precies en stipt en dat is Ekelhoff ook. Alle lof, geen enkel minpuntje. Wij bevelen dit bedrijf van harte aan. Kennissen van ons zagen hoe het bij ons toe ging en hebben nu ook al een nieuwe keuken bij Ekelhoff gekocht.

Wilt u net als Y.W. een nieuwe keuken?Maak een afspraak

Riet Alderkamp

© Franz Frieling_CF021856-858_1980px_2015-03-26_Fam Alderkamp Heerde_218504 CPL“Probleemloos” We gingen verhuizen, er werd verbouwd en er moest een keuken komen in de nieuwe aanbouw. Op advies van vrienden gingen we naar Ekelhoff. We werden prettig en professioneel geholpen, er werd met ons meegedacht. De aanbouw was klaar en er bleek een muur dikker te zijn dan was afgesproken. Geen probleem, de tekening van de keuken werd aangepast. Op de dag van plaatsing waren er ‘s morgens om 8.30 uur 3 monteurs aanwezig, prettige professionele mensen. ‘s Avonds om 18.30 uur vertrokken ze en was de keuken klaar. Later bleek één deurtje een kleine beschadiging te hebben, werd probleemloos vervangen. Ook mocht ik met een vriendin naar een kookavond om met de stoomoven te leren werken. Opnieuw royale, gastvrije ontvangst.

Wilt u net als Riet Alderkamp een nieuwe keuken?Maak een afspraak

M. Derkx

© Franz Frieling_CF023012_1980px_2014-10-27_ Fam van de Hoeck-Derkx Mijdrecht“Zeer content met onze nieuwe keuken” Na professioneel advies hebben wij onze keuken aangeschaft. Er werd goed mee gedacht en er werden diverse ontwerpen uitgewerkt. De communicatie verloopt moeiteloos. Afstemming is perfect. Alle afspraken worden nagekomen.
Ook de apparatuur voldoet volledig aan onze verwachting. Kwalitatief zeer goed voor absoluut een goede prijs.
Gedurende het hele traject is de service van hoogstaand niveau geweest. Wii hebben Kuchenland Ekelhoff geadviseerd gekregen van mijn collega en ik kan iedereen aanbevelen hier een keuken aan te schaffen. Wij zijn 2 keer helemaal naar Duitsland gereden (2 uur heen en 2 uur terug) maar dit was meer dan de moeite waard.
“Netjes”

Wilt u net als de M.Derkx een nieuwe keuken?Maak een afspraak

Door Gerrit Jan tD

© Franz Frieling_CF021575-576_1980px_2015-03-23_Fam ten Doesschate Doetinchem_218889 PAL“zeer content met deze aankoop” We hebben in Nederland een paar grotere keukenleveranciers bezocht en werden onmiddellijk geconfronteerd met de beperkte mogelijkheden en de druk die op ons werd uitgeoefend om nog dezelfde dag te beslissen en het contract te tekenen om voor een mooie korting in aanmerking te komen. Iets waar we op dat moment nog helemaal niet aan toe waren, we wisten immers nog niet eens hoe onze keuken er precies uit moest zien. Daarop zijn we naar Nordhorn gereden en hebben ons verbaasd over het grote aanbod keukens dat ons zeker geïnspireerd heeft. De deskundige verkoper heeft ons uitstekend begeleid en voor praktische ongemakken behoed en tegelijkertijd ook op veel nieuwe ideeën gebracht. Ook de zorgvuldigheid waarmee de keuken werd ingemeten willen we niet onvermeld laten. Op het laatste moment konden er nog aanpassingen worden gemaakt. Er werden zelfs vooraf onderdelen geleverd (geïntegreerde afzuigkap) waar de aannemer mee aan de slag kon. Op de afgesproken datum van levering werd alles geleverd en zeer nauwgezet geplaatst. Montage en after sales aandacht getuigen eveneens van Deutsche Gründlichkeit. Wij vonden het een verademing en een duidelijke aanrader om in Nordhorn een keuken te kopen die daarnaast ook nog eens aanmerkelijk goedkoper was! Een echte kwaliteitskeuken voor een zeer scherpe prijs! Tot de dag van vandaag zijn we zeer content met deze aankoop.

