Showroomkeukens
Meubelen

Marielle Beumer

foto marielle beumer qasa
“Zeer goede ervaringen”
Wij hebben zeer goede ervaringen met Kuechenhaus Ekelhoff. Begin 2016 hebben wij hier namelijk voor een 2e keer een keuken besteld. Dit proces is wederom zeer goed en deskundig verlopen. Ik heb het als prettig ervaren dat de moeite werd genomen om elk detail te kunnen zien. Niets was te veel gevraagd en als we iets nogmaals wilden bekijken had ik niet het gevoel te veel te zijn. Toen wij de keuken hadden besteld is er meteen een leveringsdatum met ons overeengekomen. Je wordt hierover goed op de hoogte gehouden en de gemaakte afspraken worden nagekomen. De plaatsing van de keuken is ook zeer goed en netjes verlopen. Alles werd keurig met ons besproken en alles is tot in het laatste detail goed uitgevoerd. Alle apparatuur werkt uitstekend. Kortom: Wij zijn zeer tevreden over Ekelhoff en bevelen hen dan ook zeker aan bij derden.

 

Wilt u net als Marielle Beumer een nieuwe keuken?Maak een afspraak

Bekijk hier ons Ekelhoff huismagazine

Kunt u nog meer inspiratie gebruiken bij het zoeken naar uw droomkeuken? Het Ekelhoff huismagazine biedt u talrijke mogelijkheden indrukken en ideeën te verzamelen. Bekijk hier ons magazine online of bestel het kosteloos bezorgd bij u thuis.

Bekijk

Waarom kiest u voor Ekelhoff?

Ontdek topdesign, hoogwaardige kwaliteit, doordachte vormgeving en de beste inbouwapparatuur. Wij bieden u gegarandeerd het hoogste comfort en de meest perfecte service.

Privacy Policy | Contact/Impressum© 2020 Ekelhoff