Showroomkeukens
Meubelen

Jan-Willem & Desire

Jan-Willem“De moeite waard” Ekelhoff is echt een aanrader!! Wij hebben namelijk minstens 6 of 7 verschillende keukenshowrooms bezocht in de randstad, Maar daar konden we gewoonweg niet slagen. Door ons budget moesten we keer op keer kiezen uit of een hoge kwaliteitskeuken maar met mindere kwaliteit apparatuur, of een mindere kwaliteit keuken en goede keukenapparatuur. Op aandringen van verschillende vrienden zijn we uiteindelijk bij Ekelhoff gaan kijken. De showroom en het vriendelijke en vakkundige, Nederlands sprekende personeel waren overweldigend. Hier vonden we uiteindelijk wel de keuken die aan onze eisen voldeed en aan het gestelde budget! De montage op locatie verliep snel en zeer professioneel en het geweldige resultaat mag er zijn. Ook de aftersales van Ekelhof is top. Als er wat is met de keuken werd het dezelfde week nog opgelost. Wij raden iedereen van harte aan eens vrijblijvend een afspraak te maken in Dld. Het is zeker de moeite waard!!

Wilt u net als Jan-Willem en Desire een nieuwe keuken?Maak een afspraak

Bekijk hier ons Ekelhoff huismagazine

Kunt u nog meer inspiratie gebruiken bij het zoeken naar uw droomkeuken? Het Ekelhoff huismagazine biedt u talrijke mogelijkheden indrukken en ideeën te verzamelen. Bekijk hier ons magazine online of bestel het kosteloos bezorgd bij u thuis.

Bekijk

Waarom kiest u voor Ekelhoff?

Ontdek topdesign, hoogwaardige kwaliteit, doordachte vormgeving en de beste inbouwapparatuur. Wij bieden u gegarandeerd het hoogste comfort en de meest perfecte service.

Privacy Policy | Contact/Impressum© 2020 Ekelhoff