Wilt u net als Gerrit Jan tD een nieuwe keuken?Maak een afspraak

Olaf

© Franz Frieling_CF020996_1980px_2015-02-18_Fam Oudendijk_218360 EKS“Vakkundig, professioneel en echt verstand van keukens” Ik ben een amateurkok die graag de ruimte heeft om lekker te kokkerellen. Na veel wikken en wegen hebben we uiteindelijk gekozen om onze woning drastisch te verbouwen om een nieuwe keuken te kunnen verwezenlijken. Natuurlijk steek je ook je licht op bij de vele keukenleveranciers in Nederland met wisselende ervaringen over benadering van de klant. Mijn ouders hebben circa 20 jaar geleden naar volle tevredenheid een keuken aangeschaft bij Küchenhaus Ekelhoff. Voornamelijk hun eigen monteurs gaven daarin de doorslag. Vakbekwame, hardwerkende professionals die ruime ervaring hebben in het plaatsen van de keuken. Dus op aanraden van mijn ouders hebben wij een afspraak gemaakt bij Küchenhaus Ekelhoff voor een oriënterend gesprek, met het verzoek of wij dezelfde adviseur zouden mogen spreken. Dat was de heer Ekelhoff Sr. zelf. Aangezien wij niet om de hoek wonen, hebben we dit gecombineerd met een overnachting in Nordhorn. De volgende ochtend (een zaterdag), zijn we volledig uitgerust en met goede moed naar het centrum gelopen. We werden hartelijk ontvangen en aangezien we wat aan de vroege kant waren, hebben we wat indrukken opgedaan in de showroom. In een zeer constructief gesprek waarin we gedachten met elkaar uitwisselden, hebben we een aantal keuzes gemaakt m.b.t. kleur, afwerking en werkblad. Wat lastiger voor ons was, was de keuze in apparatuur. We wisten op hoofdlijnen wel wat we graag wilden hebben. Een van de belangrijkste punten voor mij was een kookplaat waarvan de bediening aan de voorkant zit. Wat ik niet wilde was een losse kooktafel zoals bv de Boretti’s. Hier werd de uitdaging toch erg groot voor Ekelhoff want dat was er niet zo een twee drie. Een andere uitdaging was onze kastenwand met daarin een wijnkoelkast. Nadat we 4 uur verder waren met nog een aantal open puntjes hebben we aangegeven dat behalve de keuken we ook een meubel wilden hebben voor onze woonkamer in een gelijkende stijl. Nadat we een fijne lunch hadden genuttigd bij Küchenhaus Ekelhoff, zijn we even langs Küchenland Ekelhoff gegaan. Deze showroom is enorm en kan je veel extra indrukken geven. Gelukkig ook voor ons, hier liep ik tegen mijn kookplaat aan en wel die van Gaggenau Gaskookplaat CG 492 (geen idee van de prijs op dat moment). Ook de door ons gewenste wijnklimaatkast stond er. Uiteindelijk hebben we al onze wensen kenbaar gemaakt en deze zijn zeer goed uitgewerkt. We hebben een vervolgafspraak gemaakt nadat er bij ons thuis was ingemeten. Alle details m.b.t. tot apparatuur goed besproken en ook tot een ontwerp van onze woonkamerkast gekomen. We hebben de tekeningen op schaal en ook als 3D impressie netjes toegezonden gekregen per mail en per post met daarop aangegeven waar welke aansluitpunten zaten m.b.t. elektra, water en gas. Let wel op, in tegenstelling tot in Nederland sluit Ekelhoff (en volgens mij geen enkele Duitse leverancier) het water en gas aan. Dat zal je dus zelf moeten regelen! Al met al een intensief voortraject waarin je zaken goed met elkaar dient af te stemmen. Voor de in productiename van onze keuken hadden we nog een aantal noodzakelijke wijzigingen die effect hadden op o.a. het blad. Deze zijn uiteindelijk netjes aangepast. En gelukkig maar want anders had onze keuken niet gepast. Omdat we nog in de verbouwing zaten is er nogmaals een meettechnieker langs geweest die alles tot op de mm heeft gemeten. Zeer pragmatische man die even kritisch naar de situatie heeft gekeken en maar goed ook: hij heeft nog een laatste wijziging aangebracht. Uiteindelijk de plaatsing. Met een vrachtwagen vol meubeldelen en apparatuur gingen er 4 monteurs aan de slag. Drie dagen lang werd er hard gebuffeld door de mannen en werd onze keuken zeer vakkundig gemonteerd. Er waren nog een aantal zaken die volgens de monteurs nog niet op orde waren door beschadigingen. Ook een plint was niet naar hun zin en er waren niet de juiste korven geleverd voor de voorraadkast. Uiteindelijk zijn die zaken bij ons geleverd en is de plint netjes gemonteerd. Ook de glaswand die na plaatsing is ingemeten werd toen geleverd en gemonteerd. De keuken is geheel naar onze zin met alle apparatuur die wij graag wilden. We zullen jarenlang plezier van onze keuken hebben, daar zijn we van overtuigd. En toen een van de deurdrangers van onze wijnklimaatkast niet werkte zoals het zou moeten, heeft Ekelhoff dit keurig opgelost. Al met al zijn we in het gehele traject zeer te spreken over de aanpak en de constructieve wijze van Küchenhaus Ekelhoff. Wij kunnen Küchenhaus Ekelhoff dan ook bij iedereen aanbevelen.

