Showroomkeukens
Meubelen

Riet Alderkamp

Contur Fio keuken

Contur Fio keuken

“Probleemloos” We gingen verhuizen, er werd verbouwd en er moest een keuken komen in de nieuwe aanbouw. Op advies van vrienden gingen we naar Ekelhoff. We werden prettig en professioneel geholpen, er werd met ons meegedacht. De aanbouw was klaar en er bleek een muur dikker te zijn dan was afgesproken. Geen probleem, de tekening van de keuken werd aangepast. Op de dag van plaatsing waren er ‘s morgens om 8.30 uur 3 monteurs aanwezig, prettige professionele mensen. ‘s Avonds om 18.30 uur vertrokken ze en was de keuken klaar. Later bleek één deurtje een kleine beschadiging te hebben, werd probleemloos vervangen. Ook mocht ik met een vriendin naar een kookavond om met de stoomoven te leren werken. Opnieuw royale, gastvrije ontvangst.

Wilt u net als Riet Alderkamp een nieuwe keuken?Maak een afspraak

Bekijk hier ons Ekelhoff huismagazine

Kunt u nog meer inspiratie gebruiken bij het zoeken naar uw droomkeuken? Het Ekelhoff huismagazine biedt u talrijke mogelijkheden indrukken en ideeën te verzamelen. Bekijk hier ons magazine online of bestel het kosteloos bezorgd bij u thuis.

Bekijk

Waarom kiest u voor Ekelhoff?

Ontdek topdesign, hoogwaardige kwaliteit, doordachte vormgeving en de beste inbouwapparatuur. Wij bieden u gegarandeerd het hoogste comfort en de meest perfecte service.

Privacy Policy | Contact/Impressum© 2020 Ekelhoff