Showroomkeukens
Meubelen

Jaap Geluk

jaap-gelukWij gebruiken onze keuken met veel plezier, het is een eye catcher in onze nieuwe woning.
De keuken is gemakkelijk hanteerbaar, overzichtelijk en heeft veel bergruimte. De dubbele spoelbakken zorgen voor veel gemak.
De aankoop van de keuken was bij uw bedrijf een plezierige onderneming. We werken gastvrij ontvangen, men luisteren goed naar onze wensen en daar waar nodig en mogelijk gaf men suggesties en ideeën met betrekking tot onze keukenwens. Kortom, twee bezoeken welke wij plezierig vonden m.n. vanwege de geboden deskundigheid en meedenken. Wij hadden al ervaringen met andere bedrijven maar zijn konden niet tippen aan de ervaringen bij u. De verhouding prijs en kwaliteit deed ons besluiten over te gaan tot aanschaf.
Wat wij werkelijk als fantastisch hebben ervaren was de zorgvuldigheid, zorg en deskundigheid alsmede het vakmanschap waarmee de keuken bij ons werd geplaatst. Als gebruikers werden wij betrokken bij de handelingen m.b.t. het plaatsen van de keuken. Aanpassingen aan muren, elektra en afvoer werden ter plekke besproken. Na inmeting van de keuken, voorafgaande aan het plaatsen, bleek na plaatsing alles op de millimeter nauwkeurig te passen.
De service en benadering achteraf was en is ronduit formidabel. Vrienden en kennissen welke ook voornemens waren een keuken te kopen, hebben wij gewezen op uw bedrijf. Twee daarvan zijn, het resultaat bij ons ziende, inderdaad overgegaan tot aankoop bij u.

Wilt u net als Jaap Geluk een nieuwe keuken?Maak een afspraak

Bekijk hier ons Ekelhoff huismagazine

Kunt u nog meer inspiratie gebruiken bij het zoeken naar uw droomkeuken? Het Ekelhoff huismagazine biedt u talrijke mogelijkheden indrukken en ideeën te verzamelen. Bekijk hier ons magazine online of bestel het kosteloos bezorgd bij u thuis.

Bekijk

Waarom kiest u voor Ekelhoff?

Ontdek topdesign, hoogwaardige kwaliteit, doordachte vormgeving en de beste inbouwapparatuur. Wij bieden u gegarandeerd het hoogste comfort en de meest perfecte service.

Privacy Policy | Contact/Impressum© 2020 Ekelhoff