Wilt u net als Olaf een nieuwe keuken?Maak een afspraak

Roderick

© FF_CF018967_1980px_2014-12-08_ Brugman _217041 FL“Nieuwe keuken” Wij waren op zoek naar een keuken van 6 meter tegen één lange muur met alle apparatuur aan de muurkant en een eiland van maximaal 3 meter. In Nederland hadden we een keuken naar onze smaak van Sie Matic gezien, maar doordat we 2 verschillende soorten deurtjes/lades wilden, kwam de keuken uit in prijsklasse 7 i.p.v. 5, een groot verschil! Via vrienden kwamen we bij Ekelhof in Nordhorn terecht. Daar werd de keuken die we wilden onze keuken voor de prijs die we in ons hoofd hadden. Het verdere verloop was een prima ervaring, keuken vakkundig geïnstalleerd en door voorkomende mensen. Geen probleem als ze later nog eens terug moeten komen. Je wordt echt behandeld als klant!

Wilt u net als Roderick een nieuwe keuken?Maak een afspraak

Bob Kempinga

“Oog voor nazorg” Het bedrijf bracht een uiterst scherpe offerte uit met uitsluitend apparatuur van A-merk (Siemens). Vervolgens zijn ze alle afspraken met “Deutsche Gründlichkeit” nagekomen. Dit begon al met de technische man die de maten vooraf kwam controleren tot het plaatsen binnen 1 dag tot 8 uur ‘s avonds, terwijl er 2 dagen gepland stonden. Kwaliteit van het geleverde werk en de keuken is uitstekend! Zelfs oog voor nazorg, na 1 jaar telefonisch contact of alles nog naar wens is of dat er misschien nog zaken bijgesteld moeten worden. Helemaal top!!!

