Showroomkeukens
Meubelen

Helmi Kranenburg

 “Aanrader” In onze zoektocht naar een nieuwe keuken zijn wij terecht gekomen bij Kuechenhaus Ekelhoff. Zelf hadden we al een idee over de inrichting van de keuken en bij het verder uitdenken en invullen van onze wensen zijn we uitstekend geholpen door de verkoper. Hij heeft een enorme kennis van zaken en is goed op de hoogte van de mogelijkheden van de diverse uitvoeringen van keukens. Wij hebben ruim de tijd gekregen om al onze wensen door te spreken en bij het 2e gesprek lagen de tekeningen en uitvoerige offerte voor ons klaar. Bij het plaatsen van de keuken heeft het technische team heel hard en keurig gewerkt. Ook communicatie ging prima, de heren spreken goed Nederlands. Voor een goed advies en goede service ben je bij de firma Ekelhoff aan het goede adres, een aanrader.

Wilt u net als Helmi een nieuwe keuken?Maak een afspraak

Bekijk hier ons Ekelhoff huismagazine

Kunt u nog meer inspiratie gebruiken bij het zoeken naar uw droomkeuken? Het Ekelhoff huismagazine biedt u talrijke mogelijkheden indrukken en ideeën te verzamelen. Bekijk hier ons magazine online of bestel het kosteloos bezorgd bij u thuis.

Bekijk

Waarom kiest u voor Ekelhoff?

Ontdek topdesign, hoogwaardige kwaliteit, doordachte vormgeving en de beste inbouwapparatuur. Wij bieden u gegarandeerd het hoogste comfort en de meest perfecte service.

Privacy Policy | Contact/Impressum© 2020 Ekelhoff