Showroomkeukens
Meubelen

Mieke Nijssen

© Franz Frieling_CF023689_1980px_2014-11-18“Elke dag opnieuw blij met de nieuwe keuken”  In onze bestaande woning hebben wij de begane grond grondig verbouwd waarbij we ook de keuken hebben meegenomen.
Hoewel we nog geen definitieve tekeningen hadden van de exacte maten wist Sven ons bij ons eerste bezoek toch een bijzonder goed visueel advies te geven waarmee we onze plannen verder konden uitkristalliseren. Het tweede bezoek mondde uit in goede 3D tekeningen van de keuken zoals die moest worden. En de werkelijk geplaatste keuken is eigenlijk exact zoals op deze tekeningen! De adviezen over prijs en kwaliteit zijn altijd eerlijk geweest, eigenlijk zelfs advies om de wat goedkopere variant te nemen, waar we beslist geen spijt van hebben. De keuken is op afspraak geleverd en zeer professioneel geplaatst. Een enkele kleine beschadiging van een deur van de koelkast is opgelost door het leveren en plaatsen van een nieuwe deur. De enige opmerking die we hebben is dat de plaats van het afzuigkanaal niet goed was gecommuniceerd met de aannemer, zodat er wat problemen waren met het plaatsen van de afzuigkap.De ventilatie kleppen konden daardoor niet worden geplaatst. Tot dusverre blijkt dat echter geen probleem. We zullen Kuechenland zeker aanbevelen aan vrienden en bekenden, ook al is het wat verder weg. De ontvangst van de klanten is bijzonder vriendelijk.

Wilt u net als Mieke Nijssen een nieuwe keuken?Maak een afspraak

Bekijk hier ons Ekelhoff huismagazine

Kunt u nog meer inspiratie gebruiken bij het zoeken naar uw droomkeuken? Het Ekelhoff huismagazine biedt u talrijke mogelijkheden indrukken en ideeën te verzamelen. Bekijk hier ons magazine online of bestel het kosteloos bezorgd bij u thuis.

Bekijk

Waarom kiest u voor Ekelhoff?

Ontdek topdesign, hoogwaardige kwaliteit, doordachte vormgeving en de beste inbouwapparatuur. Wij bieden u gegarandeerd het hoogste comfort en de meest perfecte service.

Privacy Policy | Contact/Impressum© 2020 Ekelhoff