Wilt u net als Bob Kempinga een nieuwe keuken?Maak een afspraak

H. Stroomberg

 © Franz Frieling_CF021840-841_1980px_2015-03-26_Fam Stroomberg Wijhe_218738 TSZ“Prima Service” We hebben de busjes van de firma Ekelhoff veelvuldig op de Nederlandse snelweg zien rijden, daarmee was de interesse gewekt. Een  afspraak gemaakt en op de afgesproken dag op naar Nordhorn. Wat een mooie Showroom! Na een ronde door de vele keukens hadden we het eerste gesprek, het was een dagvullend programma! Een tweede afspraak gemaakt, nog meer creatieve ideeen, klantvriendelijk, goed luisterend en je het gevoel gevend dat je als klant belangrijk bent! Na de tweede afspraak zijn we naar huis gereden met een goed gevoel over de gekochte keuken. Bij het inmeten van de nieuwe keuken bij ons thuis door een medewerker van Ekelhoff, kwam men er achter dat op de tekening niet alle maten klopten. Dit werd in de dagen erna door de verkoper prima opgelost, zonder daarbij de kosten van het extra kastje en aanrechtblad in rekening te brengen! De levering ging prima, netjes afgeleverd, op tijd en vriendelijke chauffeurs. De volgende dag de montage, met vakmanschap, Duitse nauwkeurigheid en goede afwerking is de keuken geplaatst. Een paar kleinigheden zijn enkele weken erna opgelost en ook de lades en deurtjes zijn nogmaals afgesteld voor een soepele sluiting dit i.v.m. de belading. De prijs van de apparatuur ligt in Duitsland toch iets lager en op een complete keuken maakt dit het verschil. Bij deze keukenleverancier geen agressieve verkooptechnieken of extra druk zoals snel beslissen voor extra korting, top! Wanneer je als leverancier de overtuiging hebt dat je een goed product verkoopt voor een eerlijke prijs is dit ook echt niet nodig! Kortom een prima prijs-kwaliteit-service verhouding! Tevens een prima aftersales waar je terecht kunt met vragen enz. Kortom een echte aanrader!

Wilt u net als H. Stroomberg een nieuwe keuken?Maak een afspraak

Wim Meertens

© Franz Frieling_CF026621_1980px_Meertens Holsloot_2016-02-16“Afspraken worden nagekomen” Mijn zoveelste keuken en zoals vaak gezegd altijd weer een probleem achteraf.Niet echter bij Ekelhoff.Enorme showroom Duits en Nederlands sprekend personeel .Alle tijd van de wereld en wat het belangrijkste is; afspraken worden nagekomen. Eindresultaat een zeer mooie keuken vinden wij voor een goede prijs en tevredenheid alom Ook aftersales is uitstekend geregeld .Een aanrader dus en daar waar mogelijk zal ik Kuechenland Ekelhoff aanraden als leverancier van een nieuwe keuken.

Wilt u net als Wim Meertens een nieuwe keuken?Maak een afspraak

Max Tjaden

© Franz Frieling_CF026953_1980px_Bangma-Tjaden Pijnacker_2016-02-19“Optimaal” Onze ervaringen met Kuechenhaus Ekelhoff zijn louter goed. De service is uitstekend, dat begint al als je de winkel binnen loopt en aan kan schuiven in de keuken voor een vers hapje eten. De begeleiding in de keuzes, die heel ruim zijn, is ook super. Eénmaal een keuze gemaakt en ze komen langs om de keuken te plaatsen, zijn de mannen heel vakkundig en super flexibel. Daarna is de afhandeling ook optimaal, niet alles ging in één keer goed, maar de nazorg is zeer goed te noemen. Kortom,, wij raden een ieder aan om eens een kijkje te nemen bij Kuechenhaus in Ekelhoff.

