Showroomkeukens
Meubelen

H. Stroomberg

 © Franz Frieling_CF021840-841_1980px_2015-03-26_Fam Stroomberg Wijhe_218738 TSZ“Prima Service” We hebben de busjes van de firma Ekelhoff veelvuldig op de Nederlandse snelweg zien rijden, daarmee was de interesse gewekt. Een  afspraak gemaakt en op de afgesproken dag op naar Nordhorn. Wat een mooie Showroom! Na een ronde door de vele keukens hadden we het eerste gesprek, het was een dagvullend programma! Een tweede afspraak gemaakt, nog meer creatieve ideeen, klantvriendelijk, goed luisterend en je het gevoel gevend dat je als klant belangrijk bent! Na de tweede afspraak zijn we naar huis gereden met een goed gevoel over de gekochte keuken. Bij het inmeten van de nieuwe keuken bij ons thuis door een medewerker van Ekelhoff, kwam men er achter dat op de tekening niet alle maten klopten. Dit werd in de dagen erna door de verkoper prima opgelost, zonder daarbij de kosten van het extra kastje en aanrechtblad in rekening te brengen! De levering ging prima, netjes afgeleverd, op tijd en vriendelijke chauffeurs. De volgende dag de montage, met vakmanschap, Duitse nauwkeurigheid en goede afwerking is de keuken geplaatst. Een paar kleinigheden zijn enkele weken erna opgelost en ook de lades en deurtjes zijn nogmaals afgesteld voor een soepele sluiting dit i.v.m. de belading. De prijs van de apparatuur ligt in Duitsland toch iets lager en op een complete keuken maakt dit het verschil. Bij deze keukenleverancier geen agressieve verkooptechnieken of extra druk zoals snel beslissen voor extra korting, top! Wanneer je als leverancier de overtuiging hebt dat je een goed product verkoopt voor een eerlijke prijs is dit ook echt niet nodig! Kortom een prima prijs-kwaliteit-service verhouding! Tevens een prima aftersales waar je terecht kunt met vragen enz. Kortom een echte aanrader!

Wilt u net als H. Stroomberg een nieuwe keuken?Maak een afspraak

Bekijk hier ons Ekelhoff huismagazine

Kunt u nog meer inspiratie gebruiken bij het zoeken naar uw droomkeuken? Het Ekelhoff huismagazine biedt u talrijke mogelijkheden indrukken en ideeën te verzamelen. Bekijk hier ons magazine online of bestel het kosteloos bezorgd bij u thuis.

Bekijk

Waarom kiest u voor Ekelhoff?

Ontdek topdesign, hoogwaardige kwaliteit, doordachte vormgeving en de beste inbouwapparatuur. Wij bieden u gegarandeerd het hoogste comfort en de meest perfecte service.

Privacy Policy | Contact/Impressum© 2020 Ekelhoff