Showroomkeukens
Meubelen

Jan Aukes

 © Franz Frieling_CF023910_1980px_2014-11-20“Duitse punctualiteit” In oktober 2011 zijn wij bij Kúchenland langs geweest omdat we over wilden stappen naar koken op gas en om nieuwe ideeën op te doen voor onze keuken. We voelden ons totaal niet opgedrongen en konden rustig naar al dat pracht en praal kijken en ideeën opdoen. Al snel zagen wij deze prachtige romantische keuken en we waren direct verkocht. Sven Wensing stond ons heel kundig en vakbekwaam te woord. Na wat wikken wegen en meten waren we gezwicht en het einde van het liedje was dat we om 17.00 met een getekend contract en een prachtig hoogwaardig pannenset de deur uitliepen. Even in spanning gezeten, maar al snel hadden we het volste vertrouwen in een goede afloop. Service was echt helemaal top tot aan het laatste schroefje. Bij twijfel of vragen hadden we direct de juiste persoon aan de telefoon met een duidelijk antwoord. We kregen professionele begeleiding om de keukenruimte voor te bereiden met tekeningen en beschrijvingen De levering was ‘On the spot’ en de montage super professioneel. Eventuele verassingen werden ook weer professioneel opgelost. In anderhalve dag zat de nieuwe keuken erin en we zijn er tot vandaag de dag ( 3 jaar later)helemaal verguld mee. Iedereen die bij ons langs komt heeft een WOW reactie. Nu moeten we het waar maken dat we een 6 pits Boretti met bakplaat hebben want de verwachtingen zijn zeer hoog bij de mee eters. Sjapo voor Kuchenland en hun team, zeer professioneel en bovendien erg vriendelijk.

Wilt u net als Jan Aukes een nieuwe keuken?Maak een afspraak

Bekijk hier ons Ekelhoff huismagazine

Kunt u nog meer inspiratie gebruiken bij het zoeken naar uw droomkeuken? Het Ekelhoff huismagazine biedt u talrijke mogelijkheden indrukken en ideeën te verzamelen. Bekijk hier ons magazine online of bestel het kosteloos bezorgd bij u thuis.

Bekijk

Waarom kiest u voor Ekelhoff?

Ontdek topdesign, hoogwaardige kwaliteit, doordachte vormgeving en de beste inbouwapparatuur. Wij bieden u gegarandeerd het hoogste comfort en de meest perfecte service.

Privacy Policy | Contact/Impressum© 2020 Ekelhoff