Wilt u net als Max Tjaden een nieuwe keuken?Maak een afspraak

Gert Jan

Gert jan“Uitstekende ervaringen” Wij hebben alleen maar uitstekende ervaringen met Küchenland Ekelhoff. Het ontwerp, de duidelijke visie die de verkoper (in ons geval Hartmut Vennegerts) had over hoe de keuken er uit zou moeten zien, de prettige samenwerking tussen ons en Hartmut. Het uiteindelijke resultaat is zelfs nog boven onze verwachtingen uitgekomen. Open, ruim en praktisch. Wat ons aanvankelijk ook erg aansprak was de onderhandeling over de prijs. Die was niet eerst enorm opgepompt om dan uiteindelijk veel lager uit te komen, maar de offerte was gelijk scherp. Ook over de plaatsing zijn wij erg tevreden. Alle afspraken zijn nagekomen en de monteurs hebben voortreffelijk werk afgeleverd. Netjes, zowel in voorkomen als in afwerking. Dat hoor en lees je ook wel eens anders. Wat ons ook is opgevallen is de after-sales: diverse keren zijn we gebeld of het allemaal goed gegaan was en of we nog vragen hadden. Top!! Dit verhaal lijkt misschien wel een advertentie, maar eerlijk, we habben echt alleen maar goede ervaringen met Ekelhoff. Wij kunnen hen iedereen aanbevelen. In elk geval om er eerst eens rond te kijken. Want ook de showroom is een lust voor het oog.

Wilt u net als Gert-Jan een nieuwe keuken?Maak een afspraak

Helmi Kranenburg

 “Aanrader” In onze zoektocht naar een nieuwe keuken zijn wij terecht gekomen bij Kuechenhaus Ekelhoff. Zelf hadden we al een idee over de inrichting van de keuken en bij het verder uitdenken en invullen van onze wensen zijn we uitstekend geholpen door de verkoper. Hij heeft een enorme kennis van zaken en is goed op de hoogte van de mogelijkheden van de diverse uitvoeringen van keukens. Wij hebben ruim de tijd gekregen om al onze wensen door te spreken en bij het 2e gesprek lagen de tekeningen en uitvoerige offerte voor ons klaar. Bij het plaatsen van de keuken heeft het technische team heel hard en keurig gewerkt. Ook communicatie ging prima, de heren spreken goed Nederlands. Voor een goed advies en goede service ben je bij de firma Ekelhoff aan het goede adres, een aanrader.

Wilt u net als Helmi een nieuwe keuken?Maak een afspraak

Wilma Wensveen-Jordamovic

“Ik zou niets anders hebben gedaan” Mijn ervaring is ,dat ik super goed ben geholpen met het advies. Geheel naar onze wensen . Er werd naar ons geluisterd , niets opgedrongen en vrijblijvend advies en ideeën geopperd. De showroom is al geweldig, Je kan je droom keuken daar echt waarmaken en de kwaliteit en prijs verhouding is erg scherp. Voor zon prijs heb ik nooit een keuken kunnen kopen bij andere winkels ( ik heb in mijn leven 2 nieuwe keukens gekocht omdat ik een paar keer ben verhuisd). Bij het plaatsen van de keuken werd er met ons meegedacht en dat is ook echt perfect gedaan. De na controle is prima, Je krijgt hier een hele goede service voor een hele scherpe prijs. De keuken heb ik nu een jaar en er is niets wat ik anders zou hebben gedaan.

 

Wilt u net als Wilma een nieuwe keuken?Maak een afspraak

Chi Yuen Cheung

“Zeer goed ervaren” Kuechenland biedt een zeer ervaren en klantgerichte service. Ze hebben een uitgebreid assortiment keukens in verschillende prijsklassen. De prijs-kwaliteit verhouding is zeer redelijk. Wees niet bang om in het buitenland uw keuken te kopen. Hun klantenbestand is 80% Nederlands en ook spreken de meeste verkopers een aardig woordje nederlands. De aftersales is ook uitstekend. Ook da afstand is geen probleem, voor de kleinste dingetjes kan er een afspraak gemaakt worden om een servicemonteur langs te laten komen. Daarnaast wordt je regelmatig opgebeld over de status en gemaakte afspraken en zelfs een jaar na oplevering kreeg ik nog een belletje om te kijken of alles naar wens is.

