Showroomkeukens
Meubelen

Jacob & Margaretha Klaver

Landelijke keuken Nieburg Casa, gelakte fineer Ral 9010

Landelijke keuken Nieburg Casa, gelakt houtfineer Ral 9010

“Vol lof” Hele goede ervaring met Kuechenhaus Ekelhoff. Je wordt heel goed geadviseerd, in ons geval door de keukenverkoper Thomas Szellas, een man uit de praktijk die exact weet waar hij het over heeft. Thomas nam alles in detail met ons door, er wordt met je meegedacht. Wij hadden bijvoorbeeld een probleem met onze afzuigkap. Er moest een aangepaste afzuigkap komen die op ons schoorsteenkanaal zou passen. Waar anderen het af laten weten gaat de service bij Ekelhoff aanzienlijk verder, ook daar heeft Thomas zich goed voor ingezet. Dat alles natuurlijk voor een hele goede prijs en service bij het plaatsen. Wij zijn vol lof over Kuechenhaus Ekelhoff!

Wilt u net als de familie Klaver een nieuwe keuken?Maak een afspraak

Bekijk hier ons Ekelhoff huismagazine

Kunt u nog meer inspiratie gebruiken bij het zoeken naar uw droomkeuken? Het Ekelhoff huismagazine biedt u talrijke mogelijkheden indrukken en ideeën te verzamelen. Bekijk hier ons magazine online of bestel het kosteloos bezorgd bij u thuis.

Bekijk

Waarom kiest u voor Ekelhoff?

Ontdek topdesign, hoogwaardige kwaliteit, doordachte vormgeving en de beste inbouwapparatuur. Wij bieden u gegarandeerd het hoogste comfort en de meest perfecte service.

Privacy Policy | Contact/Impressum© 2020 Ekelhoff