Showroomkeukens
Meubelen

J. Jansen

© Franz Frieling_CF021169_1980px_2015-02-19_Fam Jansen_216008 FL“Vriendelijk, vlot en volgens afspraak” Na een paar zaken in Nederland te hebben bezocht, was ik er bijna klaar mee. Dit kan wel, dat kan niet, leverdatum is lastig vast te leggen en de prijs is onduidelijk totdat je getekend hebt. Zo zouden we onze droomkeuken nooit vinden. Via onze aannemer en via-via kregen we de tip om te kijken bij Ekelhoff. Na een blik op de website zijn we in de auto gestapt en langs gegaan. De ontvangst is prettig en alle mogelijkheden zijn, inclusief voor- en nadelen, uitgebreid besproken. Ter plekke een aantal knopen doorgehakt en de tekening gemaakt. Na thuiskomst kregen we de offerte, met tekeningen via de mail om eens rustig te bekijken. Na wat telefonisch contact, nog een keer naar Duitsland gereden en de bestelling door genomen. Vanwege onze wensen in combinatie met ons budget nog wat aanpassingen gedaan, waarbij de welwillendheid van de verkoper Ekelhoff erg prettig was. De keuken werd op tijd geleverd en de monteurs waren erg vriendelijk, netjes en snel. Na 2,5 dag stond onze keuken en werkte alles! De laatste afwerklijst werd opgemeten en toen deze kwam, hebben ze meteen alle deurtjes gecontroleerd. Na enige tijd werden wij nog gevraagd of alles naar wens was verlopen en of we nog vragen/wensen hadden. Alles bij elkaar veel waar voor je geld en een zeer prettige service. Kunnen ze in Nederland nog wat van leren… Als mensen mij vragen om advies voor hun keuken, verwijs ik ze standaard door naar Ekelhoff.

Wilt u net als J.Jansen een nieuwe keuken?Maak een afspraak

Bekijk hier ons Ekelhoff huismagazine

Kunt u nog meer inspiratie gebruiken bij het zoeken naar uw droomkeuken? Het Ekelhoff huismagazine biedt u talrijke mogelijkheden indrukken en ideeën te verzamelen. Bekijk hier ons magazine online of bestel het kosteloos bezorgd bij u thuis.

Bekijk

Waarom kiest u voor Ekelhoff?

Ontdek topdesign, hoogwaardige kwaliteit, doordachte vormgeving en de beste inbouwapparatuur. Wij bieden u gegarandeerd het hoogste comfort en de meest perfecte service.

Privacy Policy | Contact/Impressum© 2020 Ekelhoff