Wilt u net als Chi Yuen Cheung een nieuwe keuken?Maak een afspraak

Myrna Stregels

“Hele goede ervaring met dit bedrijf” Wij hadden al meerdere keukenzaken bezocht voordat we in Nordhorn terecht kwamen. De prijs en de goede mond-tot-mond reclame deden ons besluiten om onze keuken hier te kopen. En we zijn ontzettend blij met het eindresultaat! We hadden een paar kleine opstartproblemen met o.a. een niet goed functionerende Quooker en vaatwasser, maar dit is allemaal snel en goed opgelost. De after sales bij dit bedrijf is zeer goed! De medewerkers denken met je mee en ze komen ook daadwerkelijk terug op vragen of problemen. Ik zou iedereen aanraden hier een keuken te kopen, dit bedrijf maakt zijn beloftes waar. Het loont echt om een keuken in Duitsland te kopen want het scheelt vreselijk veel geld met Nederland!

Wilt u net als Myrna Stregels een nieuwe keuken?Maak een afspraak

J. Dijkxhoorn

© Franz Frieling_CF023725_1980px_2014-11-18“Küchenland Ekelhoff, een topzaak!.” Een dagje keukens gluren bij de buren is ons zeer goed bevallen. Op de woonbeurs in Utrecht, net een nieuwe woning gekocht, troffen wij in een mooie stand van Kuchenland adviseur Sven Wensing aan. Even praten over een nieuwe keuken waarbij bleek dat Sven verstand van zaken had. Hij nodigde ons uiteraard ook uit om naar de showroom net over de grens te komen. Toen wij onze naam opgaven sloeg hij daarop aan en bleek dat hij degene was die een tijd daarvoor een keuken aan familie had verkocht. Even later een lekker dagje uit naar de grens. Een echte showroom waar voor ieders wil iets te vinden is en alles dus betast en bekeken kan worden. Afspraak met Sven gemaakt en een klein dagje bezig geweest met het uitzoeken. Zeer goed verzorgd met een hapje en drankje, maar het belangrijkste, een zeer goed advies. Sven kwam met bepaalde oplossingen en ideeen waar wij uiteraard nog nooit aan hadden gedacht. Aan het eind van de dag was het rond, niet door pushen echter wel met het gevoel (en wetenschap) een goede “deal” te hebben gedaan. Het plaatsen van de keuken gebeurde vakkundig, alles exact op maat, niets beschadigd en nette vaklui die laten zien dat ze zuinig omgaan met de woning van de klant. Heb inmiddels al meerdere kennissen/vrienden naar Kuchenland gestuurd en ook zij zijn daar goed geslaagd. De kwaliteit is absoluut goed (heb de keuken inmiddels iets meer als een jaar) alsmede de service en aandacht zijn prima. Denk niet, het is helemaal in Duitsland, want het is de moeite waard om een dagje naar toe te gaan, ook zeker voor de portemonnee !

Wilt u net als J. Dijkxhoorn een nieuwe keuken?Maak een afspraak

Margriet Last

middel_Franz%20Frieling_%20Last-id7362Land“Functionele en mooie appartement-keuken” Ons nieuwe appartement was niet voorzien van een keuken en daarom gingen wij, op advies van vrienden, naar Küchenland in Nordhorn. Wij hadden niet echt een goed idee van de meest handige indeling of van alle mogelijkheden. We hadden het geluk dat we diezelfde dag nog terecht konden, Maar het is wel aan te bevelen om een afspraak te maken!
Toen wij door Nadja Hollmann werden ontvangen voor advies, was het eigenlijk heel snel duidelijk: zij vroeg heel gericht naar onze wensen en door haar ervaring had ze heel snel een ‘plaatje’. Ze vroeg of we even tijd wilden nemen om wat te eten in het restaurant, dan kon zij het plan uitwerken. Met de tekening in de hand nam zij ons vervolgens mee langs de apparatuur. Nadja is een kordate keukenspecialist, het gaat met overtuigingskracht en zonder teveel gezeur, prettig! Over de levering en afhandeling kunnen we alleen maar zeggen dat dit ook top geregeld werd. Wij hebben een prachtige keuken, alles is logisch ingedeeld en ook de apparatuur is prima!

