Showroomkeukens
Meubelen

M. van der Lely

 

“Schitterende keuken!” Door veel verhuizingen hebben wij vaker een keuken gekocht bij Kuchenhaus Ekelhof, en dat is niet voor niets! Degene die de keuken tekent en ontwerpt is al heel kundig, en stelt goede vragen, niets wordt vergeten. Overigens spreken alle medewerkers Nederlands. Het uitzoeken van alle onderdelen van de nieuwe keuken doe je erna, er is enorm veel keus en mogelijk. Dan tekent de verkoper een schets waarbij je het echt voor je ziet. Je kunt nog een en ander aanpassen, ze zijn daarin heel flexibel en denken steeds heel goed mee. En dan de prijsbepaling. Ook hierover wordt gepraat, gewikt en gewogen en gediscussieerd. En we moeten zeggen dat uiteindelijke we heel tevreden waren over de prijs/kwaliteit verhouding, dit is ook echt een pluspunt! Aan het eind van de dag ga je met een heel goed gevoel naar huis, en mocht er nog iets zijn, je kunt altijd bellen, ze zijn ontzettend vriendelijk en behulpzaam aan de telefoon. De monteurs komen later inmeten, de planning van levering klopt steeds weer, en bij montage zijn de monteurs ontzettend netjes, nauwkeurig en vriendelijk. Met als gevolg, een luxe, mooie, moderne keuken met alle luxe voor een goede prijs!

Wilt u net als M. van der Lely een nieuwe keuken?Maak een afspraak

Bekijk hier ons Ekelhoff huismagazine

Kunt u nog meer inspiratie gebruiken bij het zoeken naar uw droomkeuken? Het Ekelhoff huismagazine biedt u talrijke mogelijkheden indrukken en ideeën te verzamelen. Bekijk hier ons magazine online of bestel het kosteloos bezorgd bij u thuis.

Bekijk

Waarom kiest u voor Ekelhoff?

Ontdek topdesign, hoogwaardige kwaliteit, doordachte vormgeving en de beste inbouwapparatuur. Wij bieden u gegarandeerd het hoogste comfort en de meest perfecte service.

Privacy Policy | Contact/Impressum© 2020 Ekelhoff