Showroomkeukens
Meubelen

Myrna Stregels

“Hele goede ervaring met dit bedrijf” Wij hadden al meerdere keukenzaken bezocht voordat we in Nordhorn terecht kwamen. De prijs en de goede mond-tot-mond reclame deden ons besluiten om onze keuken hier te kopen. En we zijn ontzettend blij met het eindresultaat! We hadden een paar kleine opstartproblemen met o.a. een niet goed functionerende Quooker en vaatwasser, maar dit is allemaal snel en goed opgelost. De after sales bij dit bedrijf is zeer goed! De medewerkers denken met je mee en ze komen ook daadwerkelijk terug op vragen of problemen. Ik zou iedereen aanraden hier een keuken te kopen, dit bedrijf maakt zijn beloftes waar. Het loont echt om een keuken in Duitsland te kopen want het scheelt vreselijk veel geld met Nederland!

Wilt u net als Myrna Stregels een nieuwe keuken?Maak een afspraak

Bekijk hier ons Ekelhoff huismagazine

Kunt u nog meer inspiratie gebruiken bij het zoeken naar uw droomkeuken? Het Ekelhoff huismagazine biedt u talrijke mogelijkheden indrukken en ideeën te verzamelen. Bekijk hier ons magazine online of bestel het kosteloos bezorgd bij u thuis.

Bekijk

Waarom kiest u voor Ekelhoff?

Ontdek topdesign, hoogwaardige kwaliteit, doordachte vormgeving en de beste inbouwapparatuur. Wij bieden u gegarandeerd het hoogste comfort en de meest perfecte service.

Privacy Policy | Contact/Impressum© 2020 Ekelhoff