Wilt u net als Margriet Last een nieuwe keuken?Maak een afspraak

Frans Breedijk

foto frans breedijk qasa“Echte aanrader”  Wij zijn zeer deskundig geholpen. Voor ons was het ontwerp van belang. Onze wens was te kunnen eten in de keuken zonder dat hiervoor een losse tafel moest worden aangeschaft. Het resultaat was een houten blad haaks op het granieten aanrechtblad. Ook qua stabiliteit en duurzaamheid was het advies perfect. We gingen de winkel uit met een “WOW” gevoel.
Ook na aanschaf en betaling is de service geweldig. Leuk was dat we een gratis pannenset kregen zonder dat dit vooraf was aangegeven. Echt een aanrader deze winkel.

Wilt u net als Frans Breedijk een nieuwe keuken?Maak een afspraak

Frank

© Franz Frieling_CF026856_1980px_Lutgens van Paridon Amsterdam_2016-02-18“Zeer klantgericht” Zeer klantgericht en meedenkend. Diverse professionele en prettige monteurs hebben de keuken uitgemeten, geplaatst en een paneel nageleverd. Een week uitstel door vertraging aan onze zijde was geen probleem. Communicatie met Ekelhoff is direct.

Wilt u net als Frank een nieuwe keuken?Maak een afspraak

J. Hunse

foto J. Hunse“Zeer tevreden” Zeer tevreden over de kwaliteit, goede prijs kwaliteit verhouden, de levering is naar wens verlopen. Zeer blij met het dikke granieten blad. Het bedrijf zou ik zeker aanraden bij kennissen en vrienden, dit ook al gedaan.

Wilt u net als J. Hunse een nieuwe keuken?Maak een afspraak

Jan-Willem & Desire

Jan-Willem“De moeite waard” Ekelhoff is echt een aanrader!! Wij hebben namelijk minstens 6 of 7 verschillende keukenshowrooms bezocht in de randstad, Maar daar konden we gewoonweg niet slagen. Door ons budget moesten we keer op keer kiezen uit of een hoge kwaliteitskeuken maar met mindere kwaliteit apparatuur, of een mindere kwaliteit keuken en goede keukenapparatuur. Op aandringen van verschillende vrienden zijn we uiteindelijk bij Ekelhoff gaan kijken. De showroom en het vriendelijke en vakkundige, Nederlands sprekende personeel waren overweldigend. Hier vonden we uiteindelijk wel de keuken die aan onze eisen voldeed en aan het gestelde budget! De montage op locatie verliep snel en zeer professioneel en het geweldige resultaat mag er zijn. Ook de aftersales van Ekelhof is top. Als er wat is met de keuken werd het dezelfde week nog opgelost. Wij raden iedereen van harte aan eens vrijblijvend een afspraak te maken in Dld. Het is zeker de moeite waard!!

Wilt u net als Jan-Willem en Desire een nieuwe keuken?Maak een afspraak

Fam. Luiken

Luiken“Heel zorgvuldig” Na 18 jaar hebben we voor de 2e keer onze nieuwe keuken bij Kuechenland Ekelhoff uitgezocht. 18 Jaar geleden waren we al supertevreden over het goede advies, de probleemloze plaatsing en een kwalitatief uitstekende keuken tegen een scherpe prijs. Daarom hebben we nu opnieuw een bezoek gebracht aan Ekelhoff en wederom gekozen voor dit, in vele opzichten kwalitatief hoogwaardige bedrijf (van verkoopadviseur tot keukenmonteur en servicemedewerker, alles binnen hetzelfde bedrijf). Het begint al bij het uitzoeken van de keuken. Er wordt goed geluisterd naar je wensen en in goed overleg worden er keuzes voorgelegd, toegespitst op jouw situatie. De voorbereiding is heel zorgvuldig en de plaatsing en service na het plaatsen zijn top. En dat direct tegen een eerlijke prijs. Je weet precies waar je aan toe bent. En iedereen aan wie wij Ekelhoff in de afgelopen jaren hebben aanbevolen, heeft dezelfde ervaringen.

