Showroomkeukens
Meubelen

Max Tjaden

© Franz Frieling_CF026953_1980px_Bangma-Tjaden Pijnacker_2016-02-19“Optimaal” Onze ervaringen met Kuechenhaus Ekelhoff zijn louter goed. De service is uitstekend, dat begint al als je de winkel binnen loopt en aan kan schuiven in de keuken voor een vers hapje eten. De begeleiding in de keuzes, die heel ruim zijn, is ook super. Eénmaal een keuze gemaakt en ze komen langs om de keuken te plaatsen, zijn de mannen heel vakkundig en super flexibel. Daarna is de afhandeling ook optimaal, niet alles ging in één keer goed, maar de nazorg is zeer goed te noemen. Kortom,, wij raden een ieder aan om eens een kijkje te nemen bij Kuechenhaus in Ekelhoff.

Wilt u net als Max Tjaden een nieuwe keuken?Maak een afspraak

Bekijk hier ons Ekelhoff huismagazine

Kunt u nog meer inspiratie gebruiken bij het zoeken naar uw droomkeuken? Het Ekelhoff huismagazine biedt u talrijke mogelijkheden indrukken en ideeën te verzamelen. Bekijk hier ons magazine online of bestel het kosteloos bezorgd bij u thuis.

Bekijk

Waarom kiest u voor Ekelhoff?

Ontdek topdesign, hoogwaardige kwaliteit, doordachte vormgeving en de beste inbouwapparatuur. Wij bieden u gegarandeerd het hoogste comfort en de meest perfecte service.

Privacy Policy | Contact/Impressum© 2020 Ekelhoff