Showroomkeukens
Meubelen

Ine en Kees

 © Franz Frieling_CF021623-624_1980px_2015-03-23_Fam Meijer-Galle_218959 HOL“Zeer tevreden met het eindresultaat” Na in de showroom veel voorbeelden te hebben bekeken, zijn we met aandacht en tijd geholpen om tot een voorlopig ontwerp en productkeuze te komen. Hierbij werd er uitgebreid met ons meegedacht in materiaalkeuze, budget en zelfs in zelf uit te voeren werkzaamheden. De voorkeuren en smaak van de verkoopadviseur werden ons niet opgedrongen, maar tegelijkertijd werd ons wel op een prettige manier een spiegel voorgehouden waar het onze keuzes betrof. Zo kwamen we tot een weloverwogen besluit.

In de uitvoering vielen ons de grote nauwkeurigheid op in het opmeten en de montage zelf, in de afwerking en het opruimen (verpakkingsmateriaal ging weer mee de bus in), in de communicatie over data, tijden en werkzaamheden, ook met de betrokken aannemer. De monteurs waren zeer beleefd en correct.

Ook is er sprake van heel zorgvuldige nazorg. Wij zijn zeer tevreden met het werk en het eindresultaat.

Wilt u net als Ine en Kees een nieuwe keuken?Maak een afspraak

Bekijk hier ons Ekelhoff huismagazine

Kunt u nog meer inspiratie gebruiken bij het zoeken naar uw droomkeuken? Het Ekelhoff huismagazine biedt u talrijke mogelijkheden indrukken en ideeën te verzamelen. Bekijk hier ons magazine online of bestel het kosteloos bezorgd bij u thuis.

Bekijk

Waarom kiest u voor Ekelhoff?

Ontdek topdesign, hoogwaardige kwaliteit, doordachte vormgeving en de beste inbouwapparatuur. Wij bieden u gegarandeerd het hoogste comfort en de meest perfecte service.

Privacy Policy | Contact/Impressum© 2020 Ekelhoff