Showroomkeukens
Meubelen

Hilly van Santvoort Khouw

© Franz Frieling_FFX0404_1980px_2014-08-19“Droomkeuken: praktisch en mooi” Na anderhalf jaar bezoeken van diverse Nederlandse keukenleveranciers zijn wij echte experts geworden op keukengebied. We kennen de belangrijke aspecten,de foefjes, de instinkers zowel qua prijs als qua uitvoering. We hebben ervaren dat keukenontwerpers zelf nauwelijks kook ervaringen inbrengen in de ontwerpen. Zelfs Tefal denkt niet aan alles. Kijk maar eens kritisch naar de diverse kookplaten. Onze twijfel en aarzelingen om tot aanschaf over te gaan verdwenen direct toen wij na een tip van familie bij Ekelhoff terecht kwamen. Nog dezelfde dag verlieten wij de showroom een ontwerp keuken rijker. Nu na 2 jaar wikken en wegen is onze droom gerealiseerd. Alle aanbiedingen van eerder in Nederland bezochte leveranciers konden niet tippen aan prijs/kwaliteit die Ekelhoff ons aanbood. En reken maar dat wij weten waarover wij praten. Eigenlijk zou iedereen op zijn minst een aanbod van Ekelhoff moeten vragen om de vergelijking te kunnen maken. En natuurlijk appels met appels vergelijken.

Maak een afspraak

Bekijk hier ons Ekelhoff huismagazine

Kunt u nog meer inspiratie gebruiken bij het zoeken naar uw droomkeuken? Het Ekelhoff huismagazine biedt u talrijke mogelijkheden indrukken en ideeën te verzamelen. Bekijk hier ons magazine online of bestel het kosteloos bezorgd bij u thuis.

Bekijk

Waarom kiest u voor Ekelhoff?

Ontdek topdesign, hoogwaardige kwaliteit, doordachte vormgeving en de beste inbouwapparatuur. Wij bieden u gegarandeerd het hoogste comfort en de meest perfecte service.

Privacy Policy | Contact/Impressum© 2020 Ekelhoff