Showroomkeukens
Meubelen

Y.W.

© Franz Frieling_CF021656-658_1980px_2015-03-23_Fam Wittendorp Klazienaveen_218499 OST“Keurig” Het bedrijf heeft een ruime keuze in keukens. We zijn zeer prettig geholpen. Het is verstandig om eerst een afspraak te maken, dan wordt er ruim tijd voor je gemaakt. De verkoper voelde goed aan wat wij wilden. En kwam zelf ook met super goede ideeën. De offerte was zeer duidelijk en alles werd goed uitgelegd. Ook de mannen die de keuken kwamen monteren werkten perfekt. Alles werd keurig opgeleverd. Wij zijn zelf heel precies en stipt en dat is Ekelhoff ook. Alle lof, geen enkel minpuntje. Wij bevelen dit bedrijf van harte aan. Kennissen van ons zagen hoe het bij ons toe ging en hebben nu ook al een nieuwe keuken bij Ekelhoff gekocht.

Wilt u net als Y.W. een nieuwe keuken?Maak een afspraak

Bekijk hier ons Ekelhoff huismagazine

Kunt u nog meer inspiratie gebruiken bij het zoeken naar uw droomkeuken? Het Ekelhoff huismagazine biedt u talrijke mogelijkheden indrukken en ideeën te verzamelen. Bekijk hier ons magazine online of bestel het kosteloos bezorgd bij u thuis.

Bekijk

Waarom kiest u voor Ekelhoff?

Ontdek topdesign, hoogwaardige kwaliteit, doordachte vormgeving en de beste inbouwapparatuur. Wij bieden u gegarandeerd het hoogste comfort en de meest perfecte service.

Privacy Policy | Contact/Impressum© 2020 Ekelhoff