Wilt u net als de Familie Luiken een nieuwe keuken?Maak een afspraak

Fam. van Bruggen

DSC_6096“Een Absolute aanrader” Nadat we ons bij verschillende keukenzaken in NL hadden georiënteerd, werden we getipt om ook eens bij Küchenland Ekelhoff in Nordhorn te gaan kijken. Dit bleek een ware “eye-opener” te zijn: een immens grote zaak met een overweldigende keus uit allerlei merken en stijlen, zowel wat keukenmeubels als wat apparatuur betreft en dat in alle prijsklassen, die in vergelijking met NL heel gunstig bleken. We werden heel persoonlijk en zeer deskundig te woord gestaan door een adviseur/verkoper (dhr. Jürgen Piesche), die precies aanvoelde wat wij eigenlijk wilden. We kwamen met hem tot een weloverwogen keuze, waarvan we geen moment spijt hebben gehad. De plaatsing van de keuken gebeurde door eigen meubelmakers(!) in vaste dienst van Ekelhoff, wat een perfect resultaat opleverde. Ook na plaatsing van de keuken bleef men geïnteresseerd en informeren naar eventuele op- of aanmerkingen. Onze reizen naar Nordhorn zijn dubbel en dwars de moeite waard gebleken! Wat ons betreft: Küchenland Ekelhoff in Nordhorn, een absolute aanrader!

Wilt u net als de Familie van Bruggen een nieuwe keuken?Maak een afspraak

Fam. Tukkers

tukkers“Perfect” Wij hebben een jaar geleden een keuken gekocht bij Küchenland Ekelhoff. Direct bij het eerste gesprek hadden we er al een goed gevoel over. We kregen een goede uitleg tijdens het gesprek, ook in Nederlands. We hebben toen besloten de keuken te kopen. Topkwaliteit en inbouwapparatuur van goede merken. Nu, bijna een jaar verder, zijn wij super tevreden. Zowel over de plaatsing als over de geleverde service. Niets ontbreekt er tot nu toe aan. Alles werkt perfect. Top !!!

 

Wilt u net als de Familie Tukkers een nieuwe keuken?Maak een afspraak

D. Hofenk

Dianne“Heel positieve ervaring”   Onze ervaring met Küchenland Ekelhoff is zeer positief: we zijn in de Showroom goed geholpen en ze hebben meteen een scherpe prijs neergelegd voor een prachtige keuken van SieMatic met Siemens apparatuur (in Nederland lag de prijs voor dezelfde keuken met Whirlpool apparatuur duizenden euro’s hoger, dat hadden we eerst laten berekenen). Bovendien is er duidelijk meer keuze qua apparatuur dan in Nederland. Verder is de montage en de nazorg goed, goede service. Echt een aanrader dus!

Wilt u net als D. Hofenk een nieuwe keuken?Maak een afspraak

Deel uw ervaring

Bekijk hier ons Ekelhoff huismagazine

Kunt u nog meer inspiratie gebruiken bij het zoeken naar uw droomkeuken? Het Ekelhoff huismagazine biedt u talrijke mogelijkheden indrukken en ideeën te verzamelen. Bekijk hier ons magazine online of bestel het kosteloos bezorgd bij u thuis.

Bekijk

Waarom kiest u voor Ekelhoff?

Ontdek topdesign, hoogwaardige kwaliteit, doordachte vormgeving en de beste inbouwapparatuur. Wij bieden u gegarandeerd het hoogste comfort en de meest perfecte service.

Privacy Policy | Contact/Impressum© 2018 Ekelhoff